Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Code: HSP

Deze Elohim opleiding tot HSP coach leert je hoe je jouw gevoeligheid kunt herkennen en je sensitiviteit tot je kracht maakt.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast drie verplichte losse live consulten en een audio e-cursus pakket.

Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Met enkele E-cursussen erbij al snel een tweede einddiploma aanvragen!

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor alle live workshops vereisten hetzelfde zijn. Voor een tweede of derde Elohim opleiding hoef je die niet dubbel te volgen, tenzij het langer dan 3 jaar geleden is. Met enkele E-cursussen erbij plus nog weer een week retreat en weer 2x 5 online groepshealingen kun je dan al snel een tweede einddiploma aanvragen!

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

 

Lees meer over wat je op kunt halen tijdens deze HSP coach opleiding


Opleidingsvereisten voor het einddiploma HSP coach

Het opleidingstraject duurt 1 tot 3 jaar (is eigen keuze). Naast bovengenoemde workshops bestaat de opleiding uit de volgende modules:

 • 3 verplichte live consulten bij een van onze healer, reader, coaches
  Naast de workshops zijn er drie verplichte live consulten nodig met de opleidingsmentors Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof. Benoem voor en/of tijdens het consult dat het een consult voor de opleiding is.
  Voordat je begint met de opleiding vraag je 1 live consult (van de 3 verplichte) aan van 90 minuten. Tijdens dit consult ontvang je een healing en/of een gesprek over de skills waaraan gewerkt kan worden en die je al in huis hebt. Zaken waar bewustzijn op mag komen en die je mee kunt nemen in de opleiding. Ook kun je vragen inbrengen over wat je wilt leren en/of over (de praktische opzet van) je eigen praktijk. In de andere 2 consulten van 60 minuten worden de huiswerkverslagen besproken. Tip: Wil je tijdens deze 2 afspraken ook een healing ontvangen, boek ook dan een 90 minuten consult.
 • 4 huiswerk-verslagen van consulten
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 4 huiswerk-verslagen mailt van consulten die je met cliënten/bekenden hebt gedaan buiten de opleidingsdagen om. Voor je eigen groei verwachten we dat 1 consult met een voor jou vreemde persoon zal zijn (dus geen bekende (medecursist) of familie o.i.d.). Over hoe je die verslagen moet schrijven ontvang je meer uitleg tijdens je eerste consult. De eerste 3 verslagen bespreek je tijdens 2 persoonlijke consulten. Het laatste 4e huiswerkverslag bespreek je tijdens je supervisie dag.
 • 1 Supervisie consult
  Het consult begint met het bespreken van een huiswerk verslag. Vervolgens geef je op de Elohim Krachtplaats een consult (inclusief inleidend en eindgesprek) aan een cliënt, waarbij een supervisor aanwezig zal zijn. Klik hier voor meer over supervisie
 • Audio-pakket

Tijdens de opleiding kun je, indien gewenst, op maat begeleiding vragen en persoonlijke vragen inbrengen.


Kosten:

De workshopmodules van de opleiding bedraagt in totaal ongeveer €4833,-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €4350,-   Klik hier voor meer informatie

Bovenstaande kosten zijn excl. audiopakket €121,- en de 3 verplichte consuten.

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.


Opleidingsniveau, vooropleiding, doelgroep

Het opleidingsniveau van de Elohim cursussen en opleidingen is MBO-HBO. Vooropleiding is niet vereist, wel is enige mate van intuïtieve gevoeligheid fijn. De opleiding is geschikt voor mensen die een eigen praktijk willen opbouwen, van healing-reading hun vak willen maken, maar ook voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Thuis al beginnen met consulten geven tijdens je opleiding?

De Elohim beroepsopleiding heeft een dusdanige kwaliteit dat je al na een aantal workshopmodules in staat bent met de door jou opgedane healing-reading-kennis en kwaliteiten thuis aan de gang te gaan waarna al gauw een praktijk kan volgen.

Sommige studenten volgen de beroepsopleiding(en) in de eerste plaats vanwege eigen interesse, transformatie en bewustzijnsgroei, maar besluiten halverwege de opleiding soms toch een eigen therapeutische praktijk te starten en/of coach-docent te worden. Hoe het ook zij, deze spirituele beroepsopleiding is, naast de vakkennis en mogelijkheden die het biedt, tevens een snelweg voor meer eenheidservaring, het samen brengen van kracht en gevoeligheid, zelfrealisatie en het kunnen healen en coachen van anderen.


hooggevoeligheid_1.png

Verdiepende Elohim opleiding mogelijk:

Zie de Elohim Master Healer Reader Coach opleiding

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Toon alle opleidingen