10 dimensionale Liefde, Sekhmet, Hathor, Isis, Horus en Piramide Inwijding.


IsisGold.jpgKort fragment uit de channeling, transmissie: '10 dimensionale Liefde toelaten, Sekhmet, Hathor, Isis, Horus en Piramide Inwijding'' .

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ervaar je je 10 dimensionale Hart van liefde als Al-Eenheid, met lichtwezens en realiteiten vanuit de eenheidsfrequentie. Het is ook de energie van jou als Enlightened One. Deze helende Lichtenergie breng je over op je miltchakra, die zorgen en oude programma's steeds opnieuw kan activeren. Ook heal je voelbaar je lever, emoties en Kundalini kanaal  van kruin tot basis!

Je krijgt inwijdingen die je oude gewoontes en patronen vanuit af gescheidenheid, transformeren naar je Goddelijke Staat van Zijn. Je 3e  t/m de 5e dimensie transformeert in die van je 6e dimensie, waardoor je al je hindernissen anders gaat bezien en voelen.

Sekhmet, Hathor, Isis en Horus

Voel tijdens deze channeling en healing hoe jouw  emoties die afgescheidenheid brengen door de energie van Sekhmet voelbaar worden getransformeerd. Alles wat je daarna doet is zuiver en intens, vanuit het Wij-gevoel en Wij-hart. Je zult gaan beseffen dat je de groep mensen om je heen en hun bevestiging niet meer nodig hebt. De vriend die je voor velen was vanuit sociale verplichting en gewoonte, lost op in het hart van Hathor, de Vuurgodin. Omgang, liefde en relaties werken alleen nog vanuit Vrijheid.  Oude  relaties op het rad van karma laten los en verdwijnen uit je leven door de healing.

Tweelingvlam en –ziel

De laatste inwijdingsproef die je ook al in enkele levens hebt doorleeft maar nog niet gehaald hebt, is die van je tweelingvlam en –ziel. Op het rad van karma zit je nog op vast op deze aantrekkende kracht. Tijdens deze transmissie kun je ervaren dat jij die ander al bent…. dat dit aanvullende deel ook in jezelf zit. Als je er klaar voor bent, kun je afhankelijkheid en verlangen gehechtheid loslaten zodat diepgaande trouw aan je Zijnsstaat en Goddelijke Essentie die al volledig gelukkig is, ontstaat. Vanuit die staat kun je al dan niet in ongebonden verbondenheid bij elkaar zijn of komen, wat alles minder heftig maakt!

Isis en haar partner Horus verschijnen vervolgens voor je

Isis haar geweldig Hart en Geest, haar brug naar de Bron opent zich voor jou. Isis en jij zijn nu Eén en Horus beschermt jullie tegen alle kwaad door zijn vleugels om jullie heen te slaan.

Piramide inwijding!

Je gaat daarna middenin de grote piramide zitten. Je wordt voelbaar bekrachtigd met grote kennis uit de Bron, met Ra en alle Goddelijke Hemelgoden. Zij delen al hun kennis en magie met jou. Je ontvangt de Ankh om te genezen tot voorbij de dood, wat een mega mooi gevoel geeft. Ook ontvang je je Eeuwigheidslichaam. Non dualiteit en eenheid ontstaan in je terwijl je leeft temidden van dualiteit! Je had je altijd het paradijselijke en een wereld van Eenheid en Vrede voorgesteld op aarde maar vanuit je mind. Nu wordt je van binnen alleen maar non-duaal "Zijn" en doe je vanuit Zijn.

De hele satsang  horen, klik dan hier

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

duur 57 minuten (gratis)

Tip; Neem de Sekhmet, Hathor, Isis tinctuur met de energie van de Krachttuinen in of zet het in je buurt.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   10 dimensionale Liefde, Sekhmet, Hathor, Isis, Horus en Piramide Inwijding.
prijs   gratis