Inwijding Pillar of Light Sekinah liefde en kristallijnen zelf met melkkwarts Elohim geodes


Een prachtige helende live transmissie met Joke Elziam Nootebos d.m.v. geactiveerde Elohim melkkwarts edelsteen geodes waarbij je vervuld wordt met je eigen kracht. Volkomen thuis in je grote onvoorwaardelijke hart en buik, in je schitterende Zelf. Warm en gevuld, rustend in het Zijn. Licht op al de subtiele kristalletjes in jezelf, fonkelend en schitterend zoals in de geactiveerde geodes. Een overstap van 'doen' naar Zijn in het volste vertrouwen dat het werk door jou heen plaats vindt.

Helemaal Thuis waardoor je op neutrale wijze verantwoordelijkheden daar kunt laten waar ze horen om  de boodschappen van jouw engelengroep te gaan leven. Jij bent een kanaal voor hogere dimensies en Sekinahs liefde.

 

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 17 minuten

Bestel hier de Melkkwarts geodes voor de healingDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Inwijding Pillar of Light Sekinah liefde en kristallijnen zelf met melkkwarts Elohim geodes
prijs   € 11,00