Rutielkwarts:"Multidimensionaal geactiveerde rutielkwarts knuffelsteen"


 

rutielkwarts hanger Deze helende channeling door Joke Elziam Nootebos met de multidimensionaal geactiveerde Rutielkwartsen van het Elohim Centre brengen je hogere kwaliteiten en bewustzijn in je zonnevlecht, basis, gedrag en persoonlijkheid!

Door het bij je dragen van deze knuffelsteen zul je je ruimer voelen en vanuit je rugkant zal je mannelijke energie, je subtiele gevoeligheid, voelbaar tot rugdekking en steun zijn. Ook je aura zal veel schoner blijven van alles wat je opneemt aan gedachten, sferen en gevoelens uit je omgeving. Dat scheelt je behoorlijk wat energie! Dergelijke, op voldoende dimensies geopende rutielkwartsen,  kunnen zelfs je schouder en nekpijn transformeren, inclusief de innerlijke oorzaak transformeren.

Elohim rutielkwarts helpt tegen het teveel invullen, op je nek en schouders nemen voor anderen
Blijf je steeds maar doorwerken dan is dit vaak een oude programmaknop in je om niet alles te hoeven voelen en daar niet bij te hoeven stilstaan. Al deze overlevingsprogramma’s, worden net als de flinkerd in je, getransformeerd in de epifyse en de altar major (onderrand schedel/achterhoofd en hoofdpijnpunt) door Elohim rutielkwartsen. Er ontstaat voelbaar een verantwoordelijkheid voor jezelf tijdens het bij je dragen van rutielkwarts. Je krijgt daar meesterschap over. Je zult ook hogere inzichten krijgen en alles bewuster en helderder zien. Je wilskracht luistert naar je Goddelijke Vonk en niet langer naar je flinkerd! Je energie en kracht nemen toe.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 13 minuten

Kijk hier voor de multidimensionaal geopende en geactiveerde RutielkwartsDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Rutielkwarts:"Multidimensionaal geactiveerde rutielkwarts knuffelsteen"
prijs   € 11,00