Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

De Elohim Krachtplaats, versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten

Het openen en activeren gebeurt door Joke zelf omdat zij (de Pillar of Light met) 13-dimensies belichaamt en daardoor kan samenwerken met Moeder Aarde, het Elohim- en Merlin-Bewustzijn, grote Divine Beïngs, edelstenen- , Krachttuinen- en plantenspirits. Divine Beëings hebben samen met Joke de Elohim Krachtplaatsenergie doen ontstaan zodat alle mensen en Rijken, hun hoogste potentieel worden en Eenheid vinden. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen- en plantenspirits en Moeder Aarde. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten "kennen" de gebruiker van het product en helpen die waar nodig. Fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.
Geopende en geactiveerde Elohim producten zijn werkzaam op innerlijke oorzaken en auralagen, net zo goed als op het symptoom en kunnen werkzaam zijn tot in het fysieke en DNA tot en met de levensweg.

Waarom 13-dimensionaal openen ?

Zuiveren en 13-dimensionaal openen, activeert de meest krachtige, heilzame en vooral volledige potentie in de Elohim producten. Daardoor kan ook jouw volledig 13-dimensionaal Leven, je volledige vervulling en potentie  (je engel integreert in je relaties, werk en gezondheid).

Welke Elohim producten worden geopend?

o.a. edelstenen, etherische oliën, Elohim Krachtplaats tincturen, Elohim kruidentincturen, Engelen-Lichtwesen-essences.

Je kristal, elders gekocht, op afstand laten openen bij het Elohim Centre?

Dat kan d.m.v. een kort tel consult te boeken en een foto te mailen van jezelf en je kristal.
Je kristal wordt dan tevens op jou aangesloten. Hierbij krijg je ook heldervoelende informatie over de kristal en dat wat hij voor je doet, hoe te gebruiken en waarom hij bij je/jullie is.
Bel voor vragen of een afspraak voor een kort telefonisch consult T: 0031 (0)597 541539
tarief

Kristallen, bezielde wezens!

Leer communiceren met kristallen

Elohim webshop

70m2 kristalwinkel Veelerveen

Openingstijd, route, contact

Kristallen openen, activeren, programmeren

Kristallen, tincturen, openen, activeren, programmeren
Weekend opleiding "Openen, programmeren, 13 dimensies kosmische kristallen en edelstenen"
Tijdens speciale kristal channelings / transmissies zul je op diep helende wijze de dertien kristal dimensies en soorten leren kennen en ervaren. Ook het openen, activeren en programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van verschillende edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

Het Elohim team voelt en adviseert (gratis) op heldervoelende wijze de dimensionale energie en het wezen van product en  cliënt.

Tezamen verklaart dit de bijzondere persoonlijke adviezen en krachtige productwerking, zowel als alle positieve ervaringen van cliënten met Elohim producten. Een persoonlijke vraag, edelsteen- kruiden- of Krachtplaatstinctuur- of ander advies: een kort heldervoelend telefonisch advies van max 5 minuten is gratis. Voor een wat uitgebreidere vraag of reading; boek een kort telefonisch consult: 0597 541539
Zie Tarief

Met aandacht openen, activeren en verzorgen kost extra tijd maar brengt Stralendheid en omzet!

Clienten en therapeuten die energie kunnen waarnemen en de werking kunnen voelen kiezen voor de  Elohim meerwaarde. Ook bezoekers van de Elohim kristalwinkel of de helende Krachtplaatstuinen, weten hoeveel verschil het uitmaakt om binnen te komen in een winkel of kamer waar kristallen helemaal bewust en open zijn. Dat is ook voelbaar in de Elohim Krachttuinen vol helende energie, natuurwezens en engelen.

Zelf leren openen, activeren, programmeren en communiceren?

Net zoals je op een dieper niveau kunt leren omgaan en communiceren met je huisdier of met een boom, zo kun je dat ook leren met kristallen.  Het beste is te beginnen met de volgende kristalworkshop  die 1x p.j is. Het kan ook zijn dat jij bijvoorbeeld uit Egypte of Atlantis, vele oude kristalherinneringen en invoelend vermogen terugkrijgt door de workshop. Meer over het bovenstaande valt dus niet mentaal uit te leggen, wel zelf te ervaren.

Nu er meer Licht naar de Aarde komt, worden ook de kristallen en edelstenen  “wakker”

Dit gebeurt ook als jij er een hartverbinding mee onderhoud en met ze praat, ze aanraakt enz.
Maar daarmee zijn de hogere lagen van het kristal waarschijnlijk nog niet open en is het kristal ook niet geactiveerd.

Kristallen en edelstenen zijn bezield. Het zijn “wezens”. Vaak ziet een kristal er misschien heel mooi uit, maar “voelt” hij dicht en zonder werking, hij is dan niet geactiveerd genoeg. Dit activeren en openen vraagt ook  eigen ontwikkeling. 

Workshop: Multidimensionaal leren voelen, adviseren & healen met kristallen
Opleiding Kosmisch Kristal Master

Hoe volledig is openen en activeren door andere (weder)verkopers?

Rond 2002 is het openen en activeren als fenomeen bekend geworden in Nederland doordat Joke ElZiam Nootebos op deze manier werkt met alle Elohimkristallen e.a. Elohim producten en hierover de kennis en energie doorgeeft tijdens haar workshops en opleidingen. 

Een kristalmaster-healer-verkoper die spreekt over "geopende en geactiveerde" producten kan ze of bij het Elohim Centre zelf ingekocht hebben  of ze zelf activeren in de (dimensie)mate waarin hij/zij de eenheid in zichzelf reeds belichaamd  met de 13 planten- en kristaldimensies. (Pillar of Light- van kruin tot basis zijn)


Tel readingsconsult

Voor een meer op jouw ontwikkeling toegespitste, persoonlijk geactiveerde en geopende kristal (of voor je praktijk, je huis of iemand anders) maak een afspraak voor een tel readingsconsult of kom naar de winkel in Veelerveen.