Spirituele opleiding; Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan


Een multidimensionale E- & live spirituele opleiding om je Healings- en coachingstools, liefde en groeiend bewustzijn niet alleen voor anderen en Moeder Aarde in te zetten, maar tegelijkertijd ook om jezelf op de meeste plezierige wijze, verder te ontwikkelen, hoeveel je ook al "gedaan hebt".

merlijn 12.jpegMerlin brengt in deze spirituele opleiding met zijn "Merlin healingtools" de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië!

Deze Magische Merlin healingstools kun je na afloop van de Elohim opleiding voortaan zelf channelen als Magic Merlin Healer. Voor jezelf, anderen, vertrekken, gebouwen, organisaties, tuinen en de Aarde! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze sprankelende en betoverende E-opleiding! Als Magic Merlin Healer en als “kanaal” leer je healen vanuit je magische kind met de Absolute Krachten. Sommige zullen ook met Merlins Drakenkrachten gaan werken. Als dat de bedoeling is komt het vanzelf. Eenheidssferen, Feng shui, aarding, zuivering, kristallijnen, genezende of ontspannen energie kan live of op afstand, worden geplaatst in het eigen lichaam dat van je cliënt, vriend en in gebouwen. Je leert werken met geweldige Magic Healingpowers.

Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf willen laten stromen. Voorbij alle niveaus van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak en leer je ook coachen. Een spirituele opleiding die je eigen oude patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.


Wil je vanuit je hart en ziel anderen healen, coachen en daarbij o.a. leren samenwerken met Merlijn en de Absolute Krachten?

Met deze spirituele opleiding word je een Sjamaan en Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd en inzet voor mens en aarde. Als Sjamaan en Magiër geef je de mooiste Master healing, aardehealing, huishealing en spirituele coachings. Je leert Draken-, Atlantische-, Lemurische en elementale (Vuur) Krachten als "kanaal" voor universele Liefde toepassen. Leer werken met Merlin, etherische en fysieke edelstenen, kruidentincturen, moeder aarde, Spirits, Creatie kracht en heilige Magie. Ontdek hoe je de oude kennis van de Kabbalah, Atlantis, Egypte, India, China, Perzië en de Keltische mysteriën op vernieuwende wijze, als Magische tools, kunt toepassen.


Voorbij het ego, vanuit je multidimensionale ware zelf, open je alle niveau`s van Creatie tijdens deze spirituele opleiding.

Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je d.m.v. deze opleiding met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit gemak en Meesterschap.

Open je hoogste Creatiekracht met Moeder Aarde, Merlin en de Bron

Ontdek tijdens deze spirituele Merlijn en Sjamaan opleiding hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf en kunt helen. Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jouw beschikking staat, als jij weet hoe. Ook als Merlijn Master healer en coach. Creëer je nieuwe werkelijkheid en werk gebaseerd op de liefde, gemak en de vreugde van je hoogste potentieel.

Opgetild in een universeel Bewustzijn door Merlin, Merlijn, ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige realiteit.

Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin. In kosmische Eénheid kan alle Magie, het toveren en de Merlin healing, in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden en de Absolute healingskrachten open. Onze Ware Magische Natuur zal ontwaken, net als natuurlijk Magisch healerschap. Je zult werken met de hoogste Liefde-Magie! Hieronder meer info voor diegene die contact krijgen met Merlins Drakenkrachten.

Blauwe Kundalini draak

Zij die de Kosmische-Aardse Kundalini, blauwe Merlijn Draak en alle Elementen kunnen berijden aarzelen niet om in de Power van de hoogste Intentie, Wil en Geest-Kracht te stappen. Bij hen ontwaken de Sushuma, Ida- en Pingala-kanalen tot hun volledige kracht in de wervelkolom (kundalinikanaal).

Groene Essentie draak

De groene Merlindraak en de hoogste Essentie of kosmische blauwdruk van Water brengen ons het geschenk van helende klanken, geneeskrachtige planten en kleurenacupunctuur als healingstool.

Gouden Intelligentie draak

Merlins Gouden Intelligentie Draak, Aarde en Lucht brengen het perfecte plaatje en het perfecte orgaan over op zieke lichaamscellen.

Het berijden van alle draken

Zij die alle kleuren Draken (van de binnenkomende tools) berijden zullen niet alleen het hoogste Bewustzijn (Geestkracht) belichamen, maar uiteindelijk ook de universele Liefde; Sekinah die alles omarmt en bijeenbrengt in Eenheids-Liefde. Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Lady Nada en Isis dragen delen van haar energie. Zij allen zullen met ons samenwerken tijdens de sprankelende Merlijn workshops.


Programma, kosten en diploma (1-2 jarige beroepsopleiding)

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma, maar werkt via het rad van insteek, waardoor je op elk moment kunt instappen! Je kunt op eigen tempo en volgorde alle benodigde modules e.a. vereisten, zoals E-cursussen en sessies, afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar maar je kunt het ook in 1 jaar doen.

Klik hier voor de kosten en vereisten van de workshopmodules van de opleiding

Wil je inhoudelijk meer lezen over de workshops, modules en E-cursussen?

Klik hier voor alle opleidingsmodules en meer praktische informatie


Wil je je aanmelden voor de opleiding?

Stuur dan een E-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar: info@elohim-centre.org. Na ontvangst nemen wij contact met je op per mail.


Introductieworkshop en persoonlijk consulten

Middels een persoonlijk healing-coaching en opleidingsconsult kan op je ingevoeld worden welke opleiding bij je past en wat de spirituele opleiding je gaat brengen. Ook kan gekeken worden naar je eigen spirituele ontwikkeling en hoe je de  spirituele opleiding in je eigen leven kunt toepassen. Tijdens de opleiding dien je nog 2 andere individuele consulten van 60 min. te boeken. Dit kan ook tijdens je stilte retreat week. Klik hier voor de ervaren healer/coaches.

Klik hier voor meer informatie over Introductieworkshop. Er zijn er twee per jaar!


Wat haal je op en leer je?

 • Des te meer belichaamde universele liefde je wordt d.m.v. deze spirituele opleiding, des te meer het universum jou als zuiver “kanaal” voor mensen, natuur- en aardehealingswerk, bekrachtigen kan. Ook het ontwakingsproces wordt meegenomen in je opleiding.
 • Je ontvangt meer dan 10 krachtige Inwijdingen voor zelfrealisatie en je eigen Inwijdingspad
 • Je leert hoe je je eigen omgeving en tuin, met behulp van de ongeziene wereld, weer tot een paradijsje kunt maken. Je voelt welk gebied en welke plekken goed of belastend zijn om te wonen
 • Je leert hoe je belastende natuurplekken of fysieke problemen kunt helen met Licht of met fysieke en energetische kristallen kunt zuiveren en opladen. Ook leer je communiceren met planten en dierenspirits en soundhealing geven. Heel praktisch kun je na de Elohim beroepsopleiding naast mensen ook huizen en gebieden ontstoren en in het Licht zetten.
 • Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin, Moeder Natuur, Lemurische e.a. healingstools en bewustzijnsgroei, schenkt.
 • Lichtmeesters, engelen, genezende Gaven en creatiekracht komen in je hart, lichaam en aarding en zetten je in je (Liefdes-)Kracht, levensbestemming. Het schenkt je vitaliteit en helderheid. Liefde voor jezelf, het Leven, bezieldheid, leven in eenheid met anderen en de natuur verruimen zich.
 • Meer voorspoed en subtiel kristallijn leren voelen, helderzien en helder Weten worden geactiveerd.
 • Je zult inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en in je healing-coachings praktijk) ervaren. Ook zul je tijdens  de opleiding vertrouwen ontwikkelen in je healingskwaliteiten.
 • Je leert over deva's, genezende planten, hun overzielen, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling en je eigen hogere zieledelen. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen, voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren. Ook in je eigen huis, tuin, werkplek hoeft geen donkere energie meer te blijven hangen door alle multidimensionale healingsgereedschappen en opgedane creatiekrachten en inzichten die je meekrijgt in deze opleiding tot Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan.    

Een greep uit de vele healingstools waarmee je leert werken

 • Kleurenacupunctuur channelen in je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing.

 • Kristallijnen licht installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen.

 • Gechannelde kristallen en halfedelstenen voor een bepaalde tijd in iemand lichaam plaatsen bij ziekte of voor innerlijke ontwikkeling, maar ook in een gebouw om de sfeer positief te maken.

 • Een gechannelde chakra-kristal-legging van diverse edelsteensoorten, inclusief Merlin healing in het lichaam plaatsen welke weken door kan werken als nodig.

 • Homeopatische e.a. natuur-medicijnen van overal ter wereld en in elke samenstelling kunnen channelen en inzetten bij een probleem. In iemand  lichaam ïnstalleren en de healing aan laten staan zolang als nodig.

 • Een engelenjas channelen en rondom iemand aanbrengen ter bescherming, tegen negatieve beïnvloeding, voor liefde, harmonie en geborgenheid. Ook deze tool kun je voor een langere tijd plaatsen en ontvang je ook zelf.

 • Feng shui met harmonische energie channelen en installeren in je tuin, woning, organisatie, aura of chakra's voor zolang als nodig. Dit kun je ook op afstand voor anderen doen en aan laten staan of op een bepaalde tijd weer vanzelf laten weghalen.

 • Gechannelde edelstenen etherisch in een gebouw of op de behandeltafel plaatsen om de sfeer van een cliënt, kamer, school, werkplek of organisatie) positief en voelbaar te veranderen.

 •  De bijzondere energie van andere bekende krachtplekken of het Lemurisch bos energetisch in je eigen omgeving installeren. Vakanties, mensen en krachtplaatsen bezoeken kosten geen geld en reistijd meer!

 • Toverdraden voor diepere integratie van merlins healingstools in weefsel en DNA.

 • Dolfijnenenergie leren channelen en installeren.


Wat kun je met je diploma na de opleiding

Je kunt in loondienst of als ZZP-er met een eigen praktijk of bedrijfje, cliënten of een team, vanuit eigen kennis, healing en ervaring, begeleiden naar zelfrealisatie, geheelde relaties en een geheeld innerlijk kind (waardoor reactiviteit, ego en innerlijk onveiligheid oplossen en fysieke problemen afnemen. Door jou toedoen kan ook het magische innerlijke kind, het kind van de Natuur, blijheid en de Creatiekracht zich bij je cliënten ontvouwen. Cliënten kunnen met allerlei levens- en gezinsvragen bij jou terecht. Telefonisch zowel als live kun je healen-readen en coachen. Ook ben je na afloop van de opleiding in staat cliënten te healen, coachen en begeleiden naar een betere fysieke, emotionele en geestelijke gezondheid en welzijn en naar bewustzijnsgroei. Je kunt ook chakra- en Merlijn healing aanbieden. Verder kun je verstoorde energie in huizen, gebieden en gebouwen zuiveren en  oplossen d.m.v. je ontvangen Merlijn healingstools. Daarnaast is, na deze opleiding, ook healingswerk en advies geven met en over edelstenen, zelfrealisatie- en kruidentincturen mogelijk. Je kunt tijdens een 1 op 1 consult , live of op afstand, energetische kristallen of kleurenaccupunctuur in het lichaam en de aura van de cliënt of diens huis of organisatie plaatsen middels je magisch Lichtwerk!


Het is nu de tijd dat wij op nieuwe wijze met de Aarde (sjamanen) wijsheid werken als Earthkeeper

Als een hedendaags Sjamaan, Merlin Healer en Earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuurSpirits, werken met de krachten van bomen, planten en edelstenen en zul je vanuit je ware Zelf de eenheid met de natuur ervaren. Ook leer je helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur. Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten.

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde Lichaam waarmee je vanuit je oorspronkelijk Zelf één bent! Het Liefdeslicht dat ook door jou nog meer belichaamd gaat worden tijdens de E-opleiding “Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan”. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met de Bron (of oneindig Bewustzijn-Liefde). Het drukt zich uit in bomen, bloemen, mensenharten, engelen contacten, grote Elementale Krachten, krachtplaatsen en Divine Beïngs en in jouw afgestemde samenwerking daarmee.


Leren invoelen om voor mens en natuur een passende edelsteen, kruidentinctuur of healing te adviseren

Elfentuin – Innerlijk kind.jpg [1]Natuurspirits en Moeder Aarde leren voelen en ermee samenwerken

Tijdens je verblijf of Elohim retreat zullen trollen, kabouters, engelen en elfen voelbaar en zichtbaar zijn voor je ziel, zodat je verstand het niet langer kan afwijzen. Eigen innerlijke Rijken en de engelen-, Spirits- en natuur Rijken vinden eenheid in deze Sjamanen opleiding waarin Moeder Aarde zo warm Levend nabij zal zijn. Na afloop van deze bijzondere beroepsopleiding zul je haar en de natuurwezens voortaan altijd gewaar blijven. Ze is er altijd en vervult je met dankbaarheid en warmte. Je leert vele sferen waarnemen, readen, healen of ontstoren. Ook kom je in aanraking met de geometrische vormen en hun genezende eigenschappen en leer je tevens edelstenen te openen, programmeren, activeren, 'dichtdraaien' en adviseren. Je leert invoelen om voor mens en natuur een passende edelsteen, kruidentinctuur of healing te adviseren.

Honderden afgestudeerde studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor zichzelf, Nederland, België en de nieuwe Aarde.


Informatie

Meerwaarde van de Krachtplaats bij een spirituele opleiding of workshop

Door de helende energie van de multidmensionale Elohim Krachtplaats openen je zieledelen, hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Daardoor gebeurt er veel meer tijdens een workshop, retraite, verblijf of opleiding qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

 • Reeds 30 jaar een betrouwbaar, professioneel erkend opleidingsinstituut
 • Vele honderden lichtwerkers-studenten gingen je voor
 • Sluit naadloos aan op de nieuwe tijdsgeest
 • 13 Dimensionale activatie van persoonlijkheid, ziel en Ware essentie
 • Voelbare helende liefdesenergie van de Elohim Krachtplaats helpt je bekrachtigen en openen
 • Je leert samen te werken met de geziene en ongeziene wereld. Spiritueel en praktisch
 • Modulair opgebouwd, je zit nergens aan vast

 

Waarom een workshop of opleiding op de Krachtplaats in Veelerveen

Opbouw opleiding, overlappende workshop bij 2 opleidingen, vroegboekorting

Rad van Insteek - Direct starten, thuis en live studie

Rad van insteek, direct kunnen beginnen, thuis en live studie

Je kunt elke moment in een spirituele Elohim opleiding instromen en hoeft niet te wachten op de startdatum van een studiejaar. De spirituele beroepsopleiding bestaat uit ca 10 weekendworkshops, 2x 5 woensdagavonden online live cursus, 10x do-av online live groepshealingen en een aantal E-cursussen die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Daarnaast doe je 1 week stilte retreat op de Elohim Krachtplaats met daarbij minimaal 1 consult aan het begin van je opleiding en nog 2 extra consulten van 60 min. later in je opleiding. Deze kunnen eventueel ook tijdens je week stilte retraite geboekt worden bij tijdig reserveren. Je mag zelf weten waarmee je begint en mag de spirituele opleidingsmodules door elkaar doen. Net waar je zin in hebt. Je kunt de beroepsopleiding binnen 1 jaar afronden en daarna je einddiploma aanvragen of er langer over doen (tot max 2 jaar). De live workshops komen echter maar 1x p.j. Als je 1 einddiploma op zak hebt, dan heb je ook 90% van de andere Elohim opleidingen al gedaan. Als je wilt kun je dan met o.a. enkele E-cursussen, nog healing-coachingsconsulten en de week retraite erbij, ook je tweede of derde Elohim einddiploma aanvragen!

Opleidingskorting, STAP budget en vergoeding door werkgever

Opleidingskorting & STAP budget

Bij het tegelijk afnemen van alle 9 of 10 (opleidings-) live weekend workshops  is er een mogelijkheid tot 10% korting.

Klik hier voor meer informatie

Vergoeding door werkgever

Bij sommige werkgevers, het UWV of de overheid is vaak een vergoeding voor studiekosten of omscholing mogelijk. UWV, werknemer, werkgever en reïntegratie- en loopbaanbegeleidingsbureau's kunnen contact opnemen voor coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie en interne en externe bekwaamheden van de cliënt of werknemer. Het Elohim team stelt graag een passende offerte op.

Einddiploma en vereisten op een rijtje

Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject kan in 1 tot maximaal 2 jaar gevolgd worden. Naast de ca 10 live weekend workshops en de online E-cursussen die je in je eigen tijd kunt volgen bestaat de opleiding uit de volgende onderdelen die je in eigen tijd, tempo en volgorde mag volgen:

 • 10 Online groepshealingen
  Tijdens je opleidingstijd 1 - 2 jaar,  meedoen met 10 online groepshealingen naar keuze, hiervoor kan een kortingspakket worden aangeschaft.
 • 2 Huiswerk-verslagen
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 2 huiswerk-verslagen mailt over consulten die je hebt gedaan. Één consultverslag mag gaan over een behandeling van een bekende van je. Het tweede verslag moet over een voor jou onbekende zijn. Bij de aanmeldprocedure van de opleiding krijg je hiervoor documenten toegezonden.
 • 1 Stilte retraite week
  Op de Elohim Krachtplaats met de helende tuinen.
 • 3 individuele Master healingsconsulten
  Deze conculten spreek je op je eigen tijd af. Je kunt er bijvoorbeeld één=n doen als intake-healingsconsult als je net bent gestart met de opleiding. De andere twee naar eigen behoefte óf bijvoorbeeld tijdens je verplichte stilte retraite op de Elohim Krachtplaats. Boek daarvoor op tijd een chalet bij ons en neem contact op met de healer, die ook haar/zijn eigen agenda heeft.
 • Diploma aanvragen
  Na het behalen van alle vereisten kun je zelf, voorafgaand aan je laatste live workshop, het einddiploma aanvragen: info@elohim-centre.org.

 

Kwaliteit beroepsopleiding

Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster en eigenaar van het Het Elohim Centre, heeft sinds 1994, naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten, reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De spirituele opleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische of healingspraktijk, coach- of docentschap vanuit Eenheidsbewustzijn en je Ware Natuur. Je ontwikkelt je als spirituele Master Healer-Reader-Coach in praktische zin, en activeert ook je hogere zieledelen, non dualiteit en ware Zelf.Ook leer je te werken als kanaal voor engelen en Lichtmeesters.

Het Elohim onderwijs voldoet sinds 2012 aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO/HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.

Reviews van studenten


“Bountiful, Blissful, And Beautiful — Siri Sadhana Kaur”

Wanneer je dit soms echt kan voelen. Hoe mooi is het leven dan. Ik behoor tot de lichtwerkers! Met als titel “Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan”

Werken met energie, energie in de breedste zin van het woord..
Yes ik kan het! Btw, jij kan het ook..  Dat maakt het zo leuk!  Als alleenstaande moeder en met mijn opvoeding, was het een uitdaging om in balans te komen. (Met alle respect naar mijn ouders!) Yang was dominant.. Ik was soms echt zee-ziek, omdat deze twee werelden zo ver uit elkaar lagen!

Het oefenen op bekenden en onbekenden, wat ik mega spannend vond, die andere kant van mij laten zien , zo onwennig en toch gedaan! Ik kan alleen maar zeggen, volg je innerlijke stem. Je komt op plekken, soms zo donker maar het licht is onbeschrijfelijk mooi. Het zijn plekken die je mind niet kan bedenken! Ik ga verder ervaren wat ik ga doen, ik heb vertrouwen en weet dat het vanzelf helder wordt en dat ik daarvoor soms spannende keuzes moet maken. Eerder maakte ik de keuze minder snel, nu weet ik dat ik verder kom. Dat ik mijn eigen pad mag lopen, zoals het voor mij bedoeld is.

Dankbaar voor alle energie die Joke en haar team in deze spirituele opleiding hebben gestoken. Hij is volledig en alles omvattend!
Diep in mijn hart geraakt, door de liefde die ik op deze plek voel! Mijn mind wilde een diploma, mijn ziel wilde aandacht. Afscheid van het Elohim Centre, zeker niet! Tot ziens, maar dan zonder doel van een diploma. - H.


Adelheid buiten in de wind.jpg

“Ik volg de opleiding VPZ, maar wil meteen ook andere Elohim opleidingen volgen. Ik heb voor Elohim gekozen, omdat ik bij de eerste kennismaking al snel een goed gevoel had over wat er bij jullie gebeurt. Wat ook meespeelde met mijn keuze was dat de informatie me fascineert en bij me resoneert, omdat de energie zacht open en echt voelt, alles benoemd wordt en je uitgenodigd wordt de hele weg te gaan tot in de basis, waar echt niets ontlopen kan worden. Omdat het persoonlijk en kleinschalig is, maar wel een gemeenschap en een fantastische Krachtplek. Het voelt als een nieuw gezin. Het geeft me meer vertrouwen om te zijn zoals ik ben, om anders te zijn en vertrouwen te hebben in mijn kwaliteiten. De opleiding brengt diepe transformatie, nieuwe inzichten in mijzelf, mijn mogelijkheden en talenten. Geleidelijk leer ik mij minder aan te passen, directer en opener te zijn in contact. Ik kan sneller loslaten wat me ergens raakt in mijn persoonlijk ik en me weer focussen op de kern. De scheiding tussen innerlijk en uiterlijk wordt steeds meer opgeheven, ik wordt meer één in mijzelf. Ik heb meer plezier, meer gerichtheid, meer motivatie, meer zelfkennis, meer kracht, meer zachtheid en meer vreugde, omdat alles wat er is past in de ruimte van Liefde, in het Christus hart en de Boeddhabuik. Ik merk hoe in de groepjes die ik leid en de persoonlijk healingen waar ik een beetje mee begonnen ben, nieuwe inzichten in mijn eigen woorden als vanzelf doorklinken en doorwerken. Ik voel me zekerder van mijzelf daarin. Ik zie steeds duidelijker hoe ik de combinatie van energiewerk, coaching, natuurverbinding en schoonheid kan vormgeven. In persoonlijke begeleiding, groepsbegeleiding, in lezingen en seizoensvieringen. De multidimensionaliteit in de opleiding heeft me het afgelopen jaar af en toe in een spagaat gebracht, maar ik verwelkom het steeds meer als leidinggevend voor mijn dagelijks leven. Ik hou enorm van de diepgang, die geeft verrijking aan mijn leven, maar doet me ook beseffen en ervaren dat ontwaken op alle lagen soms heel heftig is en diepe keuzes vraagt en tegelijk zie en voel ik hoe eenvoudig het is en dat ik die weg ga.” Adelheid

NOOT: Adelheid heeft inmiddels de opleiding(en) afgerond maar deelt graag nog wat feedback met ons.

"De krachtplaats en jullie allemaal voelen als mijn familie, een warm nest waar ik me altijd welkom voelde. Jullie gastvrijheid, zorg en bekwaamheden hebben mede mogelijk gemaakt dat ik de opleiding succesvol heb afgerond en vooral zelf zo’n fantastische ontwikkeling heb doorgemaakt. En ik wil jou toch ook nog apart noemen Joke. Je bent zo’n heerlijk, warm en inspirerend voorbeeld voor me geweest. En je bent dat nog steeds.Tegelijk voel ik steeds dieper mijn eigen kwaliteiten, durf ik steeds helderder mijn eigen keuzes te maken. Maar is dat niet juist de inspiratie geweest: opstaan voor mijn eigen innerlijk vuur welke vorm dat ook bij mij wil aannemen? Nou, dat heeft een vorm gevonden voor nu, maar dat blijft voorlopig nog wel in ontwikkeling."


"Met deze complete opleiding voor o.a. bewustzijnsontwikkeling heb ik veel meer uit mezelf gehaald dan ik voor mogelijk hield. We gebruiken vaak maar een klein deel van ons gehele potentieel en we zijn ons dit vaak ook helemaal niet bewust. De vele helende lichttransmissies die ik tijdens de workshops ontving, brachten mij zoveel dieper in mijn lijf met al mijn lichtkracht. En dit was blijvend. Ik voel zoveel meer zelfvertrouwen en sta steviger in het leven, dichter bij mezelf en ben ook stiller in mijn hoofd. Ook ben ik meer open voor het ontvangen van hogere inspiratie. De heldere gaven voor healing en reading namen bij mij toe. Hierdoor voel ik veel meer kracht om te gaan staan voor wie ik ben en als vanzelf merk ik dat ik niet zozeer meer hoef te “doen” maar meer “ben”. “The law of attraction” brengt precies datgene of diegene op mijn pad wat ik nodig heb voor het in de praktijk ontvouwen van mijn diepste zielewensen, mijn zielsbestemming en missie; Synchroniciteit neemt toe. Ik kan hierdoor niet anders meer dan bijdragen aan het grotere geheel en dat geeft mij een intens gevoel van geluk en welzijn van binnenuit. “Dream big and your results will be even bigger". Anna

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Wil je je subtiele zelf en zielskwaliteiten verbinden met de zakelijke of praktische kanten? Wil je geaard zijn en genieten? Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen? Dan is dit dé opleiding voor je! Wellicht waren je subtiele waarnemingen en intuïtie als kind een onlosmakelijk deel van jou maar voelde je je toen onbegrepen en ben je je gaan aanpassen. Als je veel herkenning hebt met bovenstaande vragen en kenmerken dan is dit opleidingstraject een Thuisreis en must voor je ziel en levensbestemming!

Een groter zelf met meer mogelijkheden, gaven en reikwijdte

Je hart, ziel, inzichten, lichtvoetigheid, kracht, wij-gedrag en geluksgevoel verruimen zich voelbaar tijdens deze Elohim opleiding. Je hoofd, ziel en hart worden één en je denken en doen zullen plaatsvinden vanuit je hart en ziel. Je hebt het leven steeds meer in de hand vanuit bewust Meesterschap. Je leert met je licht midden in het aardse bestaan te functioneren en zaken te belichten vanuit eenheidsperspectief.

Je bent gedurende de opleiding in staat door inzicht ouder-kind patronen en collectief (relatie)karma te zuiveren en anderen hierbij te begeleiden.

Wat merk je nog meer?

 • Sommige Inwijdingen openen je hart in Goddelijke Eenheid zowel als in Moeder Aarde
 • Je Hart wordt geaard en krijgt "ballen" zodat het de nieuwe samenleving kan dienen en je leiderschap non duaal wordt, ook al leef je temidden van een duale omgeving
 • Je innerlijk kind, creatiekracht en magisch kind worden open, krachtig en heel
 • Je krijgt heling op beschadigingen en onverwerkte gevoelens en leert jezelf te delen op het geheel
 • Alle 13 dimensielagen van het hart en buikgebied worden doorgewerkt, gezuiverd en gehealed (neemt tijd)
 • Vreugde, hoop, vertrouwen, harmonie, wijsheid, nederigheid, mededogen, heldere en genezende Gaven en egoloosheid nemen tijdens de opleiding voelbaar toe
 • Openen derde oog, inzicht, visie, verruimd en kosmisch bewustzijn, meesterschap en verbondenheid
 • Reactiviteit, dominantie, wenslichamen en onzekerheid, lossen op, net als je familie-aura en patronen en het karma van je zielegroep
 • Emoties, innerlijke onveiligheid, te grote kwetsbaarheid, overprikkeling, teveel denken en je teveel aanpassen transformeren
 • Functioneren in harmonie met je omgeving terwijl je boven het maaiveld uitsteekt
 • Communiceren en functioneren vanuit de leiding van je Hart, Ziel en ware goddelijke Zelf i.p.v. je hoofd of ego-ik
 • Werken vanuit passie, eenheid en je Ware Essentie
 • Leiding kunnen geven én ontvangen, gelijkwaardig en nederig kunnen zijn
 • Je wordt oordeelloos en leert je onbewustzijn en gevangen zieledelen transformeren en integreren
 • Je zult vanuit je hoogste Licht, gevoeligheid en Missie, verbonden met anderen, de Bovenwereld, Moeder Aarde en alle Spirits, goed geaard in de maatschappij staan

