Channeling, healing "Ontvang de bescherming en creatiekracht van jouw engel"


Jij bepaalt wadromenvanger, eenheid.jpgar je je focus op legt en wat je wilt uitvergroten; je zorgen, ziekte, vermoeidheid, strijd en gekwetstheid of je goedheid en dankbaarheid voor alle kleine, mooie dingen.

Tijdens de enorme transmissie ontstaat voelbaar zo'n goedheid in je hart dat het nauwelijks te verdragen is. Zo mooi en ongekend is het. Het is jouw Goedheid als deel van de Bron. Ook je volledig potentieel aan oneindige Vreugde en dankbaarheid worden in je geactiveerd en voelbaar. Al je cellen, heel je aura, doorbloeding en doorstroming voel je bruisen, opengaan en verruimen in het Licht van de engel die je Bent. 

Je wordt al zijn/haar power en creatiekracht. Oneindige Liefde en creatiekracht leer je te zijn en te benutten. Je voelt je tijdens de healing, channeling en transmissie heel groot met diepe aarding en een mega uitgelijnde kruin! Niemand kan je deren en krenken, als deel van de Bron die je voelt dat je Bent! Je kunt je grenzen aangeven, je ruimte en plek innemen, je gezondheid en leven positief beïnvloeden, kortom alles dat je wenst en in slechts 1 fractie van een seconde als je weet Wie je werkelijk Bent!

 

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 44 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Ontvang de bescherming en creatiekracht van jouw engel"
prijs   € 15,00