De Elohim Krachtplaats

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

De Elohim Krachtplaats, ankeringsplaats voor de nieuwe tijd en het kristallijnen Licht in de wereld, activeert nu de Gouden Tijdsperiode op Aarde en een verlichte mensheid. Ankert en verbindt er ook de blueprints van alle 13 dimensies en Rijken (Oneindig bewustzijn, engelen, mensen, natuurrijken en Moeder Aarde).

Grote en kleine krachtplaatsen (vortexen), meetrillend op de nieuwe tijd en het kristallijnen licht, connecten nu waardoor ook de Elohim-energie toeneemt en de samenleving in kan stromen.

De Elohim Krachtplaats ondersteunt

Elohim is een van de weinige Krachtplaatsen ter wereld die het 13-voudige Bewustzijn tot diep in de aarde ankert. Juist dit 13-voudig Bewustzijn activeert de Goddelijke Vonk, Ware Natuur, onschuld en wereld-eenheid. Het is de Krachtplaats waar de Starfamily, de mensen die bijdragen aan een betere wereld, bijeenkomen om elkaar naar eenheid en een meer verlichte samenleving te brengen.

De krachtplaats-energie werkt over heel Nederland en stimuleert ieders hoger zelf naar eenheid. Alleen door een regelmatig "live"verblijf kan eenheid, zelfrealisatie en zachte goedheid zich direct in de cellen en de persoonlijkheid openen.

Levenspad, vreugde, blijheid.jpgNooit eerder krijgen zovelen een Oproep

Tot open gaan en ontwaken op hedendaagse wijze. Meer mensen staan hun ziel, hart en kristallijnen Zelf toe zich te openen tot voorbij alle beschermende muurtjes ............. en brengen hun Ware Natuur tot Leven.

In wisselwerking met de bezoekers stroomt er bij het Elohim Centre een voortdurende gouden Liefdeslicht. Voelbaar en soms, zeker tijdens de workshops en healing-reading sessies op de Krachtplaats, zichtbaar in de mensen en helende tuinen. Zeker tijdens de workshops en healing-reading sessies op de Krachtplaats. De natuur reageert met stralende krachten tijdens en manifesteert engelen-energie en sprankelend licht. Zon, wind en water, zelfs de dieren kunnen reageren en tekens geven. Persoonlijke sessies en gesprekken gaan dieper, mooier en gemakkelijker op de Krachtplaats.

 Joke ElZiam Nootebos


Mensen kiezen om te LEVEN in plaats van overleven!

Er is een nieuwe sprankelende blijdschap en verdieping onder de oppervakte van het gewone leven. Een nieuwe aarde, onze Ware Natuur en een verlichte wij-maatschappij worden aangetrild en geboren. Het is een feest om er middenin te mogen zijn en dit te activeren op de Krachtplaats die deze codes activeert! Nu te LEVEN!

Deze krachtplaats energie, de sessies en gesprekken op de krachtplaats leiden naar:

  • Liefde belichamen

  • Je Ware Natuur of  engel Leven

  • Je lichtlichamen en ziel openen

  • Zelfrealisatie vinden

  • Een Pillar of Light worden

  • Heldere Inzichten en een groter aanvoelend vermogen ontwikkelen

  • In Vreugde, gemak en kristallijnen kwetsbaarheid leven

  • Je zieledoel of Kosmische Taak


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin