Wat is een Pillar of Light

Een Pillar of Light is naar de aarde gekomen om de samenleving en de aarde te helpen. Een Pillar heeft een helder bewustzijn, een goede intelligentie, overzicht, inzicht, "wetend" en invoelend vermogen. Hij/zij ontwikkelt zich vroeg of laat naar zelfrealisatie, het 13-voudig Bewustzijn / Hart en meesterschap. Krachten en liefdes-kwaliteiten, verworven over zovele levens, vragen om activatie, Gouden daden en levensbestemming. Sommige Pillars zullen uiteindelijk de 9de dimensie, hun Ware Natuur, Goddelijke Essentie, in hun persoonlijkheid, 2de chakra en Gouden Kind belichamen. Als "kanaal" en mens, wil de Pillar of Light niets liever dan bijdragen aan de nieuwe samenleving volgens de eigen mogelijkheden. Hij/zij voelt dat daarin de bestemming en opdracht ligt.

 


 

De Elohim Krachtplaats ondersteunt

 

Sfeer Elfentuin (2).JPGElohim is een van de weinige Krachtplaatsen ter wereld die het 13-voudige Bewustzijn tot diep in de aarde ankert. Juist dit 13-voudig Bewustzijn activeert de Goddelijke Vonk, Ware Natuur, onschuld, het Gouden innerlijk Kind en wereld-eenheid. Dat maakt het verschil waarom je kiest voor een verblijf, opleiding of een persoonlijke healing-reading bij het Elohim Centre met elders. Het is de Krachtplaats waar de Starfamily, de mensen die bijdragen aan een betere wereld, bijeenkomen om elkaar naar eenheid en een meer verlichte samenleving te brengen.

Tijdens de Pillar of Light-opleiding ontmoet je in het Elohim Centre vele gelijkgestemden en zielenmaten. Gevoelige, autonome en "heldere" mensen waarin je jezelf herkent.

 


 

Ben je een (aankomend) Pillar of Light?

Herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen?

 

 

 • Voel je dat je mensen bereikt, dat je aanwezigheid invloed heeft?
 • Dat zij jou zullen vinden? Je uitstraling, woorden of effect magnetisch kunnen werken?
 • Dat jouw bijdrage vernieuwing brengt, geleid en gesteund zal worden door het universum?
 • Voel je een diep verlangen, een vurige passie om mensen te helpen, te delen?
 • Liefde, vreugde, inzichten, heling of kennis over te brengen, dienstbaar te zijn?
 • Is het natuurlijk voor je inzichten te delen, voel je je een aangever of spirituele coach?
 • Voelen mensen zich lichter, beter, blijer in jouw nabijheid, tilt je licht en uitstraling hen op?
 • Voel je veel, ervaar je veel, neem je veel waar en is er daarbij tevens sprake van helder bewustzijn?
 • Ontwikkel je je juist middels bewustzijn?
 • Ben je gevoelig en draag je veel licht?
 • Als kind waren je subtiel gevoelige waarnemingen een onlosmakend deel van jou. Daardoor was je mogelijk zeer gevoelig (en krachtig) maar voelde je je onbegrepen en anders. Vond je ziel nauwelijks erkenning. Net als bij sterrenkinderen en indigo's. Mogelijk ben je daardoor eerst naar je "hoofd" gegroeid.
 • Kun je het nergens echt vinden, weet je dat er meer moet zijn? Je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de aarde komt?

 


 

Meer informatie voor diegenen die zich ontwikkelen naar zelfrealisatie via

het pad van leiderschap, spiritueel leraar, healer, coach:

 

Als de hogere en lagere chakra`s, het mannelijke en vrouwelijke één worden als een zuil van licht tot in de onderste chakra's, ontstaat vanzelf verlichting, onvoorwaardelijkheid, totale overgave aan de Weg, het Leven, Liefde zijn en niet doen, Vrijheid in verbondenheid, dienstbaarheid, Kracht, innerlijke rust en balans. Vanuit deze staat zul je anderen en de samenleving steunen en een wegwijzer zijn.

 

We leven in een tijd om van God tot Bot (in de materie), op alle lagen "ja" te zeggen, ook al vraagt het ALLES aan ons en is het een hele Weg.

