Ervaringen tuin-bezoekers

Na het afleggen van de gebruikelijke autorit naar de Elohim Krachtplaats beginnen mijn gevoelens een andere wending te nemen.

De verbintenis met deze bijzondere plaats overrompelt mij opnieuw. Ik voel het in mijn buik, de zwoele herinnering heeft mij nimmer verlaten.

Het zou ook niet anders kunnen wetend dat de wortel die mij met de krachtplaats en het team verbindt van een diepere aard is dan mijn ziel kan bevatten. 

Een fantastisch weerzien, het is allemaal zo logisch. Ben ik ooit weg geweest? Nee, ik bevind me thuis en heb het in mijn hart altijd veilig bij me gedragen.

Pure bezieling, het overvalt me telkens weer, zo ervaar ik de helende tuinen met al haar pracht en raak ik gefascineerd door haar vibratie. Gestaag wordt het me duidelijk... het is zuivere liefde dat naar me lacht. Ik laat het toe, het is oké. Tijdens mij wandeling kom ik oog in oog met een kunstenaar die druk doende is met het plaatsen van geo-vormen en figuren met een ongekende pracht. Voor ik me het realiseer bevind ik me in een van de vormen, dit heb ik nog nooit ervaren, de sereniteit beroert mijn geest. 

Hoe bijzonder.. deze plaats, het blijft me verrassen.

Bedankt mijn Elohim vrienden voor dit mooie weerzien. Altijd weer een hartelijke gebeurtenis, een wederzijdse liefde dat ik in mijn leven nog nooit heb gekend.

Wouter

Mensen 3e oog tuin.jpg

 


Enkele reacties uit onze enquetes:

“De kracht van het Elohim centre vind ik dat er een heel heldere energie aanwezig is die het vermogen heeft een diepe stilte en ‘leegte’ in mensen teweeg te brengen!”

“De tuinen zijn indrukwekkend en mooi. Valt veel te ontdekken!”

"De helende tuinen hebben mij erg geholpen om weer terug in balans te komen. Wonderlijk dat de natuurwezens zo voelbaar aanwezig zijn! Zelfs in de caravan en tijdens het slapen voelde ik hun fijne en gerustellende aanwezigheid."

 “Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen”

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

“Wij waren zeer onder de indruk van de tuinen en de uitleg die op de bordjes stonden bij de diverse tuinen.”

“De tuinen zijn een verademing, rustgevend en stimulerend.”

“De energie van de chakratuinen en de aanvulling van de geometrische vormen zetten diepgaande procesen in gang en werken helend. Heerlijk om in het eenheidsveld van de Krachtplaats te verblijven.”

“Zeer zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. 1 lange dag is niet genoeg voor om de diepgang volledig te ervaren, is mijn beleving.”

"Heerlijke tuinen, ook in de herfst. Lekker rustig. Mooi contact met de natuur en de stilte."

"Mooi en sereen, paradijs aangelegd en onderhouden"

 


"In de nacht van 14 oktober heb ik flink gedroomd.. over van alles en nog wat kwam er voorbij, kan niet echt benoemen de volgende ochtend, waar/wat het nu precies was.  Het ligt vooraan, maar kan het niet meer benoemen.. het waren wel veel verschillende  korte dromen wist ik.

Maar ook in dezelfde nacht, een hele geweldige mooie prachtige ervaring!
Dat heb ik wel zo bewust gevoeld en wist dit de volgende ochtend ook meteen…indrukwekkend gewoon.

Ik liep op het Elohim terrein en kwam –dit weet ik niet zo goed meer- geloof ik van de krachttuinen vandaan, dat een Wezen mij riep en ik voelde dat ik naar het Lemurie bos moest gaan…

Ik stond al een poosje voor het bos, totdat het Wezen vroeg –in de geest van- Zou je weleens de hoogste trilling willen voelen?/ of ik zet je in een hogere trilling…  Ik was niet verbaasd ofzo en twijfelde niet…vond het niet vreemd… het volgende moment stond letterlijk en figuurlijk met mijn hele Lijf –tot in elke vezel/cel- in een ontzettend groot Licht.. zó helder en krachtig.. of mijn hele lijf in een euforische staat stond, dat één en al trilling voelde/stond. Of ik een elektro-shock  kreeg, maar het voelde zó zalig… nog nooit gevoeld.  Dit duurde voor mijn gevoel 5 min?  En toen was ik in een diepe slaap gekomen denk ik…  wat kon dat precies geweest zijn dacht ik.. een reset tot in het diepste van mijn Wezen?"
Andrisa


Vrouw in merlijn.jpg
"Ik wou nog even bedanken voor het prachtige voorbije weekend. Dat we op zo een prachtige plek zo een eenheidsbewustzijn konden ervaren, het zindert nog altijd door mijn lichaam, ik geniet en tracht door te geven. Bedankt voor deze kans en de mooie helende tuinen. Misschien tot volgend jaar."
Rosette Braeken

 

"Wat was het fantastisch om op zo'n hemelse plek te zijn! Mijn hart ging open, een en al liefde voor alle bloemen en planten, die 10 maal terug kwam.. een hele bijzondere ervaring om zo'n diep contact te voelen. Verschillende tuinen hebben mijn energie duidelijk aangeraakt, dat was heel goed voelbaar. Soms dwarrelend en licht om me heen, andere keren dwars door me heen. Ik hou van deze plek!  Tegelijkertijd voelde ik verdriet om de manier waarop we nu in de wereld met de natuur en elkaar omgaan. Ik voel me heel dankbaar dat ik dit mocht ervaren en dat het me met de neus op de feiten heeft gedrukt. Nieuwe bewustwording en bewondering voor de natuur en al haar prachtige wezens.

En wat een verbinding en herkenning op een diep niveau, met alle mooie mensen die ik daar heb mogen zien en spreken.
Mijn wens is een hemel op aarde voor iedereen!"
 
Groetjes Evi


"Ik wil jullie bedanken voor een mooie dag. Ik ben samen met mijn vrouw afgelopen zaterdag bij jullie geweest en genoten van de helende tuinen. Het was een heerlijke ervaring om zo duidelijk mijn chakra’s te voelen en het labyrinth was voor mij het hoogtepunt. Een soort chakra draaimolen die alles husselde waarna alles perfect op zijn plaats lande. Zondag kon ik nog goed voelen hoe diep het doorwerkte. Kortom een energetisch feestje.

Voor mijn gevoel kregen de natuurwezens in het gebied niet zoveel aandacht. Die heb ik tijdens mijn meditaties uitgebreid aandacht gegeven en ook andere natuurwezens uitgenodigd. En gevraagd of ze willen helpen met de moestuin en kruidentuin. Voor mijn gevoel zijn de tuinen en het bos nog een stukje vrolijker geworden."

Met liefde en licht,

Martin


"Zodra we het hek binnengingen ging het van klengdeng pats boem, aarding. Wow wat een heerlijke energie en dan het kleine bosje, trollenbos, waar je al wandelend bij het derde chakra aankomt, en waar links de engelen elfen ook zijn.

Op een gegeven moment kwamen er honderden zo niet duizenden pluisjes om ons heen. Het eerste wat ik tegen mijn partner zei, we hebben bezoek.
Toen begon ik te twijfelen want waar haalde ik die opmerking vandaan? Maar de pluisjes gingen van boven naar beneden en weer terug. Ik kreeg op een gegeven moment heel duidelijk een antwoord op ons probleem.
De pluisjes zijn niet meer bij ons weggegaan.
Eenmaal weer richting Baarn hielden we een stop om een hapje te gaan eten. En ja terwijl we binnen zaten kwam er een pluisje op mijn schouder.
Waar ik de eerstkomende twee weken ook heen ging iedere keer zag ik pluisjes op of om iemand heen terwijl ik met ze aan het praten was. Ik heb me nog nooit in die periode zo rustig en sereen gevoeld. Ik sprak heel weinig maar luisterde des te meer.

Dit was mijn ervaring op jullie prachtige, krachtige plek. Waar ik mij het meeste op mijn gemak voelde in de engelen elfen tuin."

Nog een fijne middag en warme groet,
Gerardine Klaassen.


Vrouw in tuin.jpg"Voor mijn vriendin en mij was het kamperen afgelopen weekend een buitengewoon sterke ervaring van healing, ontlading van spanning, oude pijn en bevrijding.
Vooral de krachtplek voor het gebouw was echt een diepe ervaring van Stilte, Liefde en Zijn.
Ook de stenenwinkel en de (chakra) helende tuinen vonden we schitterend, het bracht ons weer in contact met onze werkelijke Zelf.
We hebben nog ruim een week allebei heel erg moeten geeuwen en zuchten, zoveel was er losgekomen aan oude spanning.
We hopen deze herfst nog een keertje terug te komen.
Ik ga me dan veel bewuster afstemmen op die Stilte, Liefde en Zijn.
Vorige keer trad er bijna een verschuiving van nu-realiteit op, alsof zich iets opende.
Bijzondere en hele fijne (healing) plek hoor, het Elohim!

Dankjewel Joke (en alle medewerkers) voor het creëren ervan.
We kijken uit naar een volgend bezoek."

Warme groet,
Fred en vriendin Nadia"Gisterenmiddag heb ik lange wandeling in de tuinen gemaakt.

De tijd is voorbij gevlogen...
Een hele fijne bijzondere ervaring.
Met name bij de kristaltuin, elfentuin en bij de Lemurische engelen.
 
Thuis, ben ik verder tot rust gekomen.
Toch voel ik dat ik nu meer open ben en merk de zware energie rondom mij meer op, het botst soms...
het stoort soms in mijn hoofd/voorhoofd..."
 
Ivonne

 "Het was een prachtige zonnige dag en hebben in ieder gedeelte van de tuin net zo lang in stilte gezeten tot het als genoeg voelde. In het begin voelde ik duidelijk een energie in mijn handen en onderarmen wat mij opviel . Later voelde ik het door mijn hele lichaam. Die energie die zacht en teder aanvoelde ging ook mee naar huis en voelde heel erg fijn. Die nacht sliep ik heel erg goed. Het bezoek heeft mij naast de ervaringen die ik voelde het vertrouwen gegeven dat je niet meer ervaringen krijgt dan je aan kunt. Want daar ben ik bang voor. dat het je uit je evenwicht zou kunnen brengen.
Het was een bijzondere ervaring. Een kadootje eigenlijk..."

Groet
M V"Ik ben helemaal gefascineerd door de hoeveelheid spirits die aanwezig zijn op Elohim.

Vaak zo mooi zichtbaar op foto.... Het wemelt van de spirits in de tuin.......magic."

 "Wat een leven en kracht in de Helende Tuinen! Heerlijk alles veel meer verwilderd, zoveel meer levensruimte voor Natuurwezens! En wat een prachtige Krachtplekken erbij!!


Een heerlijk ontmoeting gehad met de Trol in het Trollenbos. Ik heb hem voorgesteld aan de trollen die ik ken uit Zweden en Noorwegen en veel dank en respect getoond voor het dragende Krachtwerk dat trollen doen bij het beheren van de Oerkracht van de Aarde. Daar bloeide hij helemaal van open: nog nooit zo'n stralende Trol gezien! Zal ik je rug even los rammelen? zei hij toen. Dat vond ik wel een goed idee en voor ik het wist, werd ik met 1 vinger van hem, helemaal los gerammeld op de trollentroon. Een fantastische ervaring!

Dank voor de Merlin/Merlina- activatie, tintelend en bruisend. Later nog wat stappen gezet op de Merlin-Drakenstaart: hoe heftig de kracht daarvan was merkte ik 's nachts pas goed: ik werd helemaal beroerd, het kwam er van boven en van onder uit, maar het heeft wel een kwestie die al jaren sleept verhelderd en op een heel ander niveau gebracht!"

Gr L."Ik stond op de camping: eerst dacht ik niet zoveel te merken van de invloed van de Helende Tuinen en Krachtplaats. Maar ik droomde elke nacht heel bijzonder en voel me veel opener. Merk dat ik meer tegen mensen zeg en me minder alleen voel".
"Ik kan nu ineens kabouters zien, ook als ik thuis door het bos loop".

Jan"Ik weet nu welke weg ik in zal slaan met mijn werk, heb het helder mogen krijgen. Het voelt heel stevig en goed in me, ook nu ik thuis ben. Dat was heel anders toen ik kwam".

Geweldig bedankt!

Liefs Mieke Slegter “Tijdens mijn bezoek aan de helende tuinen voelde ik de kracht van de stilte , het voelde zo helend. Bij de Sekhmet - Hathor - Horus- Isis helende tuin kreeg ik beelden door via mijn innerlijk oog. Toen ik later thuis was kreeg ik de zelfde beelden weer te zien en het voelt alsof in mij de energie is gaan stromen/meer ruimte in mij is gekomen. De dag na mijn tuinbezoek verschenen er elfjes voor mijn innerlijk oog die vrolijk dartelend aan het spelen waren.  Ik wil snel weer terugkeren om opnieuw een bezoek te brengen aan de helende tuinen.”

Hartelijke groeten, Elly van den Berg


 

"Kortgeleden heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de prachtige Elohim tuinen. Het was een fijne indrukwekkende ervaring om al die mooie energie te mogen voelen en beleven! Ik voelde me van top tot teen gevuld met prachtige energie."

Yvonne“Half augustus heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de energieën van het Elohim centrum door een bezoek van een vriend en mijzelf. Ik was zeer onder de indruk van de energieën in de tuin, vooral de piramide en Isis ervaring waren 'groots', noem ik het maar. Door de ervaring heb ik besloten gisteren mee te doen aan de groepshealing. Prachtig dat dit er is en dat ik het heb mogen ervaren!”


Hartelijke groeten, Tineke de Bie"Ik heb gisteren de tuinen bezocht voor de eerste keer en wat mij opviel was dat toen ik de parkeerplaats op reed dat ik door een soort van dimensiepoort ging. Werd even flink door elkaar geschud en had even tijd nodig om weer te landen. Toen ik bij de Octaëder ging zitten, kwam er een zwarte kat aan lopen en die ging even gezellig bij mij zitten. We hebben even samen gezeten totdat het genoeg was. De Merkaba was ook heel bijzonder, toen ik daar in stond voelde ik gelijk de energie bruisen en voelde alsof ik een meter langer werd. Het was een geslaagd bezoek."

Vriendelijke groet, Freddy