Geld geven, ontvangen, vermeerderen, doorstralen als Pillar of Light


muntgeld, euro.jpg

Kort fragment uit de Channeling healing: " Geld geven, ontvangen, vermeerderen, doorstralen als Pillar of Light"

Hoe je denkt over geld zegt veel over "in je volledige kracht en verantwoordelijkheid gaan staan" en werkelijk liefhebben!

Heb je geldzorgen, angst voor tekorten, draait je praktijk niet goed?
In deze nieuwe tijd is het zaak alle zakelijke zowel als kosmische wetten rondom geld toe te leren toepassen anders stagneert de stroom!

Vind je geld niet belangrijk, is het er alleen om de rekeningen te betalen of gekoppeld aan machtmisbruik? Heb je er niet zoveel mee of houd je van geld?
Wat je denkt zeg je tegen het universum; "ik heb niet meer nodig dan alleen voor mijn rekeningen, ik hoef het niet want het is niet belangrijk "

Heb je slaagangst of faalangst bij veel geld / in je macht-kracht staan / verantwoording, blijf je liever klein en onzichtbaar? Hoe leef je het de Pillar of Light, het Goddelijke dan in je persoonlijkheid? Krijg je je geld door werken met inzet, kracht, liefde, of in een leunsituatie? Hoe waardeer je dit geld? 
Deze transmissie, channeling en healing steunt je om vanuit je volledig potentieel om te gaan met geld en/of het naar je toe te trekken. Teglijkertijd werkt het voor je verlichtingsproces, je mannelijke vrouwelijke balans en Goddelijkheid.

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Geld geven, ontvangen, vermeerderen, doorstralen als Pillar of Light
prijs   gratis