Vrijwilligerswerk & betaalde vacatures

Heb je minder dan 15 Elohim workshops gevolgd en solliciteer je op een vacature in loondienst als medebewoner van The Diamond New Earth werk-woon-gemeenschap, dan ben je meestal niet vertrouwd genoeg met ons DNA en heb je een wederzijdse proeftijd nodig als vrijwillige, full time participant/bewoner van minimaal 3 maanden. Je leert in de gemeenschap vanuit het dienstbare eenheidsliefdesveld te leven, waarbij het ego nog verder oplost, het grote Zelf het overneemt. Hierdoor kun je als 1 groepsziel werkzaam zijn voor het grotere Geheel. Ook willen we een voorbeeld zijn van een nieuwetijds bedrijf waarbij zakelijkheid/productiviteit en multidimensionaliteit/spiritualiteit, kracht en gevoeligheid, hand in hand kunnen gaan. Daarmee zetten we een nieuwe samenleving neer en versterkt voelbaar het licht op de Krachtplaats (en in jezelf).

Lees meer over 3 maanden vrijwillig participeren om bewoner te kunnen worden

Je kunt, door langdurig op de Elohim Krachtplaats met het kernteam samen te werken, vele tempels van je mind, hart en buikgevoel doorwerken om daardoor het geluk, de rust en harmonie van je volledige ziel en Ware Essentie, in omgang en werk, te kunnen beleven.  Je wordt gezien om wie je ziel is, maar ook voor je inzet en vaardigheden. In je vrije tijd mag je kosteloos gebruik maken van de Helende Tuinen en en het Lemurische Bos. Ook word je gedragen door het grote zachte Eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats, hetgeen een enorm geschenk kan zijn.


 

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn.
De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!


 

 "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

Lees meer over de woon-werk-gemeenschap of ashram

 


 

Participeren bij het Elohim Centre

Lees meer informatie over participeren als vrijwilliger op het Elohim Centre.

Het vrijwillige participatiewerk en de Elohim opleidingen brengen ieders wij-liefde, subtiliteit, lichtvoetigheid en verruimd bewustzijn in de gewone wereld van omgang en werk. Dit is het dienstbare Moeder Aarde Pad van de multidimensionale nieuwetijdsmens die zorgzaam is voor alle geziene en ongeziene wezens, en voor het verheffen van het eenheidsbewustzijn....

Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen

...