Lemurisch kristal programmeren voor geweldige tuin/kamerplanten en groenten


lemurisch kristal kleinTijdens de e-learning en helende transmissie met Joke Elziam Nootebos leer je een Lemurisch kristal te programmeren tot in de hoogste dimensies voor een super kwaliteit kamerplanten en (groenten) tuinplanten! Je ziet dan ook voor je hoe je planten er prachtig bij staan en je voelt tijdens de sterk helende energie van de transmissie heel je natuurhart zingen!
Schaf voor een kamerplanten gieter eerst 2 (of meer) geopende en geactiveerde, ruwe Lemurische kristalletjes aan zodat je die vast kunt houden tijdens het programmeren. Voor een regenton schaf je een groter Lemurisch kristal aan. Een nog grotere voor een giet-gier tank. Al het water dat passeert of in aanraking komt met deze kristallen zal het "paradijselijk programma" mee krijgen dat je vanuit je hart er zelf op leert zetten door deze transmissie.

Hoeder van kristallen
Als je eenmaal een kristal hebt geprogrammeerd, kun je hem niet meer gebruiken voor wat anders; ook niet voor persoonlijke meditaties want anders raakt hij leeg. Kristallen programmeren is niet niks. Weet dat jij de hoeder bent van de kristallen en edelstenen. Kristallen schenken zich volledig. Mocht je hem later voor iets anders willen gebruiken haal dan, door je intentie, eerst de oude opdracht eraf door je met je hart en met het wezen van de edelsteen te verbinden en te zeggen: "Alle opdrachten vervallen". Houdt hem daarna in gedachten door een violette vlam die door alle atomen heen alle opgenomen energie en info reinigt. Je kunt kristallen op zoveel dimensies openen en programmeren als je zelf belichaamd. Het resultaat hangt daarvan af. In de Elohim workshops ontwikkel je je multidimensionaal en ga je het zelf belichamen in je dagelijkse leven. Op de Elohim Krachtplaats en in de bezoekerstuinen kun je voelen en zien wat multidimensionaal, volledig geactiveerde mensen en gietwater-kristallen, voor paradijs hebben gecreëerd.

Deze opname is gemaakt tijdens een Elohim tuinworkshop.

Tip:

- Bestel en gebruik de grote Lemurische kristallen voor de regenton

- Bestel en gebruik een Lemurische kristal voor je kamerplantengieter

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Lemurisch kristal programmeren voor geweldige tuin/kamerplanten en groenten
prijs   € 5,00