Ervaringen: Kosmisch Vuur 2

Ervaringen van deelnemers:

 

"KV2 was voor mij zo prachtig, zo warm, zo stevig en zacht tegelijkertijd. Het voelde alsof de transformaties/ healingen voor mij gemaakt waren. Het gaf me met regelmaat een enorm dankbaar en ontroerd gevoel. Naast de healingen hebben we ook healingtools mogen ontvangen. Wat een bijzondere ervaring om daar dan ook meteen mee aan de slag te kunnen en wat heeft het een krachtige werking.

Wat een rijkdom om dit mee te maken, voor mezelf en voor de mensen om mij heen waaraan ik het weer door kan geven. Dank lieve Joke."

Irene

 

"Ik wil jou nog graag ontzettend bedanken voor het prachtige weekend… De eerste dag was erg intensief, maar naarmate het weekend vorderde kwam ik steeds meer bij het licht, de verstilling en een gevoel van eenheid, kan het nu nog voelen als ik het schrijf…. Het voelde als een bad van licht waar ik voor altijd in zou willen blijven…. Wow, wat een mooie weg mag ik bewandelen hier op aarde…"
Detty

 


"Ik neem werkelijk een belangrijke verandering in mijn leven waar! Dank jullie wel voor dit alles! 
Tijdens een van de transmissie bij Kosmisch Vuur 2 had ik een bijzondere ervaring. Het voelde alsof een huid vol oude overtuigingen, maskers en mechanismen van onder tot boven afgetrokken werd. Mijn ikje loste op en ging over in het geheel terwijl ik goed in mijn lichaam bleef zitten. Er was geen gekaderd ik meer, maar mijn wezen bestond uit verschillende lichtvormen met ieder een andere dichtheid. Het voelde even alsof ik uit elkaar ging vallen en ik wist niet goed hoe ik deze lichamen moest besturen. Ik besefte dat ik deze lichtlichamen eigenlijk al heel goed kende en ik kon mij rustig overgeven aan dit nieuwe gevoel. Ook toen ik mijn ogen opende bleef dit gevoel, er was een ervaren vanuit een groter bewustzijn. Ik was totaal ontroerd dat ik met de hele omgeving in verbinding stond, de medecursisten, de tuin, de ruimte. Ik genoot van het lopen en van de buitenlucht, want ik had ook nog een fysiek lichaam wat mee deed ;-)

Deze ervaring was het begin van een nieuw paradigma. Alhoewel het verlichte gevoel van die verbondenheid niet altijd even voelbaar is, kom ik er nu veel sneller achter wat er tussen zit. Emoties die blijven hangen in mijn dagelijks leven, worden snel ontmanteld. Gedachten die niet in het moment zelf ontstaan, maar die ik bedenk, geven aan waar ik nog aan hang. Zoveel meer bewustzijn op het ik-ego functioneren. Zoveel meer mijn ware Zelf!
Daarnaast heeft Kosmisch Vuur 2 mij meer rust gebracht. Ik hoef geen energie meer te steken in de façade of verdediging. Ik voel mij overal thuis in mijzelf, omdat ik nu anders geankerd ben. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring."
 
Veel liefs,
Nathalie de Reus


"De workshop Kosmisch Vuur 2 heeft mij in positieve zin verrast. Gedurende de workshop werden tijdens de transmissies de verschillende stralen in mij geactiveerd. Hierbij ervaarde ik vanalles in mijn lichaam, tintelingen, hitte, vrijkomen van energie en emoties. Ik was er bewust van en bleef bij de fysieke ervaringen. Wat ik erg bijzonder vond was dat ik als deelnemer direct in staat was om prachtige healings te geven aan mijn mede deelnemers. Ik heb al eerdere healings gegeven maar wat ik nu ervaarde was anders. Nu kon ik zien dat deze healings vanuit mijn hart en buik plaatsvonden en niet meer vanuit mijn hoofd. Ik ben een kanaal geworden. 

Ook wist ik wat de ander nodig had aan supplementen zonder dat ik daadwerkelijk de supplementen bij naam kende. Dit gaf mij zelfvertrouwen en zorgde ervoor dat ik mij over kon geven aan de kosmische energie. Mijn hoofd hoeft het niet meer te weten, de universele intelligentie werkt door mij heen. In de groep werd dit door velen ervaren. Er ontstond een krachtig eenheidsveld in de groep waardoor alles vanzelf leek te gaan. Thema's kwamen snel los en konden worden vrijgelaten. Het was intens en liefdevol."
 

