Satsang "Wat betekent 'De hele Weg gaan'?"


Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgEen satsang met Joke waarin de ontwikkelingsstappen van de hele Weg in beschreven worden en hoe je daar komt. Joke legt ook uit wat satsang betekent, Pillar of Light en eenheid. Ze zet de darshan energie neer van Eenheid, Thuis, je Goddelijk Zelf. Vanuit die ervaring bekijk je de thema's van je dagelijks leven.

Wat moet je doen als je ikje twijfelt, zekerheid wilt, vooruit wil weten in de toekomst, last heeft van de energie van anderen, wat als je merkt dat je steeds met je aandacht en hart bij anderen dan jezelf bent of steeds weer in je denken belandt?

Wat is het beste om te doen als je bang bent je hart zover te openen dat je diep gekwetst zult kunnen worden? Veel antwoorden, inzichten en bovenal Heelheid, Al eenheid energie ontstaan in je.

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos,
Duur 65 minuten

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Wat betekent 'De hele Weg gaan'?"
prijs   € 17,50