Aanmelden workshop, bijeenkomst of E learning pakket

Met behulp van het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een workshop, bijeenkomst of het E-learningpakket. Je gaat daarmee tevens akkoord met onze Algemene voorwaarden workshops en opleidingen en de Verblijfsregels.

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen kijken we of er nog voldoende plek is in de workshop, opleiding of bijeenkomst. Als dat het geval is zullen we je per e-mail een bevestiging sturen met daarbij alle benodigde informatie. Voor het E-learning pakket geldt dit niet.

Prijs voor herhaler van workshop
De herhalers prijs van de workshop is geldig wanneer de workshop binnen 3 jaar valt sinds de laatste keer dat je hebt deelgenomen.
Wil je meedoen aan een workshop tegen herhalersprijs tijdens de corona tijd, neem dan eerst contact op.

Avondmaaltijd
Tijdens een meerdaagse workshop wordt er een kosteloze biologische avondmaaltijd voor je bereid. Graag willen we weten als je NIET mee eet. Geef het dan svp aan op het aanmeldformulier bij opmerkingen of eventueel via de mail of telefonisch.

Vroegboekprijs
Op de derde dag voor aanvang van de workshop wordt de workshopprijs automatisch verhoogd. De vroegboekprijs geldt alleen voor diegenen die zich tijdig hebben ingeschreven en hebben betaald. Heb jij je wel tijdig ingeschreven maar (nog) niet betaald dan moet je alsnog bijbetalen en kun je geen gebruik meer maken van de vroegboekprijs. 

Aanmelden

333.06-2021

05-06-2021 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam NootebosAls jij een kortingscode hebt ontvangen en je betaalt met iDEAL of creditcard,
vul dan hieronder jouw kortingscode in. Je betaalt dan bovenstaand bedrag minus de korting


Overnachting en eten, meerdere opties mogelijk (niet verplicht)
Overnachting:
Mee eten:

Heb je nog andere wensen wat betreft overnachtingen en maaltijden neem dan contact op:

E: info@elohim-centre.org, T: +31 (0) 597 54 1539 en T: +31 (0) 597 52 2308

Deze extra overnachtingen en maaltijden zijn niet berekend bij de prijs van de workshop/ bijeenkomst. Hiervoor ontvang je een aparte factuur.


Contactgegevens
Adres

Overig
Algemene voorwaarden