Channeling, healing "Activeer je kristallijnen 12-9 dimensionale Elohim-Lemurische Engelen-zieledeel"


licht.jpg

Je 12 dimensionale Elohim Engel en scheppend bewustzijn worden geopend, vervolgens de tijdperiode waarin je als androgyne, 9 dimensionale Lemurische engel in de etherische eenheid periode op Aarde leefde. Je hoort en ervaart hoe de prachtige kleurrijke Deva's over het landschap zweefden en hoe jouw zielgroepstammen en telepathie ontstonden.

Deze channeling, healing en openbaring activeert in je huidige leven dezelfde subtiele en kristallijnen gevoeligheid inclusief je openheid voor alle Rijken en alle wezens!
In tegenstelling tot toen, heb je nu ook de ervaring van het leven in de stof erbij. Een hand die je huid streelt, de wind in je gezicht, emoties, onderlinge warmte.
 
Vele subtiel gevoelige mensen dragen sluimerende herinneringen en verlangens aangaande de ultieme goedheid en eenheid van de eerste verlichte, Lemurische periode op Aarde. De tijd dat er nog geen kwaad, pijn en dualiteit bestond en alle Rijken en wezens in velden van liefde waren.

Lees de hele beschrijving van deze bijzondere channeling door HIER te klikken.

Channeling, healing, transmissie gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 56 minuten

 


Review van een klant:

Goede avond, Ik heb deze Online Channeling, Healing gevolgd.
Heel hartelijk bedankt! Geweldig en heel blij deze Channeling te hebben mogen ontvangen.
Het is voor mezelf zowel herkenbaarheid als bevestiging en voelt heel heel heel fijn, bedankt!
Wauw!  Lieve groetjes, Kristel

 

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Activeer je kristallijnen 12-9 dimensionale Elohim-Lemurische Engelen-zieledeel"
prijs   € 15,00