Resultaat na intense studie

Je staat in het Licht en je hoeft je niet meer te verbergen. Je accepteert je schaduwdelen en reacties en kleeft niet langer aan liefde of schaduw. Je durft je vrij te uiten en te laten zien en bent volkomen eerlijk en echt naar jezelf en anderen. De zieledelen van jezelf die je ooit weggedrukt hebt komen terug, helen en herstellen. Je wordt je volledig potentieel en God-Godin. Je wordt Vrij. Je persoonlijkheid, ziel en Goddelijkheid worden één. Door de Inwijdingen word je een kanaal voor Gaia, de Bovenwereld en nieuwe samenleving en wordt je op het pad van je hoogste Missie en Godrealisatie gebracht.

 

Contact, route, vragen

Contact, route: http://www.elohlm.nl/puYP7rTc
Voor aamelding of vragen over de workshops en opleidingen: 
Kantooruren van woensdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
T:  +31 (0)597 541539 of per mail: info@elohim-centre.org

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen, 2 consulten en natuurretraites te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen 


Vele honderden studenten van Nederland en België zijn je voorgegaan

Als je een oproep voelt voor deze spirituele (E-) opleiding twijfel dan niet of je het kunt, maar geef er gehoor aan. Honderden studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor henzelf, hun spirituele praktijk, de nieuwe samenleving en de nieuwe Aarde.


Ervaringen van cursisten:

Het volgen van deze opleiding heeft me enorm veel gebracht. Ik ervaar vooral dankbaarheid voor alle kennis en het energiewerk dat ik heb mogen opdoen!
Hillene

De opleiding heeft het proces van mijn hoofd en denken loslaten versneld. Daarnaast is ook de laatste twijfel aan de hogere dimensies en mogelijkheden daarin losgelaten. Er komt steeds meer overgave. Ik gebruik de Merlin tools dagelijks voor mezelf en regelmatig voor anderen. De energie op de Krachtplaats is waar ik mijn hele leven naar op zoek ben en op multidimensionaal niveau ervaar ik dit op het Elohim Centre. De krachttuin speelt dan ook een grote rol.

Colinda

"Wat  geweldig mooi is dit geweest! Woorden er aan geven doet de ervaring echt tekort. Wat een eenheid en verbondenheid voel ik nu met de natuur en de natuurwezens. Een geheel nieuwe kennismaking en ervaring met de natuur en het bos. Spontane healingen ontvangen en geven, het contact en de gesprekken met Merlijn, de natuurwezens, vriendschappen en inzichten en hulp... echt zo mooi! Dank je wel hiervoor."

Boudewijn


Gouden Tijds energie

De grote lijnen van de inhoud van de spirituele Elohim (beroeps)opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding van de Bron met Joke ElZiam Nootebos als Ingewijdene, kanaal en docente. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij wat de deelnemers in hun huidige ontwikkeling en eigen levenssituatie nodig hebben. Naast alle inhoudelijke en diepgaande kennis-overdracht, multidimensionale diepgaande healingen en gechannelde transmissies die je ontvangt, is er ook ruimte voor persoonlijke vragen, 1 op 1 oefeningen en begeleiding. De nieuwetijds Geest ontwaakt gedurende de opleiding in je waardoor je, op jouw manier, bij kunt dragen aan een nieuwe samenleving. Je wordt door de spirituele opleiding een kosmisch geaard mens en meester die de energie neerzet van de Gouden Tijd op Aarde op praktische en aardse wijze in omgang en beroep.


Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke2022.jpg

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.


Contact en route