Elohim Activiteiten Agenda

 

13 dimensionale Elohim workshops

Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. Lees meer

 

Spirituele en multidimensionale opleidingen

Het Elohim Centre biedt naast losse workshops ook spirituele beroepsopleidingen aan. De meeste onderstaande workshops zijn onderdeel van deze opleidingen, maar ook los te volgen.

Klik hier voor meer informatie over de spirituele opleidingen

Maaltijden en overnachting

Tijdens een meerdaagse workshop kun je gratis gebruik maken van een gratis overnachting in de groepsaccommodatie Happiness, en de biologisch-vegetarische maaltijden. Dit is beschikbaar zo lang er plek is. Ook is het mogelijk je eigen kamer of accommodatie te boeken.

Klik hier voor meer informatie over eten, waar je slaapt en andere verblijfsmogelijkheden

Workshopkorting & belasting teruggave

Bij het afnemen van meerdere workshops is er een mogelijkheid tot korting. Dit kan wel tot meer dan € 1000,- schelen.

Klik hier voor meer informatie

Reviews van studenten

Mijn leven is krachtiger geworden, ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan  sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurd, herstel ik mij veel sneller.

Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam....

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Spirituele (avond) bijeenkomsten

Naast dag- en weekend workshops worden er verschillende korte spirituele (avond) bijeenkomsten en healingen gegeven.

Klik hier voor een overzicht van alle spirituele avondenKortingspakket live/online groepshealingen: Integreer je hogere zieledelen in het dagelijks leven en Ontwaak

Elke maand geeft Joke ElZiam Nootebos van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).

Datum & tijd:

1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€99.00

Satsang "innerlijke onrust, als het ware Zelf meer op de voorgrond gaat komen"

Om je hoogste innerlijke leiding te volgen en te functioneren vanuit je grote Zelf moet je weten of datgene wat je denkt, spreekt, voelt of doet van je ego-ik, je ziel of je ware Zelf is. In gewone werk- en thuis situaties is dat niet altijd gemakkelijk te onderscheiden. Hoe doe jij dat in het leven, ben je bewust van je handelen, van je gedachten en doorzie je de zich herhalende patronen? Tijdens de Satsang geef ik een stuk achtergrond informatie waardoor je bepaalde patronen beter kan gaan leren herkennen en kun je zelf relatie of werksituaties inbrengen om te leren wie in jou handelt en spreekt en hoe je daarmee omgaat vanuit je ware Zelf.

Datum & tijd:

23-03-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

Weekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Praktische chakrakennis in dagelijks leven toe te passen, gedrag, gezondheid en ziel. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens helende transmissies je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor een zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader opleiding of multidimensionaal leraar.

Datum & tijd:

23-03-2019 24-03-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€ 399,00

Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?

Optionele module. Wil je je multidimensionaal bewustzijn, je hart en ziel, toe leren passen in het dagelijks samen werken? In het eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats en de groepsziel van de woon-werkgemeenschap, wordt jouw Licht teruggespiegeld. Word je ook gezien in wie je ziel en haar bestemming is en niet alleen om wat je doet. Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld en het werken vanuit je hart en het zal in jezelf voorgoed versterkt worden. Een ervaring die je de rest van je leven als geschenk meeneemt! Bouw je mee aan een nieuwe samenleving door je als vrijwillige participant in te zetten voor alle Elohim werkzaamheden? Solliciteer dan als vrijwilliger voor een week, maand of jaar.

Datum & tijd:

8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van half maart t/m half oktober.

Bedrag:

€0.00

Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engelen-Mens en kanaal worden voor de Bovenwereld en nieuwe Aarde"

Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) in zich dragen. D.m.v. de transmissie met Joke zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling zowel als je grote God-Godinnen-kracht. Sta op en overstijg je Atlantische angst voor grote creatie-macht-kracht. Je kunt het nu wél dienstbaar inzetten.

Datum & tijd:

28-03-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Satsang (live of online) "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

Leef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindfulness te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie?

