Elohim community bewoner gezocht

Chaletsklein.jpgWe kunnen binnenkort 2 nieuwe meewerkende bewoners /huurders plaatsen in onze woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth".

 

Wil je met jouw hart en handen bijdragen aan de mondiale bewustzijnsgroei en samenwonen met gelijkgestemden?

Op de Elohim Krachtplaats is nog 1 gemeubileerd en ongemeubileerd huis/chalet (met korting) te huur voor een vrijwilliger/medebewoner die hand en spandiensten wil doen.Iemand die hart heeft voor het Elohim gedachtengoed en de Helende Tuinen.

Werkzaamheden kunnen gecombineerd worden en waar mogelijk persoonlijk afgestemd:

 

  • Klussen, bosmaaien, snoeien e.a. terrein-onderhoudswerkzaamheden, vuilnis naar de weg.
  • Iemand die Joke technisch kan helpen bij haar avond online groepshealingen en oplossingen kan bieden als de client geen geluid hoort
  • Kantoor werkzaamheden, feed backs van clienten en audios plaatsen
  • Ramen lappen e.a. schoonmaakwerk
  • Bomen zagen en snoeien, onkruid wieden

Wil je graag in het licht van de groene Elohim Krachtplaats (5 ha) wonen en (deels) meewerken?

Wil je omgaan en samenwerken met gelijkgestemde, open, empathische en bewuste medebewoners die vanuit de ziel leven maar ook aards en praktisch afgestemd zijn?
(Er zijn ongeveer 4-10 onbetaalde en betaalde teamleden/bewoners die al dan niet parttime of full time werken.
Wil je in de Elohim natuur en helende tuinen wonen en dienstbaar zijn aan de Krachtplaats en het grotere doel voor de samenleving?
Wil je weg uit de zwaarte en drukte van de samenleving en jeZelf vinden?
Wil je ervaring opdoen in het verlengde van je Elohim opleiding?
Wil je in aanmerking komen voor de gechannelde groepshealingen, coaching in de wandelgangen, zelfrealisatie workshops of een opleiding?

Aanmelden als vrijwillige participant en bewoner

Stuur je motivatie, cv, iets over jezelf + foto naar info@elohim-centre.org.  We zijn op zoek naar een gelijkgestemde vrijwilliger (of stel) met liefde voor de Krachtplaats, eenheidsbewust, de natuur en het pad van zelfrealisatie. Iemand die eigen inkomsten heeft en daardoor de huur en eigen kosten kan betalen. De grote van de korting op de huur zal zich na 1 maand laten zien (dan hebben we een gesprek) en hangt af van je bijdrage aan werkzaamheden, verantwoordelijkheidsgevoel en je betrokken omgang met Joke, de medewerkers/bewoners en gasten. 

 

Werken al vrijwilliger op Elohim-impressies

Soms gebeurt er zo veel in je leven, zeker wanneer je in een transformatieproces terecht komt, dat het tijd is om er “even” uit te gaan. Daarom besloot ik vorig jaar om een sabbatical te houden. Voor een groot deel heb ik deze werkend doorgebracht op een spiritueel centrum in Duitsland. Toen ik echter voor een workshop op Elohim kwam voelde ik al snel dat ik mijn sabbatical hier wilde afsluiten. Wat een prachtige energie in deze mooie tuinen!

Het mooie van het vrijwilligerswerk doen op Elohim is dat actie en verstilling samengaan.
Je bent alleen of samen aan het werk maar hebt ook voldoende ruimte om voor en na het werk de tuinen in te gaan. Inmiddels heb ik daar al mijn favoriete plekjes die vaak ook aansluiten op de thema’s die nu in mijn leven het belangrijkst zijn. Natuurlijk heb ik daar zelf een gevoel bij, maar het is daarnaast fijn om af en toe daarin geadviseerd te worden.

Wat op Elohim ook mooi samengaat zijn alleen-zijn en samenzijn.
In het werk ben ik regelmatig met anderen, maar ik werk ook alleen. In de pauzes zie je dan de (andere) collega’s weer. Ook kom je regelmatig gasten tegen met wie ook mooie gesprekken kunnen ontstaan.

Na een dag werken is het fijn om je te kunnen terugtrekken op een mooie plek. Ik verblijf in een ruime kamer in het sfeervolle Happiness gebouw. ’s Avonds zit ik vaak buiten, met uitzicht op de vijver. Tijd om een hapje te eten en een kop thee te drinken. En wanneer je nog een wandeling wil maken dan loop je zo het terrein af en kom je in het weidse Groningse land.

Verblijven op Elohim kan veel losmaken.
Dagelijks in de hoge energieën zijn kan extra focus leggen op je eigen thema’s en dat kan ook gebeuren in de contacten met collega’s. Ik merk bij mezelf dat ik steeds meer bij mijn innerlijke wijsheid kom, op weg naar meesterschap. De helende tuinen brengen rust en een vredig naar binnengaan. Wanneer je zelf wilt groeien en dienstbaar wilt zijn aan een mooiere, bewustere wereld, dan is Elohim een prachtige plek om korte of langere tijd als vrijwilliger te werken!

Jules Maussen