Aanmelden workshop, bijeenkomst of E learning pakket

Met behulp van het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een workshop, bijeenkomst of het E-learningpakket. Je gaat daarmee tevens akkoord met onze Algemene voorwaarden workshops en opleidingen en de Verblijfsregels.

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen zullen we je per e-mail een bevestiging sturen met daarbij alle benodigde informatie. Voor het E-learning pakket geldt dit niet.

Kortingsprijs voor herhaler van workshop
De herhalers prijs van de workshop is geldig wanneer de workshop binnen 3 jaar valt sinds de laatste keer dat je hebt deelgenomen.

Avondmaaltijd
Tijdens een meerdaagse workshop ontvang je een avondmaaltijd. Graag willen we weten als je NIET mee eet. Geef het dan svp aan op het aanmeldformulier bij opmerkingen of eventueel via de mail of telefonisch.

Vroegboekprijs
Op de tiende dag voor aanvang van de workshop wordt de workshopprijs automatisch verhoogd. De vroegboekprijs geldt alleen voor diegenen die zich tijdig hebben ingeschreven en hebben betaald. Heb jij je wel tijdig ingeschreven maar (nog) niet betaald dan moet je alsnog bijbetalen en kun je geen gebruik meer maken van de vroegboekprijs. 

Een weekendverblijf tijdens de workshop in een chalet is mogelijk (indien beschikbaar) of een verblijf op de camping tijdens het kampeerseizoen. Neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelden

43

Datum zelf te bepalen
Contactgegevens
Adres

Overig
Algemene voorwaarden