Satsang "Over de regenboogbrug, keelchakra, Meesterschap en innerlijk kind"


Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgWat en wie is de regenboog en wat is de regenboogbrug overgaan?
Je keelchakra, eigen wil en Goddelijke wil, de oppasser en beschermer in jou versus je Divine essentie, wordt duidelijk tijdens de satsang en krijgt healing in de keelchakra tuin van de Elohim Krachtplaats.

Wanneer zit je op de achterste stoel  van meesterschap en Divine essentie en wanneer leef je vanuit de identificatie met je verhaal op één van de persoonlijkheidstoelen vooraan? Het verhaal van ideeën, meningen energie en tijdverlies, van moeilijk keuzes maken tot aardig en sociaal zijn vindt vaak onbewust en op de voorste rij van al je ikken, plaats.

Een meester is zich bewust van het geschenk van je dagelijkse hoeveelheid levensenergie en is zich bewust van alles waaraan zij/hij aandacht geeft in elk moment. Met wie bel je zo lang, geef je je oor, waarover spreek je en met welk doel, waaraan werk je? Draagt het bij aan welzijn en ontwikkeling van jezelf of de ander of is het puur een verwachtings- of gewoontepatroon, geneuzel misschien? Hoeveel beter had je je energie, aanwezigheid en tijd kunnen besteden aan dingen die er werkelijk toe doen en/of die je al zolang wilt realiseren? Hoeveel van je vitale dag energie gaat op aan zijwegen of energielekken?

Elke dag weer geef je hart, handen en al je inzet aan je werk en bepaalde mensen, jaar in jaar uit. Hoelang ga je nog onbewust door? Door middel van deze satsang en healing leer je hoe je je bewust kunt zijn van wat jouw Goddelijke essentie, je subtiele waarheidsstem in je buik, vindt van het doel van je werk en je energiegeschenk aan je omgeving. Je leert, in het dagelijks leven het onderscheid te maken tussen je persoonlijkheid en je Divine essentie in elk moment waardoor je identificatie zich langzaam kan verschuiven naar zelfrealisatie. Ook leer je het onderscheid tussen je afgescheiden innerlijk kind en het innerlijk kind dat één is met de meester in jou.

Satsang en energie-overdracht gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 42 minuten

Ondersteunende tip: Neem de Keelchakra Krachtplaatstinctuur.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Over de regenboogbrug, keelchakra, Meesterschap en innerlijk kind"
prijs   € 17,50