Channeling, healing, "Hoe blijf je vrede, rust, Eenheid, Thuiskomen"


regenboogbrug.jpgTijdens de channeling, transmissie superhealing ervaar je hoe het is wanneer er altijd vrede, rust, Overgave en Eenheid in jezelf aanwezig zijn en niet minder belangrijk; de permanente staat hiervan wordt in je geactiveerd en blijft behouden indien je zover bent. Het brengt de grote Overgave van je Keelchakra en andere chakras, je mind en innerlijk kind, aan je Divine essentie.

Ga je mee over de Regenboogbrug?
De transmissie en superhealing brengen je het permanent samensmelten van je geest, mind, hart, innerlijk kind en lichaam.  Je handelt voortaan vanuit je Thuisgevoel en rust.  Je ontvangt tijdens de transmissie God, de Bron zo krachtig dat je je kleine zelf permanent overgeeft, opstaat en Beschikbaar Bent vanuit al je lagen, je grote Werk en ware Zelf zullen voorgoed beginnen!

Resultaat:

  • Dit houdt niet in dat je innerlijke kind nooit meer boos wordt, maar het betekent dat elke spanning of irritatie komt en gaat.
  • Je maakt van niets wat er met jou en om je heen gebeurt nog een mening, maar je blijft zacht en ontspannen.
  • Als iets je echter niet zint, dan zul je dit direct uiten, maar verder vindt je er niets meer van, je maakt het niet meer van jou.
  • Het gebeurt net als bij het weer, dan is er een regenbui, dan is er de zon….zo is het ook in jouw vredesstaat.

Vanuit deze staat van rust, vrede en Thuis in jezelf kun je vrij functioneren en datgene doen waarvoor jij bedoelt bent.  Je kunt je Ware Gezicht laten zien; je hoeft niet langer vanuit je schuilplaats te leven. Voel tijdens deze krachtige transmissie hoe je cellen geschoond worden en liefdeloosheid en pijn naar boven komen.

Uit de diepere lagen van je cellen komt genetisch materiaal van je voorouders voelbaar naar boven en  al je oude overtuigingen worden opgelost…tot in je DNA.  Laag voor laag laat alles los tijdens de transmissie; fysieke pijn, emoties. Dit kan ook in je dromen enige dagen verder gaan.

Gedurende de transmissie en na afloop voel je dat je als Liefdeswezen weer beschikbaar komt, je kunt jezelf weer ontvangen, je liefde voor alles en iedereen, je lach, je zonnigheid, alles komt terug....en je ervaart dat jijzelf nu de Magie van het leven Bent….
je Volledige Zelf….Eén met de Bron.

Je innerlijk kind, het laatste deel van je ego, verzet zich soms nog tegen het worden van Wie je Werkelijk Bent, maar je merkt dat het steeds zachter en rustiger wordt van binnen, waardoor je naar Volledige Overgave zakt. En zo gauw het samensmelt met alle lichtdelen in jezelf, is je innerlijk kind er nog steeds, maar is het deel geworden van Wie je Nu Bent.

Deze transmissie kun je toepassen om over de Regenboogbrug te stappen.
Waarna nog meer fysieke klachten zullen verdwijnen en je niet langer je afgescheiden kind zult dienen.
Het is een hele weg… maar uiteindelijk een Thuisreis!


Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 25 minuten.


Ervaringen / reviews:

Dankjewel..

Ondersteuning voor dit proces zo op mijn lijf geschreven..
Dat ik mij kiemen voel, als zaad onder in de  donkere aarde omghuld door háár krachten..en waarin aarde  zij de zonnekracht en de divine liefde... in mij mij wezenlijk aanraken  ..
Zodat ik zie, mij zie als kind..vrij ..zoals mijn kleinkinderen, pasgeboren.
 
Zij de kinderen van mijn dochters herinneren mij ten diepste mijzelf, dat ik geboren wilde worden..de regenboog brug terug over..
Aan het gelaat van de ander ontmoet ik mij..
Aan het gelaat van  de ander ontdek ik mijn onherroepelijke verantwoordelijkheid..schoon..veerkracht als eb en vloedgolven ....
Onderstroom bovenstromen -draken : hallo mijn goudenstreepje in mij van kruin tot kruis via mijn beenkanalen ..door mijn voeten vernieuw ik mij aan de opname..
Ik val samen met mijzelf meer en meer..
Ik schrijf..
Dat we kleine kinderen een duurzamer omgeving bieden..
Ik schrijf dankjewel opweg 

Ans 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing, "Hoe blijf je vrede, rust, Eenheid, Thuiskomen"
prijs   € 11,00