Engelen maansteen brengt je innerlijk kind en vrouwelijkheid in eenheid met je Essentie


maansteen knuffelDeze helende live channeling met Joke Elziam Nootebos brengt liefdevolle, zachte energie van de Engelen maansteen of witte labradoriet. Hij brengt je vrouwelijke kant en innerlijk kind bij je ware essentie, bij sacrale stilte.

De witte Engel raakt je zacht aan in je hart en buikgebied, heelt je innerlijk kind en nodigt je uit om te voelen wat je ooit verstopte vanuit angst. De witte Engel is oordeelloos en brengt je de veiligheid die nodig is om helemaal jezelf te zijn. Ze brengt bewustzijn op afgescheidenheid en transformeert je angst. Ze maakt je volledig zodat alle lagen in je weer gezamenlijk kunnen functioneren; kracht en breekbaarheid, vrouwelijkheid en mannelijkheid, kind en meesterschap.

De healing en transmissie met de energie van Engelen maansteen brengt voelbaar vernieuwing en verjonging in je basis en geslachtsorganen. Alles mag weer stromen en stralen. Ze moedigt je aan om gesteund en bekrachtigd door je innerlijke man, je vrouwelijke schoonheid te gaan leven en je intuïtie te volgen. En zo stroom je precies daarheen waar je werkelijk wilt zijn en nodig bent!

Channeling, healing, gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Du
ur 20 minuten

De engelen maansteen kun je bestellen bij de Elohim webshopDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Engelen maansteen brengt je innerlijk kind en vrouwelijkheid in eenheid met je Essentie
prijs   € 11,00