Opleiding Kosmisch Kristal Master

Code: KKM

Kristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Opleiding Kosmisch Kristal Master

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast 1 Elohim kristallegging consult en een audio e-cursus pakket. De module voor meewerken is optioneel ter verdieping en niet verplicht.

Worksh: Doorbraak basischakra, leef je volledig potentieel: aarding, geld, veiligheid, levensrichting, Kracht en Liefde

Datum & tijd:

01-07-2023 02-07-2023 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€386.00 (vroegboekprijs)

Elohim E-learning pakket: Kosmisch Kristal Master opleiding

Datum & tijd:

Thuis in eigen tijd

Bedrag:

€0.00

Opleiding Kosmisch Kristal Master

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. (Elk jaar zijn ze anders en verdiepender ook al is het dezelfde titel). Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen, de vereiste consulten en natuurretraite te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

 

Lees meer over wat je kunt ophalen tijdens de Kosmisch Kristal Master opleiding


Opleidingsvereisten voor het diploma

De opleiding bestaat uit enkele workshops, audio opnames en E-cursussen en kun je binnen 1 of 2 jaar afronden. Wanneer je alle workshops hebt afgerond kun je het Elohim Centre een email sturen en vragen naar een diploma. Uitreiking van een diploma geschiedt alleen wanneer de opleiding binnen 2 jaar wordt afgerond.

Tijdens de opleiding kun je, indien gewenst, op maat begeleiding vragen en persoonlijke vragen inbrengen.

Opleidingsvereisten voor je einddiploma

  • Afronding van de opleiding binnen 2 jaar
  • E-cursus "Kosmisch Vuur 1" Klik hier om te bekijken
  • E-cursus "Magic Merlin Healer" Klik hier om te bekijken
  • 1 verplicht kristallegging consult bij één van onze healer, reader, coaches Naast de workshops is er 1 verplicht kristallegging consult nodig met één van de daarvoor aangewezen healer, reader, coaches. Benoem als je het consult boekt dat het een consult voor de KKM opleiding is. T: +31 (0) 597 5412539
  • Audio-pakket /E-learning

Als je aan alle vereisten hebt voldaan dan ben je Kosmisch Kristal Master en Edelsteentherapeut. Je kunt dan je einddiploma aanvragen.

De inhoud van elke losse workshop module kun je lezen bij de agenda
Bij de workshop-agenda  vind je tevens het overzicht van welke workshopmodules nodig zijn voor iedere Elohim opleiding. Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor een heel aantal workshops overlappend zijn die je dan niet dubbel hoeft te volgen tenzij het langer dan 3 jr. geleden is.

Kosten
De workshopmodules van de opleiding bedragen in totaal ongeveer € 2084,-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €1938,-  Klik hier voor meer info

Bovenstaande kosten zijn excl. het audiopakket € 106,50, de E-cursus en het verplichte consult.

 

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.


Je hoeft niet helderziend en ook geen healer te zijn om hieraan deel te nemen.
              Enige mate van gevoeligheid, kristalkennis en intuïtie zou fijn zijn