Reading opleiding met lichthealingen

Code: RO

In de Elohim aura readingsopleiding word je tijdens de workshops geopend naar een verdiepend intuïtief niveau. Je zult door de energie die in de groep wordt neergezet, meer zien, horen en/of voelen dan je nu voor mogelijk houdt. Ook leer je edelstenen kennen en adviseren, naast vele andere tincturen. De vele oefeningen die worden gegeven bekrachtigen je meesterschap en het contact met je eigen intuïtie, helderweten, heldervoelen en helderzien. Ook zul je niet alleen jezelf, maar ook anderen gemakkelijker leren aanvoelen qua spirituele ontwikkeling, ziel en bewustzijnsgroei waardoor je goed kunt adviseren en begeleiden.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Reading opleiding met lichthealingen

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

Datum & tijd:

11-05-2019 12-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Kosmisch Vuur 1

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.

Datum & tijd:

14-09-2019 15-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.

Datum & tijd:

18-10-2019 19-10-2019 20-10-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€621.00 (vroegboekprijs)

Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. In een lezing leg ik je uit wat elke Aartsengel jou brengt. Hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Kracht, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Naast de lezing ontvang je een healing met iedere specifieke Aartsengel. Je wordt tijdens de healing geopend in je multidimensionaal bewustzijn en de kwaliteit van de Aartsengel zal als helende energie door je lichaam stromen. Je bewustzijn verruimt en je cellen openen zich om Liefde, Eenheid en de Goddelijke kwaliteit van de Aartsengel te belichamen.

Datum & tijd:

05-11-2019 12-11-2019 19-11-2019 26-11-2019 Van 19.30 tot 21.00 uur

Bedrag:

€189.00 (vroegboekprijs)

Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.

Datum & tijd:

16-11-2019 17-11-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je daarmee voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen en energiezuigers herkennen. Tijdens deze multidimensionale workshop met Marlisa leer en oefen je healingsvaardigheden voor jezelf en/of een goede healer reader praktijk.

Datum & tijd:

18-01-2020 19-01-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€344.00 (vroegboekprijs)

Weekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Praktische chakrakennis in dagelijks leven toe te passen, gedrag, gezondheid en ziel. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens helende transmissies je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor een zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader opleiding of multidimensionaal leraar.

Datum & tijd:

14-03-2020 15-03-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Reading opleiding met lichthealingen

groei en ontwikkeling.jpgIn de aura readingsopleiding word je tijdens de workshops geopend naar een verdiepend intuïtief niveau. Je zult door de energie die in de groep wordt neergezet, meer zien, horen en/of voelen dan je nu voor mogelijk houdt. Je durft hierdoor gemakkelijker op je eigen innerlijke kompas te varen en krijgt meer vertrouwen en woorden voor wat je onbewust voelt. Ook leer je edelstenen kennen en adviseren, naast vele andere tincturen. De vele oefeningen die worden gegeven bekrachtigen je meesterschap en het contact met je eigen intuïtie, helderweten, heldervoelen en helderzien. Ook zul je niet alleen jezelf, maar ook anderen gemakkelijker leren aanvoelen qua spirituele ontwikkeling, ziel en bewustzijnsgroei waardoor je goed kunt adviseren en begeleiden.

 

Aura en chakra's readen en lichthealingen geven

Behalve de adviezen en aura zielsreadings die je leert geven ga je ook lichthealingen leren geven en ontvangen. Je wordt een multidimensionaal kanaal dat samenwerkt met de Engelen en Licht Meesters. Je zintuigen en gaven zullen zich blijven versterken.

 

Multidimensionaal kanaal zijn

Wil jij leren hoe je kunt werken vanuit je intuïtie, hoe je anderen aura, chakra en innerlijke groei readings kunt geven, hoe je kanaal kunt zijn voor de Engelen en Spirits? Dan is deze readingsopleiding iets voor jou. Behalve dat jij je verdiept in het leren aura readen zal de opleiding je ook innerlijke vrede, verruimd bewustzijn en vertrouwen geven. Je leert niet alleen een kunstje, je gaat universele liefde belichamen. Als multidimensionaal kanaal zal je vanuit zuiverheid en heelheid de ander kunnen helpen. Des te meer je jezelf opent en heelt, des te krachtiger je aura en chakra readings zullen zijn!

 
Opleidings diploma aanvragen

De opleiding bestaat uit enkele workshops en kun je binnen 1 of 2 jaar afronden. Wanneer je alle workshops hebt afgerond kun je het Elohim Centre een email sturen en vragen naar een diploma. Uitreiking van een diploma geschiedt alleen wanneer de opleiding binnen 2 jaar wordt afgerond.

 

Kosten

De workshopmodules van de opleiding bedragen in totaal ongeveer €2710,-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts €2520,-.  Bekijk hier de kortingsmogelijkheden

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.


 

Meer info over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops

 Advies nodig?

Weet je niet wat je zal kiezen of welke opleiding het beste bij je past, bel of mail ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies: 

T +31 (0) 597 541539
E info@elohim-centre.org


Contact en route


Toon alle opleidingen