De kracht van een vortex

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hoe krachtplaatsen ontstaan en sommige mensen wandelende vortexen zijn.

Krachtplaatsen ontstaan op plekken waar veel electromagnetische activiteit in de aarde is. Vaak bij bepaalde bergen, waar ondergrondse wateraders en leylijnen spiralende kundalini-energie uit de gesteentelagen omhoog brengen en kosmische krachten aantrekken. Krachtplaatsen kunnen ook ontstaan op plekken waar jarenlang diepgaande ceremonies werden gehouden zoals dat gebeurde met de Elohim krachtplaats in Veelerveen.

Na meer dan zevenhonderd weekendworkshops en meer dan drieduizend persoonlijke healingen en readingen te hebben gegeven waar engelen, de geest van moeder aarde zowel als de bovenwereld met 13-voudig bewustzijn door mij heen spreken en healen, komt er uit de aarde van de Veelerveensche krachtplaats magnetische vrouwelijke kundalini-energie dat door de voeten en wervelkolom van bezoekers als lichtkracht omhoog stijgt. Uit het universum trekt de krachtplaats de kosmische mannelijke electricerende energie sterrenlijnen aan waardoor verlichtingsprocessen in het gebied en het het lichaam van bezoekers, versneld worden.

vortex2.jpeg

 Op plaatsen waar veel ijzer in de grond zit, zoals bij Veelerveen en Chalice Well in Glastonebury, kunnen de electricerende verlichte krachten diep doordringen. (Het ijzerhoudende omgevingswater van Veelerveen en Chalice Well hebben een roodbruine kleur en worden gezien als het bloed van de aardegodin Gaia). De pijnappelklier en het derde oog van bezoekers worden op de krachtplaats geactiveerd en tot diep in de basis chakra en het kundalinikanaal geankerd.

 

De Elohim krachtplaats in Noord Nederland, de plek waar ik woon, leef en werk is één van wereld drie belangrijke krachtplaatsen die de Gouden Tijd dat de multidimensionale Pillars of Light, het leven vanuit het oorspronkelijke zelf en de levensbestemming, activeert. De Elohim Krachtplaats ligt precies op het pijnappelpunt van Nederland.

Voordat de krachtplaats ontstond creërde mijn lichaam en geest steeds vortexen (spiralende energie als bij krachtplaatsen; toegangssluizen tot de ongeziene wereld) Ze deden zich voor in mijn slaapkamer, in het hoofdgebouw en om mijn lichaam en waren zo'n 1 tot 2 meter doorsnee. De ongeziene wereld die hier doorheen passeerde, gaf aanvankelijk veel onrust. Toen mijn "eigen" vortex om me heen steeds groter werd en ik dieper in mijn aarding kwam, ook met de hogere frequenties en dimensies, ontstond er buiten de grote krachtplaats, op honderd kilometer afstand reeds voelbaar, die zich nog steeds verdiept en uitbreidt.

Jarenlang transformeerde de krachtplaats vele oude geschiedenis-energie en trok door haar licht ook zware energie uit een steeds grotere omgeving aan. Inmiddels neemt het licht nog steeds toe en is het transformeren van zware energie geen probleem meer. Heeft de energie zich toegelegd op het verlichtingsproces van mens en aarde.

Ik ken verschillende gevoelige, multidimensionale mensen, sommigen volgden mijn opleidingen, maar niet iedereen, die ook vortexen zijn/creëren voor de nieuwe tijd door hun ontwikkeling. Misschien ben jij daar één van en herken je dit.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin