Angelica transmissie Oude wonden helen


kind,bloem.jpgEngel Angelica helende channeling "Oude wonden helen"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 8.55 minuten

 

Ondersteunende producten:

Lichtwesen producten Angelica

 


Ervaringen van andere luisteraars

"Ik heb de gratis Angelica transmissie/healing ondergaan en ik voelde het in mijn rechterbeen en nek tintelen. Precies de twee plekken waar ik al heel lang pijn heb en ik ben erg benieuwd hoe het verder nog door gaat werken. Ik ben sinds kort kleine engelen aan het beeldhouwen en ik vroeg net om een boodschap van ze en die kreeg ik. Het was heel erg mooi en werd geëindigd met de naam van Angelica. Na wat googelen zie ik eerst dat het de naam van een plant is, die ik de hele zomer en nu herfst al zie en fotografeer. En nu kom ik op jouw site en lees dit en ontvang deze healing die ik echt ervaar als een cadeautje. Dus mijn hartelijke dank hiervoor."

Hartelijke groet, Jeanine

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Angelica transmissie Oude wonden helen
prijs   gratis