"Tijdens Kosmisch Vuur 2 afgelopen weekend o.a de "Paradijshealingstool" ontvangen. Dit ging vandaag spontaan aan staan. Zittend in mijn tuintje, genietend van de zon kwam er een heel klein insektje op mijn hand zitten. Het groene wezentje met groen geweven en ook groenachtige transparante vleugeltjes leek niet van deze wereld. Zo mooi.. Het wezentje opende opeens samen met de oregano in de tuin een enorm healingsveld voor het gebied en de wijk waarin ik woon. De tuinstenen van het Elohim Centre die naast de oregano staan deden meteen mee en maakten verbinding met een enorm lichtveld rondom de aarde. Onze poes, Minoes, kwam op mijn schoot zitten om ook mee te helpen. Ik kreeg prachtige informatie door over de oorsprong, wat er is gebeurd en wat er aan het veranderen is. Heel veel jonge mensen zag ik meedoen, ook mensen verbonden aan kennisscholen als de T.U in Delft. Een oeroud boomachtig wezen kwam uit de aarde omhoog, ontwaakt uit een lange slaap, om de mensen de hand te reiken en samen te werken zodat alle wijsheid en kennis die er is in dit gebied nu ten dienste van moeder aarde in te zetten. Ditmaal met ons hart open. Mijn wijk die veel kleine zelf energie en tekort denken kent, ging als een grote veelkleurige bloem weer bloeien. Ik zag de oorspronkelijke veelzijdigheid aan bloemen, insekten en kleine dieren weer terugkomen. De zee verbond zich ook om dit bewustzijn 'overzees" te brengen.
Wauw wat was dit een mooi ervaring. Ik voel heel veel dankbaarheid!!"

Ingrid de Nijs


"Kosmisch Vuur 2, zo mooi, zo dankbaar, kan er geen woorden aan geven."

Veel liefs, Margreet


"Fijn Joke, dank voor je Zijn, en ik voel me blij met de verbondenheid!"
 
Ellen van Dun
 

'"Lieve Joke, ik ben dolblij dat ik mee heb gedaan aan de workshop. Er is enorm veel opgeruimd. Ik merk dat ik een stuk (sterrendeel?) heb opgehaald en kan integreren fysiek gezien vanuit een bewustzijn van een sterrendeel dat mijzelf toe behoort. Ik begrijp nu dat ik dit sterrendeel (een hoger deel van mijzelf) mag integreren binnen in mijzelf. Dat is iets heel anders dan dat ik met een deel vanuit mijzelf vertrek vanuit mijn lichaam naar boven toe met een gevoel van heimwee. Het geeft meer thuisgevoel in mijn fysieke lichaam. Ik ben wel even geschrokken van hoe ik tijdens transmissie reageerde op conceptie en patronen van mijn moeder / vader en ook op dat stuk van religies en oude vloeken.

Toen kwam de schoonmaakster langs met pijnklachten in haar pols na een heel ongemakkelijke beweging en stak haar arm naar mij toe uit. Ik pakte intuitief haar pols, duim en vingers vast en liet het stromen. Ze had na 3 minuten geen tintelingen meer en de pijn waar ze de hele nacht wakker van had gelegen. Ze zei: 'mijn hele pols wordt warm.' Ik heb het wat verborgen gedaan zodat andere collega's het niet zagen. Twee uur later kwam ze voorbij met een glimlach en een zwaaiende hand: 'het gaat nog steeds goed."

Edith


"Wat een geweldige workshop, Kosmisch Vuur 2. Het gonst nog helemaal na in mijn hele systeem. Het voelt zo fijn om op het Elohim Centre te zijn. Het voelt als een soort thuiskomen voor mij. En de mensen die er komen voelen als een soort familie. Fantastisch om ons op deze manier met zijn allen in te zetten voor een groter doel. Helemaal blij voel ik me diep van binnen. En dankbaar dat ik de opleiding mag volgen en mijn kwaliteiten in mag gaan zetten. Dankjewel iedereen!"


"Een heel bijzonder weekend gehad tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 bij het Elohim Centre in Veelerveen. We mochten gaan werken met de Kosmische Stralen die we in Kosmisch Vuur 1 hebben ontvangen en we kregen er een heleboel healingstools bij. Wauw wat een energie en wat een krachten stroomde door ons heen, uit onze harten en uit onze handen. Het voelt alsof mijn eigenlijke werk hier op aarde nu eindelijk echt gaat beginnen! Dank je wel Joke en alle mensen van het Elohim Centre voor het prachtige werk dat jullie doen op onze mooi planeet!"


paasvuur2
Klik hier om terug te gaan naar de workshop:
Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer