Sebastiaan Kahle-Schoenaker

Even voorstellen

Hoi wat leuk dat je op de Elohim website bent gekomen. Waarschijnlijk ben je op deze pagina belandt omdat je met het idee loopt om een consult bij ons af te nemen.

Wie is Sebastiaan?sebastiaan-in-het-bos.jpg

Mijn naam is Sebastiaan Kahle-Schoenaker. Getrouwd met Carolien Schoenaker-Kahle. We hebben 2 kinderen Gijs en Essa.

Mijn leven kenmerkte zich door het ontdekken van de dualiteit. Als kind geboren in een Nederlands/Indisch gezin en opgeroeid met 2 culturen waar ik een vrij zorgeloze jeugd heb gekend. Binnen onze familie hebben we ook te maken gehad met leed uit de tweede wereldoorlog daar werd niet over gesproken.

Zoals een Indisch gezegde luidt: “Niet klagen maar dragen”.

Ik heb mij als kind altijd anders gevoeld. Ik vertelde ook aan iedereen dat ik geboren was in de gouden tempel. Geen idee wat ik daarmee bedoelde maar ik vond het in mijn kindertijd helemaal niet erg dat ik ‘anders’ was.

Zoektocht naar binnen?

Tussen 2010 en 2012 is de zoektocht naar MIJ mijn zelf begonnen. Ontdekken wie ik ben.

Ik kom uit een familie waar mensen lid waren van de vrijmetselarij. In 2012 ben ik ingewijd en daar is het Ken U Zelve in een hoger tempo in gang gezet. De methodiek is er op gestoeld jezelf te leren kennen. Sinds 2013 heb ik mijn eigen marketing bedrijf met een specialisatie in Google.

Ik merkte dat ik meer kwam brengen dan alleen kennis van Google. Ik werd vaak ook om raad en advies gevraagd, in zakelijke maar ook levensbeschouwelijke kwesties. En ik merkte dat ik er talent voor had.

Al mijn hele leven voel ik een sterke connectie met de ongeziene wereld. Vanaf mijn 10de tot ongeveer mijn 39ste ben ik bang geweest voor die ongeziene wereld met als gevolg dat ik mij daar voor heb afgesloten.

Door de geboorte van mijn kinderen wilde ik die angst omzetten naar licht. Dat deed ik door het volgen van spirituele opleidingen. Ik kreeg te horen dat ik aanleg had en dat ik mij snel kon ontwikkelen.

Healing geven?

In 2017/2018 ben ik begonnen met het volgen van spirituele opleidingen en sinds die tijd geef ik ook healing-coaching. Al die opleidingen en curussen hebben er toe geleid dat ik steeds meer naar de bron wilde.

Toen ik in aanraking kwam met het Elohim Centre voelde het echt als mijn tweede thuis, al bij het eerste bezoek. Ik kan het niet goed onder woorden brengen maar een gevoel dat ik hier bij de kern ben. In 2022 ben ik begonnen met het volgen van Elohim workshops, e-cursussen en groepshealingen.

Het voelde alsof dit allesomvattend was. Ik heb hier mooie initiaties, meditaties en inzichten mogen ontvangen en daardoor kan ik nu ook op diepere lagen Healing en Reading geven.

Wat mag je verwachten bij mij?

Een Healing-Coaching van mij kenmerkt zich vaak door eenheidsliefde en warmte vanuit het hart. Cliënten geven terug dat ze zich welkom voelen door de gevoelswarmte die ze ontvangen.


Tijdens een healing sessie maak ik contact met de Bovenwereld. Dit team bestaat meestal uit jouw gidsen, mijn gidsen en een engelen team. Met elkaar zetten we een veld neer voor de door jouw gevraagde Healing-Coaching situatie.

Mijn ideale Healing-Coaching consult is er één waarin we met het Healing-Coaching team gaan onderzoeken waar de schoen wringt. Dat gaan we vervolgens aanpakken door te healen, readen of te coachen.

Een Healing-Coaching consult kan in Veelerveen, Hoorn of op afstand plaatsvinden via Zoom, Skype of Google Meet.

Meestal duurt een sessie 60 minuten maar het gebeurt soms ook wel dat het korter of langer duurt. Dit gaat in overleg.

Alles gebeurt precies op het juiste moment, ook als je dit stukje leest.

Soorten healing:

Multidimensionale Healing-Reading-Coaching

Stuur bij een Healing-Coaching op afstand een foto op zodat ik daar op kan afstemmen. het zou mooi zijn als je daarnaast een situatie of verhaal beschrijft. Dit komt de Healing-Coaching sterk van pas.

Zuiveren van een huis of kantoor

Stuur bij een zuivering van een huis of kantoor een plattegrond op. Daarnaast een stukje geschiedenis van het gebouw.

Satsang Coaching Ware Zelf - Ontwaken

Satsang coachinggesprekken voeren je voorbij je ego, spirituele ikje, Gaven of Kosmisch Meesterschap. Ze voeren je naar de Stilte en je leert vanuit die stilte te doen of niet te doen, zoals dat voor jouw bedoeld is. Je komt op je levenspad dat zou kunnen leiden naar je Inwijdingspad naar Godrealisatie

Multidimensionale Kristal legging

Geef aan Healing-Reading op wilt hebben. Met de edelstenen passend bij het thema gaan we een Kristal legging doen.

Ervaringen van clienten

Dankjewel Sebastiaan,

Ik voelde mij na de sessie zo bevrijd, zo vrolijk, heeeeerlijk !!

En ik geef nu echt voorrang aan datgene "te doen, wat ik graag wil "doen" De rest volgt dan vanzelf op een ander moment. Dat maakt zo'n verschil

Wat hadden wij een mooi consult en klik samen! De aangereikte inzichten mbt angst voor/gebrek aan vertrouwen in' waren helder, de heling voelbaar.

Na deze 'energetische operatie' vermoeid naar bed, maar de volgende dag al didelijk energieker opgestaan. ook was mijn innerlijk vertrouwen voelbaar gegroeid. mijn ambivalentie is al weg; de weg naar samenwerking met de hemel ligt open. Mijn energie neemt nog dagelijks toe.

 

Betere resultaten kon ik mij niet wensen Sebastiaan dus veel dank aan jou als kanaal.

 

Neem hier contact op

Sebastiaan Kahle-Schoenaker

hallo@sebastiaankahle.nl

06-24257009