Kort fragment uit de Satsang; "wat betekent de hele Weg gaan?''"


Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgDit is een kort fragment uit de satsang,

Wat betekent "de hele Weg gaan"

Een satsang met Joke waarin de ontwikkelingsstappen van de hele Weg in beschreven worden en hoe je daar komt. Joke legt ook uit wat satsang, Pillar of Light en eenheid betekenen. Ze zet de darshan energie neer van Eenheid, Thuis, je Goddelijk Zelf. Vanuit die ervaring bekijk je de thema's van je dagelijks leven.
Wat moet je doen als je ikje twijfelt, zekerheid wilt, vooruit wilt weten in de toekomst, last heeft van de energie van anderen, wat als je merkt dat je steeds met je aandacht en hart bij anderen dan jezelf bent of steeds weer in je denken belandt?
Wat is het beste om te doen als je bang bent je hart zover te openen dat je diep gekwetst zult kunnen worden? Veel antwoorden, inzichten en bovenal Heelheid.
 
De hele satsang  horen, klik dan hier
 

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 65 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment uit de Satsang; "wat betekent de hele Weg gaan?''"
prijs   gratis