Sterven en Leven

Er is een buitenkant en een binnenkant van leven. Als je bezig bent aan jezelf te werken is de energie naar de buitenkant gericht. Daar loop je aan tegen muren. Steeds doemen er weer andere muren op, die eigenlijk alleen bestaan uit mind en gedachtenstenen. Steeds zijn er weer nieuwe oplossingen nodig voor de nieuwe situaties die zich voor doen. Steeds wordt je weer je werk en je gevoel, steeds houd je je bezig met de toekomst van het volgende uur of jaar. Toch is dit soort buitenkant-leven veilig. Alle mensen doen hieraan mee. Je bent in de stroom met de massa. Actie en reactie. Pijn en plezier.

Maar er komt een tijd in je leven, het Leven met een hoodletter, waarop je naar binnen valt, recht in je Kosmisch Hart. Daar waar je helemaal je Goddelijke Kern bent. En dan lossen alle vragen, gevoelens en situaties ineens op. Plotseling is daar het antwoord dat innige Vrede, stille Liefde en dankbaarheid is. Ineens ben je deel van Alles. Ben je zelf in eénheid met de Goddelijke matrix. Dan ben je uit de illusie. Je bent Vrij.

Niet dat je je probleem of gevoel nu tot een oplossing komt, nee alles gaat nog gewoon door om je heen. De liefde, de lach, de aanvaring..... het doel waar je je naar op weg begeeft. En dat mag ook, dat moet ook, want je bent geboren in het menszijn en je evolutie en innerlijke groei gaan gewoon door. Maar in je Gouden Kern is er stilte, leegte, rust, niets. Een Thuis van God in je hart. De wereld is stilgevallen en terwijl er problemen zijn, zijn er geen problemen meer.

Je denkt niet meer over jezelf, je toekomst en wat je vindt van de ander, want dat alles doet er niet meer zoveel toe. je bent de Stroom en het Zijn geworden. De identificatie met het ikje dat blij is, oplossingen zoekt, gewoon door gaat en handelt, is over. En daarmee komt aan alles een einde wat je ooit verscheurde; financiele zorgen, hart- en zielenpijnen, een toekomst zien. Elk oordeel en resultaatgericht bezig zijn houdt eenvoudig op.

Als je zo vanuit je Hart en je Kern of Essentie Leeft, dan ben je alleen zowel als Al-Een. Er is niemand meer aan wie je toestemming moet vragen, verklaringen af wilt leggen over hoe jij iets ziet of waarom je je iets aantrekt. Er is alleen maar Ervaring. De grote Stroom waarin jij de Overgave bent, terwijl je gewoon doorgaat met de dingen te doen die je denkt dat gedaan moeten worden, gezegd moeten worden, enz.. Je beseft; je bent al Thuis. Al heel, heel lang. Je zocht het buiten en het bevindt zich binnen.

Langzaam neemt de angst af, de angst van het laatste ego dat nergens meer heen kan en alleen maar kan vallen in zichZelf, in Liefde. Dat niemand meer hoeft te hebben die het met hem of haar eens is, in geen enkele land thuis hoort, geen deel meer van de massa is, geen toekomst meer heeft, ondanks de 3D doelen.

En terwijl je menszijn zelf zich blijft ergeren, voortbewegen en liefhebben, is er Iemand in jou opgestaan, de Essentie, je Goddelijke Vonk, die zo voor zichzelf zorgt omdat ie warmte en Liefde is, omdat ie God en al het Leven is, die zo belangeloos en zonder pijn kan houden van alles en iedereen. Die alleen maar Hier en Nu en Gevuld kan zijn. Iemand die nergens meer heen hoeft en alles Kent. Nu is er geen voortzetting meer van het oude ik met zijn verleden en daarom sterf je om opnieuw te Leven.

De rode draad van al de opleidingen, workshops, lezingen, satsangs en individuele deeksha-healingen die ik geef, is mijn handreiking hierin vanuit Liefde en Eénheid, aan al diegenen die dit pad bewandelen.

Door Joke ElZiam Nootebos


Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin