Draken, (wol) Elfen, Eenhoorns, Egypte, Natuurwezens

Draken

Draken hebben een zeer krachtige healingsenergie die sinds kort, naar duizenden jaren in ruste te zijn geweest, weer ontwaakt en toegankelijk wordt voor lichtwerkers en mensen die eraan toe zijn. Het werken met draken kan zeer diepgaand zijn en kan heel veel oude stukken losmaken en opschonen. Er kunnen diepgaande transformaties optreden als je met drakenenergie werkt.

Elfen

Ontdek de wereld van de elfen en maak kennis met hun mystieke energie en kracht. Ze openen je bewustzijn voor de onzichtbare wereld en moedigen je aan om activiteiten en mensen te zoeken, die bij je (spirituele) groei en ontwikkeling passen. Ook kunnen ze je laten zien hoe je open kunt blijven staan voor nieuwe ideeën en inzichten. Ze kunnen helpen het verleden te accepteren zoals het was, zodat je de negatieve ideeën over hoe het had moeten zijn los kunt laten. Bovendien verschaffen ze wijsheid en plezier. Stuk voor stuk zijn het sieraden voor de huiskamer of praktijk.

Egyptebeeldjes

Sekhmet, Horus, Isis

Merlin

Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin. In kosmische Eénheid kan alle Magie, het toveren en Merlin healing in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden open. Onze Ware Magische Natuur zal ontwaken.

 

 

 

Draken

Draken hebben een zeer krachtige healingsenergie die sinds kort, naar duizenden jaren in ruste te zijn geweest, weer ontwaakt en  toegankelijk wordt voor lichtwerkers en mensen die eraan toe zijn.  Het werken met draken kan zeer diepgaand zijn en kan heel veel oude programma's losmaken en opschonen. Er...

Egypte - Sekhmet, Isis, Horus

...

Elfen, engelen, eenhoorn beeldjes en wol elfen

Ontdek de wereld van de elfen, engelen en de eenhoorns en maak kennis met hun mystieke  energie en kracht. Ze openen het bewustzijn voor de onzichtbare wereld en moedigen  aan om activiteiten en mensen te zoeken die bij de (spirituele) groei en ontwikkeling passen....

Elohim Trollen: Mindfullness Blijheid Vrijheid

Elohim Trollen: Mindfullness Blijheid Vrijheid  Eén zijn met andere RijkenHoofd loslaten, mindfullness, zorgeloosheid, blijheid, ongedwongen Al wat is aanvaardenAngst, onzekerheid, weinig eigenwaarde, te-korten denken, zichzelf vergelijken met anderen loslatenCollectieve, genetische en DNA blokkades zuiveren en lossen opUltieme Vrijheid ontstaat!
Alle Trollen beeldjes zijn geopend en geactiveerd...

Merlin

...