Channeling, healing "Deva's, sterrenbroeders, Acturians en hogere liefdesbescherming"


Deva's, natuurwezens, sterrenbroeders zoals de Acturians zijn vaker bij je dan je denkt. Je kunt dat zelf rondom je activeren en dan ook voelen. Ze beschermen en helpen je. Tijdens deze healing en learning leer hoe je dat kunt doen.

Deze live transmissie en healing is geweldig voor hartzaken. Eenzame, treurige, afgescheiden opgeslagen gevoelens, je niet ten diepste thuis voelen tussen mensen en op aarde, oude koordverbindingen met anderen (zelfs uit diverse levens) maken dat je hart niet voelbaar straalt. Dat je hartelijk doet maar je niet zo voelt. Dat je remmingen en beschermende jassen hebt en niet echt een plek van recht hebt in het hart van anderen.

Ook het Liefdes-hoog en ook technisch-ontwikkelde sterrenvolk de Acturians helpen je Hart en Stralende zelf los te komen van al de oude bagage zodat het weer open en vrij durft te stralen en stromen! En dat is duidelijk voelbaar!

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 32 minuten

Ervaringen van luisteraars:

"Voordat ik deze channeling had besteld voelde ik al een verfijndere afstemming op de Deva’s.
Tijdens de channeling die diepe verbinding met de Deva’s, alsof ik daar thuis hoor. Ook voelde ik dolfijnen en walvissen. Het was alsof er stralen zonlicht in en rondom mij straalden, het voelde zo natuurlijk aan. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, het is meer een zijns beleving.

Tijdens de channeling was er geen verdriet of pijn, alleen maar een diepe innige vrede.
Ik heb regelmatig pijn in mijn heupen en spieren. Daar ervaarde ik een heling. Ik ben zo dankbaar voor deze channeling Joke, hier ben ik thuis... Ik voel me nu nog meer verbonden met ALLES. Dank dank dank Joke, een dikke knuffel van mij."

Liefs Debbie

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Deva's, sterrenbroeders, Acturians en hogere liefdesbescherming"
prijs   € 15,00