Kort fragment uit: "Het verschil tussen de persoonlijkheid en verlichting"


 

maan.jpg

Prachtige Live opname tijdens volle maan van Wesak op de Elohim Krachtplaats!

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ankert jouw verlichte Boeddha Bewustzijn, hetgeen jij ook Bent. Een diep oervertrouwen en weten ontwaakt, waarbij er samenwerking is met alle Rijken en  een gevoel van totale Al-Eenheid en veiligheid in het leven. Tijdens de transmissie ervaar je het verschil hoe het is als je verlichte Boeddhastaat niet meer "aanstaat". Hoe je dan functioneert vanuit je persoonlijkheid waarbij zowel in energetische als in in praktische zin, je het verschil duidelijk wordt. Joke draait samen met de Boeddha-Geest en Bovenwereld jouw chakra's 1 voor 1 in de verlichte dan wel persoonlijkheid-staat en dat kun je duidelijk voelen! Zo wordt je je brandpuntverschuiving meer bewust tijdens het leven van alledag en krijg je er meer grip op!

Door het terug draaien van de energie voel je minder veiligheid, meer oppasser, meer op jezelf, en je minder in je verruimde bewustzijn met heldere inzichten, overzichten. En als je Boeddha natuur weer aan gaat tijdens de transmissie voel je je gelukzalig! Het is ook heel herkenbaar, je ervaart het onbewust, maar nu bewust, veel vaker al zo!

Oude blokkades uit de basis, hart, keel en tweede chakra laten voelbaar los in je eigen meest stralende Boeddha Lic

ht. Door de verschillen te ervaren ontstaat er meer bewustzijn op het belichamen van je ware natuur en wat het verschil is tussen je persoonlijkheid en je staat van ik-egoloze-verlichting. De heerlijke staat die je altijd al bent maar onbewust steeds wegduwt tijdens de dag. Deze meer dan prachtige Wesak transmissie vond plaats tijdens het openstaan van de 13-13-13 Poort op het moment dat er flink veel mensen zich vanuit het Hart en de Boeddha-Geest met elkaar, alle dimensionale en aarde natuurrijken, verbonden. De Liefdespower was geweldig! Dat bracht en brengt je een enorme Liefdes-Geest-Bewustzijnskracht

En een grote stap vooruit in het verlichtingsproces van je Boeddha Natuur!
Voel het maar, het is ongekend groot en prachtig. JIJ BENT DAT!!!
veel succes EN ik hoor graag je feed back,

Joke

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

duur 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment uit: "Het verschil tussen de persoonlijkheid en verlichting"
prijs   gratis