 

Alleen als je echt en helemaal voor iets of iemand gaat,
leef je je Goddelijke Essentie met zijn authentieke Zelf, je bestemming in de fysieke werkelijkheid en begint de magische stroom van goedheid, gemak en overvloed. Je laat het wedden op twee paarden, op zekerheden en achterdeuren los. Je geeft je helemaal en ook het Universum geeft je dan alles.Tijdens onze ontwikkelingsweg als Pillar of Light ontstaan er Geestelijke Krachten
en informatie in onze persoonlijkheid. Eerst komen hogere aansluitingen, helderziende of heldervoelende informatie, Geestelijke Krachten binnen die mede "gebruikt" worden door onze niet verlichte onderste ego-chakra's. Dan "grijpt" onze persoonlijkheid en innerlijk kind deze Krachten en plakt het op zichzelf; "ïk ben dat, ik kan dat, ik neem helder waar, mensen luisteren naar mij, eindelijk worden de kwaliteiten van mijn ziel gezien". Iets dat in de kindertijd en in latere relaties nooit gebeurde en daardoor op slot was gegaan. Nu zijn we "iemand". Anderen luisteren, geven daarmee energie aan ons. Ons innerlijk kind, lager zelf en persoonlijkheid zijn er van afhankelijk totdat we ook deze needing of identificatie doorzien en loslaten.Pas als we dit en de mindcontrole loslaten halen we het verdedingsmechanisme weg
dat ons bange innerlijk zielekind beschermde. Dit kind voelt en ervaart alles heel diep. Zolang dit zielekind het zonder de "Bovenwereld", de hogere Geestelijke Wereld moest doen, was het verdedigingsschild nuttig. Nu het weg kan wordt het innerlijk zielekind, naakte onschuld en staat het helemaal open om diep aangeraakt te worden door liefde of pijn.De Bovenwereld met zijn 13-voudige Geestelijke Krachten en Liefde kunnen nu één worden met de spontaniteit van ons zielekind. 0ok wordt onze persoonlijkheidswil één met de Goddelijke Wil. Nu zijn we de Bovenwereld. Zijn we één met de hogere werelden die ons eerst altijd begeleidden en waaraan we konden vragen. Nu moeten we het zelf doen en hebben we nieuwe scheppende en leidende verantwoordelijkheden. Nu kunnen we het Universum niet meer laten bepalen. Niet meer afwachten. Niet langer badderen in verstilling en Zijn. Er gebeurt gewoon niets als we nu niet zelf handelen. Maar deze keer is God en Mens daarbij in éénheid zonder de tussenkomst van de mind of ons ego.

 

Er is een werkelijk Leider, een Pillar of Light opgestaan die kwetsbaarheid ook leeft als Kracht
Die groei en vernieuwing toestaat zonder houvast aan de oude zekerheden van macht, gelijk, regels, bezit, win-verlies situaties, mind en positie.
De verantwoordelijkheid van onze hoogste innerlijke Waarheid, Kracht en integriteit leiden ons nu naar scheppend handelen voor elkaar en de samenleving.

 

De KRACHT van EEN, de grootste magische Gouden (Merlin) scheppingskracht van de Bovenwereld creeërt nu zonder ego in het onmiddelijke vanuit ons innerlijk kind en authentieke Zelf. Het is nu een Kristallijne Gouden Kind geworden. Op dit niveau ontsluiten de altamajor chakra en de aardse chakra-sloten. Ze brengen co-creatie, de Paradijsmatrix en de Gouden energie van overvloed, vreugde en gemak. Kortom de Pillars of Light belichamen de Gouden Tijd waarop anderen aansluiten en ondersteunen.

 

Joke ElZiam Nootebos

 

 

De Pillar of Light opleiding (en coaching) bestaat uit vele (weekend) workshops. De eerste is op 3 en 4 jan .2009. Eten en slapen zijn inclusief. Als je na 1 tot 5 vijf workshops besluit de hele Weg te gaan meldt dit dan aan; info@elohim-centre.org T 0031 (0) 597 541539. Indien nodig krijg je dan in de wandelgangen tijdens deze workshops soms wat extra gratis coaching.


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin