Channeling, healing, "Ontvang de bescherming en creatiekracht van jouw engel"


Jij bepaalt waar je je focus op legt en wat je wilt uitvergroten; je zorgen, ziekte, vermoeidheid, strijd en gekwetstheid of je goedheid en dankbaarheid voor alle kleine, mooie dingen.

Tijdens de enorme transmissie ontstaat voelbaar zo'n goedheid in je hart dat het nauwelijks te verdragen is. Zo mooi en ongekend is het. Het is jouw Goedheid als deel van de Bron. Ook je volledig potentieel aan oneindige Vreugde en dankbaarheid worden in je geactiveerd en voelbaar. Al je cellen, heel je aura, doorbloeding en doorstroming voel je bruisen, opengaan en verruimen in het Licht van de engel die je Bent. 

dromenvanger, eenheid.jpgJe wordt al zijn/haar power en creatiekracht. Oneindige Liefde en creatiekracht leer je te zijn en te benutten. Je voelt je tijdens de healing, channeling en transmissie heel groot met diepe aarding en een mega uitgelijnde kruin! Niemand kan je deren en krenken, als deel van de Bron die je voelt dat je Bent! Je kunt je grenzen aangeven, je ruimte en plek innemen, je gezondheid en leven positief beïnvloeden, kortom alles dat je wenst en in slechts 1 fractie van een seconde als je weet Wie je werkelijk Bent!


Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 44 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing, "Ontvang de bescherming en creatiekracht van jouw engel"
prijs   € 15,00