Helende Rondleiding met Healer-Reader

Willeke.jpgWat ga je doen?

De Healer-Reader gaat als gids met je/jullie mee om je informatie te geven over de Krachtplaats en om één of enkele van de Helende Krachttuinen je dieper te laten ervaren. Je voelt daarbij ook zelf wat het je doet en je krijgt ook aanwijzingen over wat je daar ophaalt aan innerlijke ontwikkeling van de Elohim Healer-Reader. De gids vertelt wat er in je gebeurt en geeft  je aanwijzingen om je zodanig af te stemmen dat je ook zelf de energiewerking van de diverse tuinen in je lichaam en aura gaat voelen. Vaak komt er ook een stukje reading voor jezelf aan te pas en is er gelegenheid tot vragen stellen.

De Helende Rondleiding met Healer-Reader als gids geeft je/jullie ook een unieke kans om jezelf, het centrum en de krachtplaats als inwijdingsplek, verdiepend te leren kennen en ervaren. Na de aanwijzingen bezoek je de overige helende zelfrealisatie tuinen verder op eigen gelegenheid. Ook vind je bij elke krachttuin informatieborden over welke innerlijke ontwikkeling of energie je er kunt ophalen.

Meestal doen ook de Spirits van de helende tuinen, al dan niet voelbaar of zichtbaar, gewoon hun helend werk. Indien er bepaalde tuinen, engelen, krachten, boodschappen of natuurwezens naar voren komen die voor jou belangrijk zijn, dan zal de healer-reader-gids dit zoveel mogelijk aangeven indien daarvoor tijd en gelegenheid is.

Het verder openen van je ziel, de healingen in de tuinen en antwoorden op persoonlijke vragen zullen na afloop thuis, nog lange tijd positief doorwerken!


Hoe lang duurt een rondleiding?

De rondleiding is op woensdag en ook vaak op zaterdag en duurt max. 45 minuten, dit alleen indien een Healer-Reader beschikbaar is. Informeer tijdig naar beschikbaarheid en reserveren is noodzakelijk. Bij meerdere aanmeldingen gebeurt de rondleiding in groepsverband. Voorafgaand en na afloop van de rondleiding kun je de Helende Tuinen bezoeken. De tuinen zijn open van 10.30-17.00 uur (do t/m zo).

Kom je met een groep groter dan 6 personen, dan is het aan te raden een dubbele rondleiding van 1,5 uur te boeken. Ook kan een extra reading voor een team of gezin en de onderlinge krachten en valkuilen worden geboekt.


Prijzen:

  • Voor 1 persoon € 33,-
  • Voor 2 personen € 44,-
  • Vanaf de 3de persoon € 8,00 toeslag per persoon.
  • Voor kinderen t/m 12 jaar is het gidsdeel gratis (betalen dus enkel tuin entree)
  • Bij een groep vanaf 11 personen geldt een extra korting van 10% als 1 persoon voor allen betaalt.

Alle prijzen zijn exclusief tuin-entree.
Lees hier de tarieven, openingstijden en meer informatie over een bezoek aan de helende tuinen.


Ervaringen van een bezoek met gids:

 "Fijn om met een gids de tuinen in te gaan, ik kan de energie van de krachtplaats nu nog beter voelen. Ook de reading die ik erbij ontving gaf me weer nieuwe inzichten en bevestiging. Wat ik heel mooi vond is om de Sekinah energie in de Pillar of Light tuin veel dieper te kunnen ervaren. Deze dragende kracht stroomde vanuit de aarde en wiegde me, ik voelde me volledig gesteund. Heel bijzonder! Ik vond het ook erg leuk om wat meer over de ontstaansgeschiedenis van bepaalde tuinen en de krachtplaats te horen, en over de woon-werk gemeenschap."

Xiao-Wei

"Wow, dankzij de gids kon ik de tuinen veel beter voelen. Ook zelf toen ik na afloop van de rondleiding de tuin in ging. Er kwam zo veel los en ik heb mooie inzichten mogen ontvangen. Ik ben ook hartstikke blij met de verbinding met de natuurwezens die de gids me heeft laten voelen. Ik ga de natuurwezens thuis ook vragen en uitnodigen in mijn tuin!"

Claudia

"Tijdens de rondleiding heb ik geleerd écht vanuit mijn lichaam te voelen, iets dat ik nog nooit eerder ervaren heb. Het was een eye opener en nu weet ik veel beter hoe ik bij mijn gevoel kan komen."

 Anna


Klik hier voor meer ervaringen