Datum & tijd:

30-03-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover kosmische inzichten delen. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.

Datum & tijd:

30-03-2019 10.00-17.00 uur 31-03-2019 10.00-16.00 uur

Bedrag:

€359.00 (vroegboekprijs)

Zomertijd! de klok 1 uur vooruit zetten

Datum & tijd:

31-03-2019

Online cursus “Leef vanuit de 5e dimensie van liefde, eenheid en verruimd bewustzijn!”

De transformatie van het leven vanuit de 3e naar de 5e dimensie is nu mogelijk! Vanaf de 5e dimensie ervaar je de liefde, eenheid en de verbinding met je ziel. Wanneer je geactiveerd wilt worden in je 5 dimensionale zieledeel is deze online cursus iets voor jou! Door de E-cursus versterkt je gevoel en intuïtie, net als je 5 dimensionale zielendeel. Je wordt gelukkiger en liefdevoller naar anderen zowel als naar jezelf. Je leert je innerlijke autoriteit en gezonde grenzen kennen en bekrachtigen. Door het activeren van je 5e dimensionale zieledeel ga je je lichter en blijer voelen.

Datum & tijd:

02-04-2019 09-04-2019 16-04-2019 23-04-2019 30-04-2019 Iedere avond van 19.00 tot 20.30 uur

Bedrag:

€199.00 (vroegboekprijs)

Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.

Datum & tijd:

06-04-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€168.00 (vroegboekprijs)

Satsang ‘oplossen van de persoonlijkheid’

Als je ontevredenheid merkt in je baan of in je relatie, als je beseft dat het niet meer aansluit bij je ziel, wat dan? Moet je blijven of moet je gaan, is dit weglopen of juist je hart volgen? Vaak is het niet zo eenvoudig om jezelf op een eerlijke wijze terug te zien in je omstandigheden. Leven vanuit je ware Zelf en het pad naar Godrealisatie kent veel obstakels die gevormd worden door de persoonlijkheid. Tijdens de satsang kun je je eigen persoonlijke voorbeelden en vragen inbrengen om te leren hoe je jezelf kan gaan waarnemen, hoe je jezelf kan gaan herkennen in de omstandigheden waarin je je nu bevindt en hoe je het pad van verlichting daarin kan gaan herkennen.

Datum & tijd:

06-04-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.

Datum & tijd:

07-04-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€168.00 (vroegboekprijs)

Satsang (live of online) "Zelfliefde en eigenwaarde"

Voel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf? Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Ontbreekt het je aan eigenwaarde?? Heb je oordelen over jezelf hoe je de dingen doet of hoe je je voelt? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?

Datum & tijd:

13-04-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.

Datum & tijd:

13-04-2019 14-04-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Goede vrijdag zijn wij geopend

goede vrijdag open, ook voor sessies

Datum & tijd:

19-04-2019

Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten

Camping, vakantiehuis en caravans zijn open, voortijdig reserveren gewenst

Datum & tijd:

21-04-2019

Groepshealing avond, live/online 10D Ik-loze Vuurkracht en Liefde van je Godsvonk + in 1x 40% minder in je hoofd zitten

Door de transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn

Datum & tijd:

25-04-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Koningsdag gesloten

Datum & tijd:

27-04-2019

Tijdens de Meivakantie zijn wij geopend

Datum & tijd:

28-04-2019

Beltane; liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen. Je kunt ook readingsvragen stellen. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn en je mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan je Oorsprong!

Datum & tijd:

04-05-2019 05-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Satsang (live of online) "Leef vanuit je geheelde innerlijke man en vrouw!"

Je goed geaard, krachtig en veilig voelen, doelen kunnen stellen, weten wat je wilt, focus hebben, in verbinding met je gevoel en intuïtie zijn en tegelijkertijd verbonden blijven met je omgeving. Dit is het geval wanneer jouw innerlijke man en vrouw verenigd zijn. De kwaliteiten van beide polen bekrachtigen en ondersteunen elkaar dan. Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk zijn dan één! Als dit nog niet zo is kun je veel last hebben van oordelen, eenzaamheid, zoekende zijn, moeite hebben met gevoeligheid, je intuitie volgen of je niet krachtig voelen. Herken jij je hierin? Graag geef ik je vanavond inzichten en een groepshealing om je innerlijke man en vrouw weer in eenheid bij elkaar te brengen.

Datum & tijd:

04-05-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

Datum & tijd:

11-05-2019 12-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

12-05-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)

Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.

Datum & tijd:

Datum zelf te bepalen

Bedrag:

€0.00

Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. De workshop helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan. Je gaat leven vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie. Informatie over de Sirius, Pleiaden, Elementen, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam komt binnen. De helende channelings brengen je Vuur, passie, liefde, licht, zonnigheid en een kalme geest.

Datum & tijd:

18-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€168.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.

Datum & tijd:

18-05-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!

Datum & tijd:

19-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€168.00 (vroegboekprijs)

Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Datum & tijd:

25-05-2019 10.00-16.00 uur

Bedrag:

€148.00 (vroegboekprijs)

Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met geprogrammeerde geometrische edelsteen vormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht in je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!

Datum & tijd:

26-05-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€168.00 (vroegboekprijs)

Tijdens Hemelvaartsdag zijn de Kristalwinkel + de bezoekerstuinen gesloten

Camping, vakantiehuis en caravans zijn open, voortijdig reserveren gewenst

Datum & tijd:

30-05-2019

Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Joke activeert tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je onderzoekt je huis en aura op aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!

Datum & tijd:

01-06-2019 02-06-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€374.00 (vroegboekprijs)

Satsang (live of online) "Belichaam het potentieel van je basischakra: overvloed, bescherming en liefde"

Sta jij in je kracht? Voel je vertrouwen, veiligheid? Weet je wat je wilt in je leven en doe je dit met gemak en zorgeloosheid? Maak je keuzes of wacht je eerst op toekomst garantie? Of is dit bij jou allemaal nog niet duidelijk? Ben je zoekende, heb je veel twijfels? Of weet je wel wat je wilt maar zet je geen stappen? Mis je doorzettingsvermogen en daadkracht? Ben je onzeker over jezelf en beïnvloed jou dit sterk?

Datum & tijd:

01-06-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op, zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding lossen voelbaar op. Het witte Christus Liefdes-Licht dat we ervaren tijdens deze transmissie transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!

Datum & tijd:

06-06-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Tijdens Pinksteren zijn de Kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten

Camping, vakantiehuis en caravans zijn open, voortijdig reserveren gewenst

Datum & tijd:

09-06-2019

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

16-06-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, androgyn waren, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron middels al je 12 zielendelen en zielengroepen. Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen

Datum & tijd:

22-06-2019 23-06-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€357.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!

Datum & tijd:

27-06-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.

Datum & tijd:

29-06-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€150.00 (vroegboekprijs)

Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.

Datum & tijd:

30-06-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€135.00 (vroegboekprijs)

Tijdens de Zomervakantie zijn wij geopend

Datum & tijd:

06-07-2019

Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.

Datum & tijd:

11-07-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

14-07-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Online/live "Ervaar de helende energie van engelen en lichtmeesters!"

Je ontvangt informatie over de engelensfeer, wat hun taak is en hoe ze in het dagelijks leven jou kunnen ondersteunen. Enkele engelen en lichtmeesters zullen we bespreken en daarvan de helende energie ervaren. Je trekt je eigen engelenkaart en mag persoonlijk readingsvragen over je werk, relatie of privé stellen.

Datum & tijd:

20-07-2019 13.30-16.30 uur

Bedrag:

€50.00 (vroegboekprijs)

Maak kennis en leer werken met multidimensionaal geopende producten van Moeder Aarde

Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!

Datum & tijd:

27-07-2019 28-07-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€329.00 (vroegboekprijs)

Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind

7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.

Datum & tijd:

01-08-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Online avond cursus 'Kracht is Liefde'

Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.

Datum & tijd:

07-08-2019 21-08-2019 04-09-2019 11-09-2019 02-10-2019 19.00-20.30 uur

Bedrag:

€219.00 (vroegboekprijs)

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

11-08-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

25-08-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend

Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties

Datum & tijd:

31-08-2019 01-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€329.00 (vroegboekprijs)

Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid

Datum & tijd:

07-09-2019 08-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.

Datum & tijd:

12-09-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Tijdens Kosmisch Vuur 1 zijn de camping en helende bezoekerstuinen gesloten

De Elohim camping, chalets en de helende bezoekerstuinen zijn gesloten tijdens Kosmisch Vuur 1. Dit geldt niet voor de workshopdeelnemers.

Datum & tijd:

14-09-2019

Kosmisch Vuur 1

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.

Datum & tijd:

14-09-2019 15-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.

Datum & tijd:

21-09-2019 22-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing

Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.

Datum & tijd:

28-09-2019 29-09-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Satsang (live of online) "Open je onvoorwaardelijk hart en voel je veilig met Aartsengel Michael en Maria"

Voel jij je veilig, geaard, liefdevol en krachtig in jezelf? Of ben je snel uit balans, onzeker of neerslachtig? Is het leven voor jou een leven van manifestatie, mogelijkheden, dankbaarheid en genieten? Of zit het je snel tegen en ervaar je onmogelijkheden? Lichtmeesters en Aartsengelen spiegelen Goddelijke kwaliteiten die wij zelf ook bezitten. Zo leert Michael je Goddelijke kracht en bescherming kennen en toepassen en Maria leert je de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en het leven. Op (on)gemerkte manieren komen ze in je leven, maken verbinding met jouw innerlijk en leren je hoe je je Goddelijke kwaliteiten kunt verinnerlijken. Wil je ook die volgende stap maken naar kracht, bescherming en liefde? Dan is deze avond iets voor jou!

Datum & tijd:

28-09-2019 19.00-20.30 uur

Bedrag:

€20.00

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

06-10-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.

Datum & tijd:

12-10-2019 13-10-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Tijdens de Herfstvakantie zijn wij geopend

Datum & tijd:

12-10-2019

Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!

Datum & tijd:

17-10-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.

Datum & tijd:

18-10-2019 19-10-2019 20-10-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€621.00 (vroegboekprijs)

Satsang (live of online) "Belichaam het oneindige geluk van je essentie in je dagelijks leven!"

Hoe vaak op een dag voel jij je gelukkig? Ervaar je een geluk wat er continu is of komt en gaat het ook weer? Is jouw geluk misschien afhankelijk van de situaties waarin jij je bevindt? Of heb je last van neerslachtige en depressieve gedachten dat het leven allemaal niets is en voel je hierdoor geen geluk. Is gelukkig zijn voor jou nog een zoektocht? Je denkt misschien dat geluk afhankelijk is van jouw omstandigheden maar niets is minder waar. Het ultieme geluk is niet ver weg, kost niets en is er altijd voor en in jou! Als jij geopend wilt worden in het ware geluk van jouw essentie dan is deze avond iets voor jou!

Datum & tijd:

18-10-2019 19.00-20.00 uur

Bedrag:

€15.00

Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen

Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden

Datum & tijd:

26-10-2019 27-10-2019 10.00-17.00 uur incl 4 avonden 13-11-2019 27-11-2019 11-12-2019 08-01-2020

Bedrag:

€409.00 (vroegboekprijs)

Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten

Datum & tijd:

27-10-2019

Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.

Datum & tijd:

02-11-2019 03-11-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht, heldere Gaven en universele Liefde"

Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. In een lezing leg ik je uit wat elke Aartsengel jou brengt. Hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Kracht, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Naast de lezing ontvang je een healing met iedere specifieke Aartsengel. Je wordt tijdens de healing geopend in je multidimensionaal bewustzijn en de kwaliteit van de Aartsengel zal als helende energie door je lichaam stromen. Je bewustzijn verruimt en je cellen openen zich om Liefde, Eenheid en de Goddelijke kwaliteit van de Aartsengel te belichamen.

Datum & tijd:

05-11-2019 12-11-2019 19-11-2019 26-11-2019 Van 19.30 tot 21.00 uur

Bedrag:

€189.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie" met Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Datum & tijd:

07-11-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf

Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke Jansen opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.

Datum & tijd:

09-11-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€135.00 (vroegboekprijs)

Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen

Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.

Datum & tijd:

10-11-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€135.00 (vroegboekprijs)

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

10-11-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.

Datum & tijd:

16-11-2019 17-11-2019 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€379.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.

Datum & tijd:

28-11-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.

Datum & tijd:

12-12-2019 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Kerstvakantie!

Van 14 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team

Datum & tijd:

14-12-2019

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

Is er in jou een diep verlangen om je volledig te Realiseren en wil je permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Vanuit de diepe verbintenis die tijdens de satsang ontstaat, volgen inzichten, antwoorden en healing die je optillen naar een staat van non-dualiteit, verlichting en Godrealisatie. Tijdens de satsang kun je vragen stellen over waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt in je relatie, op je werk en in contacten met vrienden en familie. Je kunt situaties en thema's inbrengen die je verhinderen in je grote Zelf te blijven. Door het Liefdes eenheidsveld, de persoonlijk gerichte inzichten en de energieoverdracht tijdens de satsangavond kom je voelbaar steeds meer Thuis in jeZelf.

Datum & tijd:

15-12-2019 10.30-12.00 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Datum & tijd:

08-01-2020 22-01-2020 05-02-2020 19-02-2020 04-03-2020 19.00 -20.30 uur

Bedrag:

€219.00 (vroegboekprijs)

Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Datum & tijd:

09-01-2020 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.

Datum & tijd:

11-01-2020 12-01-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je daarmee voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen en energiezuigers herkennen. Tijdens deze multidimensionale workshop met Marlisa leer en oefen je healingsvaardigheden voor jezelf en/of een goede healer reader praktijk.

Datum & tijd:

18-01-2020 19-01-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€344.00 (vroegboekprijs)

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.

Datum & tijd:

25-01-2020 26-01-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Online groepshealing "Open je 8ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen"

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Datum & tijd:

30-01-2020 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.

Datum & tijd:

01-02-2020 02-02-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven

Door het toepassen van verbonden, multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen op de chakra’s ontstaan bijzondere diepgaande healingen op al je zielelagen. Om beurten zul je 1 op 1 bij elkaar chakra kristalleggingen geven onder begeleiding. Je leert daarbij als kanaal voor de Bron te werken. Je leert ook waar je op moet letten bij de healy als je een healing geeft. Tevens leer je alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld. Verstopte blokkades en de puurste Schoonheid, welke anders niet aangeraakt kunnen worden, komen in alle veiligheid naar boven en transformeren.

Datum & tijd:

08-02-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€135.00 (vroegboekprijs)

Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.

Datum & tijd:

27-02-2020 19.30-20.30 uur

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Datum & tijd:

07-03-2020 08-03-2020 10.00-17.00 uur

Bedrag:

€391.00 (vroegboekprijs)

Channeling - Healing - E-learning audio opname pakket Aardehealer Natuurcoach

Het E-learningpakket “Aardehealer, Natuurcoach” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.

Datum & tijd:

Thuis, in eigen tijd. Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.

Bedrag:

€0.00

E-learning pakket opleiding Heilige Magie, Heilige Magiër

Dit pakket met audio opnames is onderdeel van de beroepsopleiding Heilige Magie, Heilige Magiër, maar is ook los te volgen.

Datum & tijd:

Thuis, in eigen tijd. Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.

Bedrag:

€0.00

Elohim E-learning pakket: Master Healer Reader Coach opleiding

Het E-learningpakket “Master Healer Reader Coach opleiding” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.

Datum & tijd:

Thuis, in eigen tijd. Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden.

Bedrag:

€0.00 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen