Kruidenzalven

Kruidenzalf 30 cc, speciaal op jou afgestemd

 

smeerwortelzalf.jpgDe Kruidenzalf wordt op de Elohim Krachtplaats gemaakt en is op basis van vaseline (of bijenwas) met daarin een aftreksel van een kruid die bij jou past.

Spirituele werking
Aurabescherming. De zalf ondersteunt en helpt bij waar jij nu staat op je pad.

Fysieke werking
Fysiek wordt de zalf passend bij jouw huid, organisme en vraag, gekozen. De helende werking is verder  afhankelijk van het soort kruid.

Gebruiksaanwijzing
Aanstippen op bepaalde lichaamspunten

Bio Smeerwortel (trek)zalf 30cc

Vooral op het bewegingsgestel, de huid en de luchtwegen doet de smeerwortel wonderen. Zowel in - als uitwendig bij herstel van weefsel en botten. Ook gebruikt als EHBO kruid. Ontstekingsremmend, verzachtend, reinigend, pijnstillend en weefselherstellend. Ook bij reumatische aandoeningen.
Binnengehouden emoties mogen weer losgelaten worden. Alles wat in de loop der tijd is gaan verharden wordt weer zacht gemaakt en kan weer gaan stromen. Hij brengt ook balans in je mannelijke en vrouwelijke energie. Dit kruid brengt een mooi emotioneel balans in tijden dat het wat moeilijker gaat....

Goudsbloemzalf 30cc

De goudsbloem is een typische zonneplant, die je levenskracht en optimisme geeft. Via de lever en de nieren wordt het bloed gezuiverd, de lymfe wordt geactiveerd en de doorstroming wordt bevorderd. Zo wordt alles losgemaakt wat zich in het lichaam en de geest heeft vastgezet. Heel goed te gebruiken bij verharde klieren, constipatie en menstruatiestoornissen. De plant bevat belangrijke stoffen die op de huid werken> deze zijn desinfecterend en bevorderen de aanmaak van nieuw weefsel. De Goudsbloem helpt ook je eigen ‘ik' te ont-wikkelen....