Opleiding Kosmisch Kristal Master

Code: KKM

Kristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Opleiding Kosmisch Kristal Master

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast 1 Elohim kristallegging consult en een audio e-cursus pakket. De module voor meewerken is optioneel ter verdieping en niet verplicht.

Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?

Optionele module. Wil je je multidimensionaal bewustzijn, je hart en ziel, toe leren passen in het dagelijks samen werken? In het eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats en de groepsziel van de woon-werkgemeenschap, wordt jouw Licht teruggespiegeld. Word je ook gezien in wie je ziel en haar bestemming is en niet alleen om wat je doet. Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld en het werken vanuit je hart en het zal in jezelf voorgoed versterkt worden. Een ervaring die je de rest van je leven als geschenk meeneemt! Bouw je mee aan een nieuwe samenleving door je als vrijwillige participant in te zetten voor alle Elohim werkzaamheden? Solliciteer dan als vrijwilliger voor een week, maand of jaar.

Datum & tijd:

8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van half maart t/m half oktober.

Bedrag:

€0.00

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

Datum & tijd:

11-05-2019 12-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met geprogrammeerde geometrische edelsteen vormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht in je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!

Datum & tijd:

26-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€168.00 (vroegboekprijs)

Kosmisch Vuur 1

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.

Datum & tijd:

14-09-2019 15-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.

Datum & tijd:

10-11-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€135.00 (vroegboekprijs)

Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven

Door het toepassen van verbonden, multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen op de chakra’s ontstaan bijzondere diepgaande healingen op al je zielelagen. Om beurten zul je 1 op 1 bij elkaar chakra kristalleggingen geven onder begeleiding. Je leert daarbij als kanaal voor de Bron te werken. Je leert ook waar je op moet letten bij de healy als je een healing geeft. Tevens leer je alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld. Verstopte blokkades en de puurste Schoonheid, welke anders niet aangeraakt kunnen worden, komen in alle veiligheid naar boven en transformeren.

Datum & tijd:

08-02-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€135.00 (vroegboekprijs)

Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Datum & tijd:

07-03-2020 08-03-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€391.00 (vroegboekprijs)

Weekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Praktische chakrakennis in dagelijks leven toe te passen, gedrag, gezondheid en ziel. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens helende transmissies je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor een zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader opleiding of multidimensionaal leraar.

Datum & tijd:

14-03-2020 15-03-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Elohim E-learning pakket: Kosmisch Kristal Master opleiding

Het E-learningpakket “Kosmisch Kristal Master opleiding” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.

Datum & tijd:

Thuis in eigen tijd

Bedrag:

€0.00

Opleiding Kosmisch Kristal Master


Je leert hoe (intuïtief) te werken met kristallen en edelstenen op multidimensionale, kosmische en aardse wijze. Het openen, toepassen en op multidimensionale en kosmische wijze wijze helen en ervaren van edelstenen is het specialisme van het Elohim Centre dat je niet gauw elders zult vinden.
Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak aan bod wat betreft je edelsteenadvies en kristal healing. Ook leer je hoe om te gaan met mogelijke uitwerkingen en veranderingen door het gebruik van kristallen. Vanuit de groep en docent zul je genoeg ondersteuning en bevestiging kunnen verwachten om een vakbekwaam Kristal Master en Edelsteentherapeut te worden die mensen en edelstenen op meerdere dimensies kan aanvoelen.Leren woorden geven aan wat je intuïtief weet of voelt

Des te meer je ziel en essentie zich in je dagelijks leven uitdrukken in je persoonlijkheid, des te beter kun je de hoger dimensionele lagen en genezende krachten van de edelstenen openen, activeren en programmeren en komt de helende werking tot diep in de cellen en het geestelijke. Je leert tijdens deze Kosmisch Kristal Master opleiding edelstenen op 13 dimensies ervaren en kennen. Ook ontvang je tijdens transmissies geweldige 13 dimensionale healingen van de Elohim edelstenen. Dit is de hoogste vorm van healing die je van de kristallen wezens kunt ontvangen en uiteindelijk zelf door kunt geven. Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim workshop en transmissie verder verdiepen en je vakkennis zal bijzonder worden.

Winkel 2010 014.jpg

Er wordt veel geoefend
Tijdens de opleiding zul je met bijzondere en krachtige Elohim kristallen werken. Ook met geprogrammeerde edelstenen. Er wordt ook geoefend met elkaar, met cases en foto's van bekenden, met innerlijke groei vragen of andere probleemsituaties. Een enorm assortiment mag worden gebruikt en ervaren, namelijk uit de Elohim kristalwinkel. Je leert tevens met de edelstenen te communiceren. Ook kristallen schedels komen aan bod of informatie over kristalleggingen op de chakra's.


 

 

Lees hier meer achtergrond informatie en de opleidingsvereisten betreffende de opleiding KKM

 


Vanuit de groep en docent zul je genoeg ondersteuning en bevestiging kunnen verwachten om een vakbekwaam Kristal-Master & Edelsteentherapeut te worden


 Advies nodig?

Weet je niet wat je zal kiezen of welke opleiding het beste bij je past, bel of mail ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies: 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


 

Over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops


Auteursrechten: deze volledige sitepagina mag niet in zijn geheel, gedeeltelijk of aangepast, worden overgenomen.

 


Toon alle opleidingen