Info+gebruiksaanwijzing Kruidenproducten vd Krachtplaats

info plaatje sample_pic616_2.jpgTinctuur passend bij jouw ontwikkeling en gezondheid

 

De bron-tinctuur is het eerste aftreksel van de plant. Deze is bedoeld om je van binnenuit te bekrachtigen met de energie van het specifieke kruid. De oerkracht van dit kruid zal doorwerken in al je verdere auralagen en je ondersteunen bij jouw proces.

Inhoud 50 ml

 

cichorei.jpg

Elohim kruidenproducten krijgen een andere behandeling dan in een doorsnee winkel.
De kruiden worden op de krachtplaats verbouwd en gedroogd. Ik beschouw de planten als bezielde wezens. Samen met jou 'weet' ik dat het niet de stof is die de grootste kracht tot genezing, healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van de plant.

In samenwerking met de natuurwezens worden de zalven, tincturen en andere kruidenproducten bereid.
Naast aandacht en zorg nemen ze ook de eenheidsenergie van de Elohim krachtplaats in zich op,
waardoor ze nog sterker genezende vermogens hebben.

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.


Readings e.a. advies voor tincturen- kristallen en kruiden
Waar kun je beter je consult boeken dan bij de Elohim-healers-readers en kristalmasters. Elohim-medewerkers dragen niet alleen kennis en liefde voor de natuur en haar producten, ze zijn ook gespecialiseerd en opgeleid in zelfrealisatie, levensbestemming, ziekte van mens (en dier)  en productkennis. Boek een tel. readingsconsult (15 min) of vraag direct gratis info (5 min) T: 0597 541539 E: info@elohim-centre.org

  

Therapeutische test set - Elohim Krachtplaatstincturen en Kruidentitherapeutische testset 2013.JPGncturen

Deze testdoos bestaande uit 2 ml buisjes, bevat monsters van alle beschikbare Elohim krachtplaats- en kruidentincturen!
De doos is speciaal samengesteld voor het invoelen of uitpendelen van de tincturen, als onderdeel van een therapeutisch consult, of voor jezelf.

Klik hier voor meer informatie over de Therapeutische test set

Voor een heldervoelend tel. consult kun je info vragen of een afspraak maken: info@elohim-centre.org of T: 0597 541539

 


 (*) LET OP bij de volgende kruidentincturen!!

36. Kamille: Bij langdurig gebruik kan hoofdpijn ontstaan. 
38. Salie: Niet langer dan 3 weken gebruiken.
39. Valeriaan: Kan bij langdurig/ overmatig gebruik verslavend werken. Na 3 weken een stopperiode.
40. Madeliefje: Werkt bloedverdunnend, niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners.
42+50. Rozemarijn en basilicum: Niet gebruiken tijdens zwangerschap.


 

Gevoelige mensen hegoudsbloem.jpgbben natuur-medicijnen nodig

Onze sensitiviteit en trillingen nemen dagelijks toe en vragen om bezielde medicijnen. Zelfs bio tincturen, bio min./vit. tabletten of biovoeding, kunnen onze stemming en vitaliteit omlaag brengen door een lagere levensenergie (Bovis) dan waarop we zelf reeds leven.

Ons (licht)lichaam vraagt om kruidentincturen, kristallen en voedsel, waarin de hogere dimensies, spirits en bezieling niet verdrongen zijn door machinale verwerking of commerciële informatie. Kruid en groenten behoren kleinschalig, op met liefde bewerkte eco-grond, te worden verbouwd door een non-duale mind, hart en handen om te voldoen aan de fysieke en geestelijke trilling van de Nieuwe Mens. Pas dan bevatten ze de hoogst mogelijke chi of levensenergie. De natuur(lijke materialen) behoren geëerd en gekend te worden om hun wezen. Dit alles gebeurt bij het Elohim Centre, waarbij ze tevens geopend en geactiveerd zijn in de Goudentijds-Krachtplaats-energie.

Dergelijke met liefde bewerkte groenten en kruidentincturen zijn uitzonderlijk krachtig en versterken ons lichaam, ziel en positieve stemming zeer. Ze helpen ons bij de omslag van ons kleine zelf naar ons grote Zelf, zowel als in de richting van ultieme gezondheid. Waar vele producten niet voorbij de Bovis-energie-waarde van 6500 komen, komen zij gemakkelijk aan de 16000!


Elohim Krachtplaats Kruidentincturen

Volkrachtige, multidimensionale medicijnen voor bewuste en gevoelige mensen die op meditatieve wijze bereid zijn door multidimensionaal afgestemde Elohim medicijnvrouwen.

De geactiveerde Kruidentincturen van het Elohim Centre ankeren het geheelde geestelijke tot diep in het kruident vrouwenmantel.JPGlichaam en zijn om in te nemen. Ze bevatten de geestelijke en fysieke oerkracht van de plant. Innerlijke ontwikkeling ankert daardoor direct in het fysieke. In verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden het hele jaar door verbouwd, geoogst en tot tincturen, zalven en Devahangers bereid. Alleen fijnstoffelijk en multidimensionaal afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur, hebben toegang tot de kruidentuinen en de tinctuurbereiding. De Elohim kruidentincturen, zalven en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking en levensenergie.

 De kruidenplanten worden bij het Elohim Centre beschouwd als bezielde wezens
Het is niet de stof die de grootste kracht tot healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van de plant. Naast aandacht en zorg nemen de tincturen, Devahangers en zalven ook de eenheidsenergie van de Elohim krachtplaats in zich op, waardoor ze meer kunnen doen.bloemen.jpgIn contact komen met Moeder Aarde en de kracht beleven van de Helende bezoekers Tuinen
, en/of de geneeskracht van de kruiden ontdekken en Nieuwe Mens(en)? Kom langs voor een bezoek!
(Contact en route)

Meer tips
- Meewerkend participeren, leren en verblijven op de Krachtplaats
- Groepsactiviteit: Kruidenwandeling op aanvraag
- Workshop Moeder Aarde, natuurwezens

 Geopend en geactiveerd, Krachtplaats-oplading en Spirits op producten
De halfedelstenen, tincturen en kruiden zijn geactiveerd tot hun volledig potentieel, daarbij ankert ook de healingskracht van de Spirits van het kristal of plantenwezen, waardoor ze enorme levensenergie en hogere frequenties dragen en zo ziekte e.a. lagere trillingen kunnen overschrijven. Elohimproducten dragen ook de 13-dimensionale gouden tijds-eenheidsenergie van de Elohim Krachtplaats.

Tijdens een consult kunnen we ook de voor jou juiste hoeveelheid invoelen. Zonder consult kun je de gemiddelde aangegeven hoeveelheid gebruiken.

* In de kristalshop in Veelerveen zijn nog veel meer artikelen dan op de online.
* Bij bestelling /betaling ga je accoord met onze verkoopvoorwaarden en tips. Klik op: disclaimer