De kracht van een vortex

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hoe krachtplaatsen ontstaan en sommige mensen wandelende vortexen zijn.

Krachtplaatsen ontstaan op plekken waar veel electromagnetische activiteit in de aarde is. Vaak bij bepaalde bergen, waar ondergrondse wateraders en leylijnen spiralende kundalini-energie uit de gesteentelagen omhoog brengen en kosmische krachten aantrekken. Krachtplaatsen kunnen ook ontstaan op plekken waar jarenlang diepgaande ceremonies werden gehouden zoals dat gebeurt en gebeurde op de Elohim Krachtplaats in Veelerveen.

Na meer dan achthonderd weekendworkshops en meer dan drieduizend persoonlijke healingen en readingen te hebben gegeven waar engelen, de geest van moeder aarde zowel als de bovenwereld met 13-voudig bewustzijn door mij heen spreken en healen, komt er uit de aarde van de Elohim Krachtplaats magnetische vrouwelijke kundalini-energie dat door de voeten en wervelkolom van bezoekers als lichtkracht omhoog stijgt. Uit het universum trekt de krachtplaats de kosmische mannelijke, elektriserende energie van de sterrenlijnen aan waardoor verlichtingsprocessen in het gebied en in het lichaam van bezoekers, versneld worden.

vortex2.jpeg

 Op plaatsen waar veel ijzer in de grond zit, zoals bij Veelerveen en Chalice Well in Glastonebury, kunnen de elektriserende verlichte krachten diep doordringen. (Het ijzerhoudende omgevingswater van Veelerveen en Chalice Well hebben een roodbruine kleur en worden gezien als het bloed van de aardegodin Gaia). De hogere energie die binnenkomt via de pijnappelklier en het derde oog van bezoekers wordt op de Krachtplaats geactiveerd en tot diep in de basis chakra en het kundalinikanaal geankerd.

 

De Elohim Krachtplaats in Noord Nederland, de plek waar ik woon, leef en werk is één voor de wereld belangrijke Krachtplaats. Hij activeert de Gouden Tijd en de multidimensionale Pillars of Light, het leven vanuit het oorspronkelijke zelf en de levensbestemming, De Elohim Krachtplaats ligt precies op het pijnappelpunt van Nederland.

Voordat de Krachtplaats ontstond creëerde mijn lichaam en geest steeds vortexen (spiralende energie als bij krachtplaatsen; toegangssluizen tot de ongeziene wereld) Ze deden zich voor in mijn slaapkamer, in het hoofdgebouw en om mijn lichaam en waren zo'n 1 tot 2 meter doorsnee. De ongeziene wereld die hier doorheen passeerde, gaf aanvankelijk veel onrust. Toen mijn "eigen" vortex om me heen steeds groter werd en ik dieper in mijn aarding kwam, ook met de hogere frequenties en dimensies, ontstond er buiten de grote Krachtplaats, op honderd kilometer afstand reeds voelbaar, die zich nog steeds verdiept en uitbreidt.

Jarenlang transformeerde mijn lichaam en de Elohim Krachtplaats vele oude geschiedenis-energie en trok door haar licht ook zware energie uit een steeds grotere omgeving aan. Hetgeen verre van gemakkelijk was. Inmiddels neemt het licht sinds 1990 nog steeds toe en is het transformeren van zware energie geen probleem meer. Daardoor kon de Elohim Krachtplaats-energie en de Divine Beïng die inmiddels was ontstaan op de Krachtplaats, beginnen met haar ultieme doel; het verlichtingsproces van mens en aarde!

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin