Beroepsopleiding Heilige Magiër

Code: HM

Groot Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie. Wordt een Magiër die werkt met de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en Godenkrachten. Die Draken- Atlantische, Lemurische, Divine, Merlijn en elementale (Vuur)Krachten inzet vanuit Eénheid met de Bron. Samen met de Bron leer je als "kanaal" te werken voor universele Liefde en planetaire veranderingen. Werk als kosmisch Magiër met mensen, gebieden, kristallen, natuurmedicijnen, Aarde-spirits, creatie-kracht en heilige Magie.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Beroepsopleiding Heilige Magiër

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast 6 verplichte losse live consulten, 4 huiswerkopdrachten, 2 E-cursus pakketten en een week Natuur-Stilte retraite/Vision Quest

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten en onzekerheid

Datum & tijd:

03-04-2022 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€170.00 (vroegboekprijs)

Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Datum & tijd:

12-06-2022 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€170.00 (vroegboekprijs)

Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Datum & tijd:

02-07-2022 03-07-2022 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€386.00 (vroegboekprijs)

Beroepsopleiding Heilige Magiër

Volg je meerdere opleidingen

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen en natuurretraites te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

 


Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject duurt 1 tot 3 jaar (is eigen keuze). Naast bovengenoemde workshops bestaat de opleiding uit de volgende modules

 • De E-cursus "Magic Merlin Healer". Klik hier om te bekijken
 • De E-cursus "Kosmisch Vuur 1". Klik hier om te bekijken
 • De E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau". Klik hier om te bekijken
 • De E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken". Kik hier om te bekijken.
 • Natuurretreat
 • 6 verplichte live consulten bij een van onze healer, reader, coaches
  Voordat je begint met de opleiding vraag je de 1ste live consult (van de 6 verplichte) aan van 90 minuten. Tijdens dit consult ontvang je een healing en/of een gesprek over de skills waaraan gewerkt kan worden en die je al in huis hebt. Zaken waar bewustzijn op mag komen en die je mee kunt nemen in de opleiding. Ook kun je vragen inbrengen over wat je wilt leren en/of over (de praktische opzet van) je eigen praktijk.
 • In 2 volgende consulten van 60 minuten worden de eerste 3 huiswerkverslagen besproken. Tip: Wil je tijdens deze 2 afspraken ook een healing ontvangen, boek ook dan een 90 minuten consult.
 • Daarnaast zijn er drie verplichte live consulten nodig met de opleidingsmentor René de Quastenit & Anna Poppink. Benoem voor en/of tijdens het consult dat het een consult voor de opleiding is.
 • 4 huiswerk-verslagen van consulten
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 4 huiswerk-verslagen mailt van consulten die je met cliënten/bekenden hebt gedaan buiten de opleidingsdagen om. Voor je eigen groei verwachten we dat 1 consult met een voor jou vreemde persoon zal zijn (dus geen bekende (medecursist) of familie o.i.d.). Over hoe je die verslagen moet schrijven ontvang je meer uitleg tijdens je eerste consult. De eerste 3 verslagen bespreek je tijdens 2 persoonlijke consulten. Het laatste 4e huiswerkverslag bespreek je tijdens je supervisie dag.
 • Supervisie consult
  Het consult begint met het bespreken van een huiswerk verslag. Vervolgens geef je op de Elohim Krachtplaats een consult (inclusief inleidend en eindgesprek) aan een cliënt, waarbij een supervisor aanwezig zal zijn. Klik hier voor meer over supervisie
 • Het E-learning audio pakket heilige Magiër
 • Diploma aanvragen
  Na het behalen van alle vereisten kun je zelf het einddiploma aanvragen. Voor het verkrijgen van een einddiploma moet je voldoende op verschillende lagen en thema's kunnen werken. Je sterke en zwakke punten kun je waar nodig, gedurende de beroepsopleiding, bespreken met je supervisor en de docent(e). Neem hierin ook zelf initiatief. Aan eigen zuivering, stabiliteit, het oplossen van 'needing' en eigen processen wordt gewerkt gedurende de hele beroepsopleiding en ook thuis. Eventueel ondersteunt door persoonlijke Elohim consulten. Als je tijdens je opleiding behoefte hebt aan overleg, feedback of begeleiding geef dat dan aan.

Tijdens de live workshops kun je persoonlijke vragen inbrengen.


Kosten

De workshopmodules van de opleiding bedragen in totaal ongeveer €7441,-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €5952,-.  Bekijk hier de kortingsmogelijkheden

Bovenstaande kosten zijn excl. de kosten voor het audiopakket € 120,-, de verplichte consulten, kosten voor de retreat en E-cursussen.

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen en soms live workshops veranderen in E-cursussen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.


Opleidingsniveau, vooropleiding, doelgroep

Het opleidingsniveau van de Elohim cursussen en opleidingen is MBO-HBO. Vooropleiding is niet vereist, wel is enige mate van intuïtieve gevoeligheid fijn. De opleiding is geschikt voor mensen die een eigen praktijk willen opbouwen, van healing-reading hun vak willen maken, maar ook voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Thuis al beginnen met consulten geven tijdens je opleiding?

De Elohim beroepsopleiding heeft een dusdanige kwaliteit dat je al na een aantal workshopmodules in staat bent met de door jou opgedane healing-reading-kennis en kwaliteiten thuis aan de gang te gaan waarna al gauw een praktijk kan volgen.

Sommige studenten volgen de beroepsopleiding(en) in de eerste plaats vanwege eigen interesse, transformatie en bewustzijnsgroei, maar besluiten halverwege de opleiding soms toch een eigen therapeutische praktijk te starten en/of coach-docent te worden. Hoe het ook zij, deze spirituele beroepsopleiding is, naast de vakkennis en mogelijkheden die het biedt, tevens een snelweg voor meer eenheidservaring, het samen brengen van kracht en gevoeligheid, zelfrealisatie en het kunnen healen en coachen van anderen.


Toon alle opleidingen