Leer multidimensionaal kristallen te programmeren voor je tuin en huis


wereld bewustzijn.jpg

Hoe programmeer je kristallen?

In dit geval om jouw Goddelijke Blauwdruk en dat van je tuin, huis, gebied, planten en dieren, te bekrachtigen tot een paradijselijke biotoop voor alle mensen, dieren, planten en natuurwezens.

De zwarte toermalijn ankert dit bewustzijn vervolgens continu in je omgeving. Als je eenmaal een kristal hebt geprogrammeerd kun je hem niet meer gebruiken voor wat anders, ook niet voor persoonlijke meditaties anders raakt hij leeg. Kristallen programmeren is niet niks. Weet dat jij de hoeder bent van de kristallen en edelstenen die niets anders doen dan zich volledig schenken.

Mocht je hem later voor iets anders willen gebruiken haal dan, door je intentie, eerst de oude opdracht eraf door je met je hart en met het wezen van de edelsteen te verbinden en te zeggen; "alle opdrachten vervallen". Houdt hem daarna in gedachten door een violette vlam die door alle atomen heen alle opgenomen energie reinigt.

Deze opname is gemaakt tijdens een Elohim workshop. Je kunt kristallen op zoveel dimensies openen en programmeren als je zelf belichaamd. Het resultaat hangt daarvan af. In de Elohim workshops ontwikkel je je multidimensionaal en ga je het zelf belichamen in je dagelijkse leven.

Op de Elohim Krachtplaats en in de bezoekerstuinen kun je voelen en zien wat multidimensionaal, volledig geactiveerde mensen en gietwater kristallen, voor paradijs hebben gecreërd.

Bestel een geopende zwarte Elohim toermalijn om tijdens het beluisteren van de audio e-learing opname in je hand te houden.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Leer multidimensionaal kristallen te programmeren voor je tuin en huis
prijs   € 7,50