Zweten, moe, van down tot actief

Energiek en futloos

We hebben met zijn allen de laatste tijd aardig wat voor ons kiezen gehad door de kosmische invloeden en lichtversnellingen. Onze celstructuur kan het bijna niet bijbenen evenals onze gevoelslichamen. Zo hebben we bereveel energie, kunnen we swingen, hebben we goede zin en komt er heel wat uit onze handen, zo is de energie helemaal op. Alles weg. Je wilt alleen nog maar naar bed. Voelt je futloos en lusteloos. Sluiers in je hoofd. Druk op je nek, achterhoofd.

 

Kundalini

kundalini.jpgHet gaat hier om blokkades en karma waar de enorm hoge energie die binnenkomt nog op blijft hangen en ophopen. Denk aan kosmische workshops, karma-, DNA- en energetische doorstromingshealing. Wat hebben we met zijn allen gezweet. Vrouwen van vijftig, het was niet de overgang. Mannen, jongeren, zovelen maken zo nu en dan deze aanvallen van hittestijging mee als de kundalini vanuit de aarde opwaarts stroomt door de wervelkolom om karma en zwakte uit ons systeem te helpen oplossen.

 

Psychisch moe

Sommige mensen waren en zijn psychisch zo moe, aan het einde van hun latijn. Zien letterlijk het licht en de uitgang niet meer. Ze kunnen niet goed in hun aardse lichaam thuis zijn en ook niet in de helderheid van hun hoger zelf. Het gaat om meer aardse mensen maar ook om sterrenmensen. Voor beide groepen zijn er in het Elohim Centre zeer geschikte kosmische healers die dit in de regel heel goed kunnen verhelpen en met je meelopen.

 

Doorgroeien

Over het algemeen nemen wrok en oordeel vanuit de emotionele aura af bij bewuste mensen, maar bepaalde mensen met een sterk gevoelsleven trekken het doorgroeien niet. Hoe ze het ook anders willen, ze worden angstiger, bozer, opstandiger. Zitten klem. Voor hen is er goede hulp in de vorm van healing en Bach-bloesemremedie.  

 

Gedwongen keuzes

En heb je het gemerkt hoe je alleen nog maar rechtdoor kunt? Je werd en wordt steeds meer gedwongen keuzes te maken. Een beetje rondhangen en van alles wat, van alle twee, het mag niet meer, gaat niet meer. En als je toch blijft hangen, met één been hier blijft terwijl het andere de andere kant op wil, dan word je ziek. Misselijk, je valt uit, voelt je leeg. En prompt, als je het dan opbrengt om toch een keuze te maken, tot actie overgaat, dan voel je je weer kip. Alles stroomt dan weer.

 

Leven en handelen

Heb je ook gemerkt dat je veel meer in verbinding kunt blijven met je hart, geest, hoger zelf en intuïtie? En dat je er gewoon naar leeft en handelt? Niet meer zo lang aarzelt: “Wat moet ik nou?”, omdat je het verstand er steeds tussen zette? Toch heeft lang niet iedereen dit laatste al zo duidelijk. Ze vinden het moeilijk te luisteren naar hun ziel, hun hogere afstemming, het gevoel van innerlijke leiding. Ze weten het niet zeker, denken het zelf te bedenken. Het verstand is nog te overheersend, ze worden er nu doodmoe van, terwijl het eerder ook zo ging.

 

Inzicht

Waarom? Omdat ze het beginnen door te krijgen. Ze zien zichzelf. De eerste stap naar genezing. Inzicht en helderheid, bewustzijn groeit razendsnel. Bij iedereen.

Vind je dat niet prachtig? Eeuwenlang groeide dit nauwelijks en nu haast elke maand! Het is om stil en dankbaar van te worden. Wat een voorrecht dit mee te mogen maken, nu te leven.

 

Het vloerkleed

Heb je ook gemerkt dat mensen niet zoveel meer onder het vloerkleedje kunnen vegen? Dat ze zich beter en meer uiten, meer neerzetten? Prachtig toch! Het gaat haast allemaal vanzelf, al die ontwikkelingen. We kijken er niet eens van op. Nemen het voor wat het is. Het gaat ook nog eens razendsnel.

 

Raadplegen

En heb je gemerkt hoe je haast niet meer kunt handelen, kiezen, communiceren, werken, uitgaan zonder je hart en innerlijke leiding te raadplegen? Lager zelf en persoonlijk zelf maken steeds minder alleen de dienst uit. Alles moet nu zoveel mogelijk kloppen: van hoger zelf tot mens. We kunnen onze driften, lusten, emoties, vermoeidheid, onzekerheid niet langer alleen de schuld geven. Wij met ons Zelf zijn het, die steeds meer en makkelijker aan de leiding blijven, bepalen en kiezen.

 

Relaties

Ook in relaties zien we enorme veranderingen. Ongelijkwaardigheid omdat de een bewuster is dan de ander kan nog als de liefde er is. Maar als het echt een dimensie verschil uitmaakt, en dat zijn twaalf tussenstappen, dan gaat het eenvoudig niet langer. Hoe graag ieder ook samen wil blijven, ieder weet bewust en intuïtief dat de relatie niet veel langer in stand te houden is.

Daarnaast wordt ook de kijk op hoe relaties horen te zijn, anders. Ieder is daarin zo’n beetje aan het zoeken, aan het rondkijken en heroriënteren. Beetje aanpassen, beetje naar zichzelf luisteren, beetje anders mogen/willen dan de maatschappij het ziet.

 

Egoverlangen

Velen komen ook een tweelingziel, -vlam of zelfs -straal tegen, of denken dit. Vaak is het verlangen hiernaar een instinker van het ego. Maar nog vaker overkomt het ons echt. Geen mens die het zag aankomen, erop uit was of het wenste. Patsboem, het gebeurt gewoon en brengt grote veranderingen. In mijn boek hierover leg ik ook uit hoe je het verschil kunt herkennen tussen tweelingzielen, vlammen of stralen en de bedoeling van dergelijke ontmoetingen.

 

Vrouwelijk hart

Wat denk je dat er gebeurt in bedrijven en in het Relaties, multidimensionaal, bloem.jpgonderwijs door al deze bovenstaande veranderingen in de mensen? Het kan niet anders, het moet wel mee. Nu al, maar strakjes helemaal, zul je hier als eerste enorme veranderingen zien. Daarna volgen de overheden, instanties, verzekeringen, banken. Het gevoel en de kordaatheid van aanpak gaan ook daar weer samenkomen. Als we twee jaar verder zijn zal dit van enorme betekenis zijn. Het geldsysteem, uitkeringen, wetten en regels gaan op de kop. Rechtspraak zal het vrouwelijk hart weer dragen. Religies veranderen naar meer eenheid of houden op. Dan pas zal de politiek en logge wereldwijde bedrijven, de wereldeconomie mee trillen. Samen duurt dit nog zo’n vijf jaar. Voor die tijd zal er veel verdwijnen wat niet meekan.

 

Joke ElZiam Nootebos


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin