Merlin-Merlina plaats

Merlin.jpegDe Merlin-Merlina plek is heel krachtig en activeert je eigen pad van Kracht en meesterschap, je prachtige authentieke liefdevolle Zelf, je levensopdracht en manifestatie- of scheppingskracht. Brengt je een volledige stap verder. Vaak worden eerst belemmeringen uit je onderste chakra's los gehaald; familiepatronen, pijnlijke verleden levenservaringen waarin het niet goed met je afliep toen je je hoofd boven het maaiveld uitstak en je je scheppingskracht gebruikte.

Toen je ging staan voor je Waarheid. Het haalt oude angsten, of lagere astrale verklevingen (uit de 2de en 4de dimensie) weg die je diepgaandere aarding in de weg staan.

Op deze plek zullen ook bepaalde gaven, ziele-, sterrenkwalteiten en meesterschapgereedschappen voor je geactiveerd worden.

 

Merlin's drakenstaart
Het punt 2 meter meer naar het bruggetje brengt je zuivering van oude angsten en onzekerheden om te zijn Wie je werkelijk Bent. Het is de drakenstaart van Merlin.

In het centrum van deze plek komt Merlina, de vrouwelijke Magiër en Geliefde, vanuit de aarde in je voeten en hart omhoog. Zij geeft je Liefde in elke cel, ze brengt vanuit haar zachtheid steun en onafhankelijkheid voor de krijger in jou. Voel het maar. Tegelijkertijd komt de Merlin-energie met zijn scheppende Kracht en plezier je lichaam binnen door middel van je ademhaling.

Meerdere diepgaande activaties en "tools" tijdens de Merlin-opleiding deel 1 en deel 2.
Je kunt beide delen door elkaar volgen, je hoeft niet perse met deel 1 te beginnen.

 

Tip om het vast te houden
Het kan helpen, nu je de energie nog voelt, geopende en geactiveerde paarse amethist uit de Elohimwinkel aan te schaffen of iets anders waarvan je voelt dat dat de zopas opgehaalde energie kan verankeren en actief kan houden voor je.

Je grootste geschenk aan Merlin-Merlina is nu of gaandeweg, te staan in je volledige Power en Glorie.
Niets brengt hem/haar meer Vreugde dan dat!

 

 www.elohim-centre.org  Tel: 0597-541539