Satsang "Pleasen en zelfkritiek"


golven2.jpgSteeds een schepje er boven op, over je grenzen gaan, pleasen, zelfkritiek, aan sociale en andere verwachtingen voldoen. Je ziet het maar kan het niet laten. Tijdens deze satsang en healing geeft Joke uitleg hierover vanuit het standpunt van het ik zowel als vanuit zelfrealisatie. Persoonlijke voorbeeldsituaties van de satsang deelnemers en de adviezen maken het herkenbaar en bieden houvast en oplossingen in je eigen leven.

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 63 minuten

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Feedback

Er gebeurde veel bij mij. Lichamelijke sensaties als mede verlichting. Daarentegen veel informatie en had ook af ten toe moeite om me te concentreren. Werd ook wel weer afgeleid door andere zaken cg mijn ego. Gecentreerd blijven is zeer belangrijk voor mij. En ook in mijn meesterschap te gaan en blijven staan. Fijn dat dit kwartje weer even is gevallen.
Laat het voor nu even bezinken.
Bedankt  Marjolein

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Pleasen en zelfkritiek"
prijs   € 17,50