Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Code: MHRC

Tijdens deze Elohim opleiding leer je, als kanaal voor de Bovenwereld, Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen, verdere vakkennis.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast 6 losse verplichte live consulten, audio E-cursus pakket en E-cursussen.

Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. (Elk jaar zijn ze anders en verdiepender ook al is het dezelfde titel). Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen, de vereiste consulten en natuurretraite te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

 

Lees meer over wat je op kunt halen tijdens deze Master Healing-Reading-Coaching opleiding


Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject duurt 1 tot 3 jaar (is eigen keuze). Naast bovengenoemde workshops bestaat de opleiding uit de volgende modules:

 • Chakra E-cursus "7 stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" Klik hier om te bekijken.
 • E-cursus "Kosmisch Vuur 1". Klik hier om te bekijken.
 • E-cursus "Magic Merlin Healer". Klik hier om te bekijken.
 • E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken". Klik hier om te bekijken.
 • E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau". Klik hier om te bekijken
 • 6 verplichte live consulten bij een van onze healer, reader, coaches
  Naast de workshops zijn er zes verplichte live consulten nodig met o.a. de opleidingsmentoren René de Quastenit & Anna Poppink. Benoem voor en/of tijdens het consult dat het een consult voor deze opleiding is.
  Voordat je begint met de opleiding vraag je 1 live consult (van de 6 verplichte) aan van 90 i.v. 60 minuten. Tijdens dit consult ontvang je een healing en een gesprek over de skills waaraan gewerkt kan worden en die je al in huis hebt. Zaken waar bewustzijn op mag komen en die je mee kunt nemen in de opleiding komen aan bod. Ook kun je vragen inbrengen over wat je wilt leren en/of over (de praktische opzet van) je eigen praktijk. In nog 2 consulten van 60 minuten worden de huiswerkverslagen besproken. Deze duren 30 tot 60 min. Tip: Wil je tijdens deze consulten ook een healing ontvangen, boek dan een 90 minuten consult.
 • 4 huiswerk-verslagen van consulten
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 4 huiswerk-verslagen mailt van consulten die je met cliënten/bekenden hebt gedaan buiten de opleidingsdagen om. Voor je eigen groei verwachten we dat 1 consult met een voor jou vreemde persoon zal zijn (dus geen bekende (medecursist) of familie o.i.d.). Over hoe je die verslagen moet schrijven ontvang je meer uitleg tijdens je eerste consult. De eerste 3 verslagen bespreek je tijdens 2 persoonlijke consulten. Het laatste 4e huiswerkverslag bespreek je tijdens je supervisie dag.
 • 1 Supervisie consult
  Het consult begint met het bespreken van een huiswerk verslag. Vervolgens geef je op de Elohim Krachtplaats een consult (inclusief inleidend en eindgesprek) aan een cliënt, waarbij een supervisor aanwezig zal zijn. Klik hier voor meer over supervisie
 • Audio-pakket
  Je luistert thuis, in je eigen tijd, naar de vereiste audio-opnames.
 • Diploma aanvragen
  Na het behalen van alle vereisten kun je zelf het diploma "Master Healer Reader Coach" aanvragen. Voor het verkrijgen van een einddiploma moet je voldoende op verschillende lagen en thema's kunnen werken. Er wordt bijvoorbeeld tijdens de les ook ingegaan op entiteiten, aardstraling, indigo- en sterrenkinderen, relaties, seksualiteit. Allemaal vragen die je cliënt ook in kan brengen. Dit hoeft niet jouw specialisatie te zijn. Als één of enkele van de vele healingthema's je minder liggen zal dat niet doorslaggevend zijn voor je diploma. Het gaat om een gemiddelde. Je sterke en zwakke punten kun je waar nodig, gedurende de beroepsopleiding, bespreken met je supervisor en de docent(e). Neem hierin ook zelf initiatief. Aan eigen zuivering, stabiliteit, het oplossen van 'needing' en eigen processen wordt gewerkt gedurende de hele beroepsopleiding en ook thuis. Eventueel ondersteunt door persoonlijke Elohim consulten. Als je tijdens je opleiding behoefte hebt aan overleg, feedback of begeleiding geef dat dan aan.
 

Tijdens de opleiding kun je, indien gewenst, op maat begeleiding vragen en persoonlijke vragen inbrengen.


Kosten

De workshopmodules van de opleiding bedragen in totaal c.a. €5545-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €4436,-  Bekijk hier de kortingsmogelijkheden

Bovenstaande kosten zijn excl. audiopakket € 177,50, de 6 verplichte consulten en E-cursussen.

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.