Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Code: Sat

Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en Ontwaakte, non-duale staat, te functioneren en leiding, heling, coaching en inzicht te geven over situaties op de werkvloer en in relaties. Hierbij werk je multidimensionaal. Je kijkt naar meerdere reactielagen van jezelf of de ander, zoals het onbewuste, het innerlijk kind, de volwassenen en het hoger Zelf. Je leert dat alles op één lijn met elkaar te brengen en die lagen van jezelf of de ander, onder de hogere leiding van de ziel en het eenheidsdenken, het hart en de directheid van de ware Essentie te plaatsen. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen en ontwikkelt verruimd bewustzijn en een Ontwaakte staat.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast de VPZ opleiding, audio e-cursus pakket en zes verplichte losse live consulten

Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Volg je meerdere opleidingen

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen en natuurretraites te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

 

Lees meer over wat je op kunt halen tijdens deze multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer opleiding


Opleiding vereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject duurt 1 tot 3 jaar (is eigen keuze). Naast bovengenoemde workshops bestaat de opleiding uit de volgende modules:

1) Opleidingen: 
"Volledig potentieel & zelfrealisatie Healer-Reader-Coach"
"Opleiding Ontwaken, non dualiteit en verlichting"
Met daarbij de extra workshops die hierboven staan aangegeven.

2) Audiopakket voor verdere thuisstudie 

  1. E learning pakket: HSP, Kristallijnen Zelf en Zelfrealisatie
  2. E-learning pakket: Innerlijk kind, van hoofd naar buik en meesterschap
  3. E-learning pakket (ziele-) relaties en seksualiteit
  4. E-learning pakket: multidimensionaal satsanggever & non dualiteits coach en healer

Let op; indien er bij opleidingen overlappende audios staan dan hoef je deze geen 2x te bestellen.

3) 6 persoonlijk-satsang live zelfrealisatie sessies:
Bel op je eigen tijd en tempo zelf om een afspraak te maken voor de 6 persoonlijk-satsang live sessies, die over je zelfontwikkeling versus je werk kunnen gaan en verdeelt mogen worden over je opleidingsperiode.  
Zie hier voor alg. sessie informatie
(vraag naar de 6 stuks-korting)

De 6 persoonlijk-satsang consulten kun je met onze satsanggever Rene de Quastenit afspreken. 


Opleidingsniveau, vooropleiding, doelgroep

Het opleidingsniveau van de Elohim cursussen en opleidingen is MBO-HBO. Vooropleiding is niet vereist, wel is enige mate van intuïtieve gevoeligheid fijn. De opleiding is geschikt voor mensen die een eigen praktijk willen opbouwen, van healing-reading hun vak willen maken, maar ook voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Thuis al beginnen met consulten geven tijdens je opleiding?

De Elohim beroepsopleiding heeft een dusdanige kwaliteit dat je al na een aantal workshopmodules in staat bent met de door jou opgedane healing-reading-kennis en kwaliteiten thuis aan de gang te gaan waarna al gauw een praktijk kan volgen.

Sommige studenten volgen de beroepsopleiding(en) in de eerste plaats vanwege eigen interesse, transformatie en bewustzijnsgroei, maar besluiten halverwege de opleiding soms toch een eigen therapeutische praktijk te starten en/of coach-docent te worden. Hoe het ook zij, deze spirituele beroepsopleiding is, naast de vakkennis en mogelijkheden die het biedt, tevens een snelweg voor meer eenheidservaring, het samen brengen van kracht en gevoeligheid, zelfrealisatie en het kunnen healen en coachen van anderen.


Toon alle opleidingen