Je Goddelijk Hart installeren


hart.jpgHoe is jouw hart verbonden met jezelf?  Hoe goed kent dat hart jezelf en luistert het naar je?

Tijdens deze helende healing en transmissie van Joke Elziam Nootebos ervaar je dat je hart niet een Ik-hart is, maar een Wij-hart. Als je eenmaal uit je hoofd bent en in je lichaam gezakt, voel je een diepgaande liefde voor je lichaam en kan het zich openen om je Goddelijk Hart te ontmoeten. Je ervaart dat er een geweldig hart in je leeft dat zich altijd heeft verbonden met je lichaam.

Vervolgens maakt dit Goddelijk Hart contact met het hele fijngevoelige in jouw buik,
met het verwaarloosde kindje dat zo vanuit de ziel, toen het nog klein was, merkte dat niemand het aanvoelde. Het zielekind voelde zich verlaten, onbegrepen en niet thuis tussen de mensen op aarde. Het grote Goddelijk Hart brengt dit innerlijke ziel kind van je, Thuis. Voor het eerst voelt het ouderliefde vanuit jouw Goddelijk Hart.

je ziet dat je diepere zielekind is gaan geloven dat mensen elkaar pijn doen, dat de wereld niet veilig is om zoveel te voelen. Nu snap je dat die overtuiging en verwachting zichzelf doet uitkomen, tenzij je NU opstaat, Eén bent en vertrouwt op je Goddelijk Hart!

Ervaar tijdens deze healing en transmissie dat je weer naar buiten kunt treden met heel je openstaand en subtiel voelend  wezen. dat je je kunt verbinden met de natuur en uiteindelijk weer met de mensen. Die mensen kunnen je mogelijk opnieuw pijn doen. Maar die pijn blijft nu niet meer zitten, want jij wordt geliefd door je Goddelijke Vonk en bent er een mee.

En dan richt je Hart zich op het mentale in jou, dat enorm veel voor elkaar heeft gekregen en nog krijgt. Die van alles kan en veel kennis heeft vergaard. Het Goddelijk Hart ziet dat jouw mentale vermogens en het wonen in je hoofd, je verwijdert van je ware zelf en Goddelijk Hart.

De healing en transmissie plaats je denken in je Goddelijk Hart zodat het nooit meer op zichzelf staat en jij nooit meer slechts houvast, een identificatie, vindt in van alles weten, meningen en van alles moeten regelen. Je mentale laag leert steeds meer te vertrouwen op de Goddelijke Planner, zodat minder plannen en geregel vanuit jouw hoofd nodig zijn en de ik-doener en beschermer oplost.

Voel tijdens de transmissie hoe je nekchakra, pijnappelklier en hoofd open gaan en zich verbinden met de bovenwereld. Er komt veel licht naar binnen en vele engelen helpen je  mee met denken en begeleiden je. Je krijgt  invallen vanuit de Grote Helderheid, vanuit dat helder Bewustzijn. Voel hoe je Kosmisch Zelf Thuiskomt, hoe je kind, mentale en fysieke Eén zijn.

 

Door: Joke ElZiam Nootebos

Duur:  28 minuten

Gerelateerde producten:


Feedback van een cliënt

"Eenzaamheid en pijn en gekwetstheid zaten zonet nog in heel mijn lijf. De pijn was oorverdovend aanwezig. Al dat geregel ... het geeft me zoveel angst, en dat ben ik zo beu. Het lukt me niet meer om uit mijn hoofd te komen. Telkens ik probeer om de elohim-energie terug te voelen, lukt het mij pijnlijk niet. Mijn hoofd blijft gonzen van al wat moet, thuis, in de familie, op het werk, bij de vrienden. De gedachten razen in een moordend tempo binnen en hoe krampachtig ik ook probeer om ze buiten te houden, ze komen sneller dan ze gaan. En mijn vriend geeft geen gehoor aan mij geschrei, en hoezeer ik ook rationeel besef dat hij niet de oplossing is, toch doet de pijn van het alleen zijn en niet gehoord worden zo 'n zeer. Mijn hart doet enkel pijn en brengt geen rust. Mijn buik is een puinhoop van angst en stress.
En dan ... voel ik hoe mijn hart ontspant. En ik zie hoe het licht schijnt in mijn hoofd. En niet enkel mijn hart en buik ontspannen zich, maar ook in mijn tweede chakra gaat het stromen. Zo graag wilde ik zoëven nog  de familie vaarwel zeggen, zij met al hun oordelen. Maar het goddelijk hart komt naar voren en doet de pijn zwijgen. Vreugde om het leven vervult mijn lijf. Win Win Win. Er is geen ik meer, die perse gered moet worden door een vriendje, maar dienstbaarheid en liefde voor het leven zelf. Het hart legt zich als een dons om heel mijn zijn, is mijn zijn.
Het voelt als ... Thuis komen. Het is altijd weer een droom die waarheid wordt.  In mijn nek voel ik de spanningen, die ik voorheen zelfs niet voelde - zo overheerst door de mind was ik daarnet nog. En ik voel die spanningen met liefde en in gelukzaligheid, niet omdat er spanningen binnenkomen, maar omdat ze zich lossen uit mijn schouderbladen.

Dank je Joke, voor de innerlijke vrede die je met deze channeling weer tot diep in mij brengt. Met heel mijn hart en in mijn buik kan ik nu weer liefhebben, en kan ik het leven in vertrouwen omarmen en in vreugde ontspannen en ook moedig zijn." 
Marijke




Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Je Goddelijk Hart installeren
prijs   € 11,00