Channeling, healing "Grote Thuis in basis, buik, onderrug, hartstochtelijk bestaan en 3de oog"


2e chakraVoordat het volledig potentieel van de scheppende Goddelijke Krachten en het diepe medeogen van het 3de oog zijn geopend is het grote Thuis in de basis, buik en onderrug nodig. Dat ga je ervaren in de channeling en transmissie!

Je ervaart healing en een Thuis gevoel in je lendenen waardoor je compleet Bent en ten diepste "ja" kunt zeggen tegen alles voelen en mee maken. Zonder voorbehoud. Een "ja" tegen een hartstochtelijk Bestaan vol Overgave waarbij je kundalini kanaal zich volledig opent van boven en beneden. Het kosmische en aardse Vuur stroomt en elke zelfbescherming of egobeweging valt eruit.

In dit grote Vurige Bestaan, waarvan de healing duidelijk in lichaam en cellen zal doorwerken, kan je derde oog alles voorstellen wat het wenst en direct manifesteren.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 30 minuten

Ter ondersteuning wordt de Basischakra-kundalini tinctuur geadviseerd

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Cliënten ervaring
Dank je voor deze prachtige healing! Ik heb hem als zeer krachtig en effectief ervaren.
M. vr. gr.
Marieke K.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Grote Thuis in basis, buik, onderrug, hartstochtelijk bestaan en 3de oog"
prijs   € 11,00