kort fragment uit: "Hoe blijf je vrede, rust, Eenheid, Thuiskomen"


regenboogbrug.jpgTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ervaar je hoe het is wanneer er altijd vrede, rust, Overgave en Eenheid in jezelf aanwezig zijn en niet minder belangrijk; de permanente staat hiervan wordt in je geactiveerd en blijft behouden indien je zover bent. Het brengt de grote Overgave van je Keelchakra en andere chakras, je mind en innerlijk kind, aan je Divine essentie.

Ga je mee over de Regenboogbrug?
De transmissie en superhealing brengen je het permanent samensmelten van je geest, mind, hart, innerlijk kind en lichaam.  Je handelt voortaan vanuit je Thuisgevoel en rust.  Je ontvangt tijdens de transmissie God, de Bron zo krachtig dat je je kleine zelf permanent overgeeft, opstaat en Beschikbaar Bent vanuit al je lagen, je grote Werk en ware Zelf zullen voorgoed beginnen!

Resultaat:

  • Dit houdt niet in dat je innerlijke kind nooit meer boos wordt, maar het betekent dat elke spanning of irritatie komt en gaat.
  • Je maakt van niets wat er met jou en om je heen gebeurt nog een mening, maar je blijft zacht en ontspannen.
  • Als iets je echter niet zint, dan zul je dit direct uiten, maar verder vindt je er niets meer van, je maakt het niet meer van jou.
  • Het gebeurt net als bij het weer, dan is er een regenbui, dan is er de zon….zo is het ook in jouw vredesstaat.

Vanuit deze staat van rust, vrede en Thuis in jezelf kun je vrij functioneren en datgene doen waarvoor jij bedoelt bent.  Je kunt je Ware Gezicht laten zien; je hoeft niet langer vanuit je schuilplaats te leven. Voel tijdens deze krachtige transmissie hoe je cellen geschoond worden en liefdeloosheid en pijn naar boven komen.

Uit de diepere lagen van je cellen komt genetisch materiaal van je voorouders voelbaar naar boven en  al je oude overtuigingen worden opgelost…tot in je DNA.  Laag voor laag laat alles los tijdens de transmissie; fysieke pijn, emoties. Dit kan ook in je dromen enige dagen verder gaan.

Gedurende de transmissie en na afloop voel je dat je als Liefdeswezen weer beschikbaar komt, je kunt jezelf weer ontvangen, je liefde voor alles en iedereen, je lach, je zonnigheid, alles komt terug....en je ervaart dat jijzelf nu de Magie van het leven Bent….
je Volledige Zelf….Eén met de Bron.

Je innerlijk kind, het laatste deel van je ego, verzet zich soms nog tegen het worden van Wie je Werkelijk Bent, maar je merkt dat het steeds zachter en rustiger wordt van binnen, waardoor je naar Volledige Overgave zakt. En zo gauw het samensmelt met alle lichtdelen in jezelf, is je innerlijk kind er nog steeds, maar is het deel geworden van Wie je Nu Bent.

Deze transmissie kun je toepassen om over de Regenboogbrug te stappen.
Waarna nog meer fysieke klachten zullen verdwijnen en je niet langer je afgescheiden kind zult dienen.
Het is een hele weg… maar uiteindelijk een Thuisreis!

Wil je het hele channeling horen klik dan hier

Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 7 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   kort fragment uit: "Hoe blijf je vrede, rust, Eenheid, Thuiskomen"
prijs   gratis