Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan eenjarige (E-)opleiding


Een multidimensionale E-opleiding om je Healingstools, liefde en groeiend bewustzijn niet alleen voor anderen en Moeder Aarde in te zetten, maar tegelijkertijd ook om jezelf op de meeste plezierige wijze, verder te ontwikkelen, hoeveel je ook al "gedaan hebt".


merlijn 12.jpegMerlin brengt met zijn "Merlin healingtools" de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Deze Magische Merlin healingstools kun je na afloop van de Elohim E-opleiding voortaan zelf channelen als Magic Merlin Healer. Voor jezelf, anderen, vertrekken, gebouwen, organisaties, tuinen en de Aarde! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze sprankelende en betoverende E-opleiding! Als Magic Merlin Healer en als “kanaal” leer je healen vanuit je magische kind met de Absolute Krachten. Sommige zullen ook met Merlins Drakenkrachten gaan werken. Als dat de bedoeling is komt het vanzelf. Eenheidssferen, Feng shui, aarding, zuivering, kristallijnen, genezende of ontspannen energie kan live of op afstand, worden geplaatst in het eigen lichaam dat van je cliënt, vriend en in gebouwen. Je leert werken met geweldige Magic Healingpowers.

Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf laten stromen. Voorbij alle niveaus van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.

Opgetild in een universeel Bewustzijn door Merlin, Merlijn, ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige realiteit. Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin. In kosmische Eénheid kan alle Magie, het toveren en de Merlin healing, in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden open. Onze Ware Magische Natuur zal ontwaken, net als natuurlijk Magisch healerschap. Je zult werken met de hoogste Liefde-Magie! Hieronder meer info voor diegene die contact krijgen met Merlins Drakenkrachten.

Blauwe Kundalini draak

Zij die de Kosmische-Aardse Kundalini, blauwe Merlijn Draak en alle Elementen kunnen berijden aarzelen niet om in de Power van de hoogste Intentie, Wil en Geest-Kracht te stappen. Bij hen ontwaken de Sushuma, Ida- en Pingala-kanalen tot hun volledige kracht in de wervelkolom (kundalinikanaal).

Groene Essentie draak

De groene Merlindraak en de hoogste Essentie of kosmische blauwdruk van Water brengen ons het geschenk van helende klanken, geneeskrachtige planten en kleurenacupunctuur als healingstool.

Gouden Intelligentie draak

Merlins Gouden Intelligentie Draak, Aarde en Lucht brengen het perfecte plaatje en het perfecte orgaan over op zieke lichaamscellen.

Het berijden van alle draken

Zij die alle kleuren Draken (van de binnenkomende tools) berijden zullen niet alleen het hoogste Bewustzijn (Geestkracht) belichamen, maar uiteindelijk ook de universele Liefde; Sekinah die alles omarmt en bijeenbrengt in Eenheids-Liefde. Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Lady Nada en Isis dragen delen van haar energie. Zij allen zullen met ons samenwerken tijdens de sprankelende Merlijn workshops.


Programma, kosten en diploma (1-2 jarige beroepsopleiding)

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma met instapdatum maar werkt met E-cursussen waarbij je op elk moment kunt instappen. Je kunt op eigen tempo en volgorde alle benodigde modules e.a. vereisten, afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar maar je kunt het ook in 1 jaar doen.

Klik hier voor alle opleidingsmodules en meer praktische informatie

Klik hier voor de kosten en vereisten van de workshopmodules van de opleiding.


Wordt een Sjamaan en Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd. Die Draken, Atlantische, Lemurische en elementale (Vuur) Krachten als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met Merlin, etherische en fysieke edelstenen, kruidentincturen, moeder aarde, Spirits, Creatie kracht en heilige Magie. Ontdek hoe je de oude kennis van de Kabbalah, Atlantis, Egypte, India, China, Perzië en de Keltische mysteriën op vernieuwende wijze, als Magische tools, kunt toepassen.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf open je alle niveau`s van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit gemak en Meesterschap.

Open je hoogste Creatiekracht met Moeder Aarde, Merlin en de Bron

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf.
Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jouw beschikking staat, als jij weet hoe. Creëer je nieuwe werkelijkheid gebaseerd op liefde, gemak en de vreugde van je hoogste potentieel.

Wat haal je op?

 • Des te meer belichaamde universele liefde je wordt, des te meer het universum jou als zuiver “kanaal” voor mensen, natuur- en aardehealingswerk, bekrachtigen kan. Ook het ontwakingsproces wordt meegenomen in je opleiding.
 • Je leert hoe je je eigen omgeving en tuin, met behulp van de ongeziene wereld, weer tot een paradijsje kunt maken. Je voelt welk gebied en welke plekken goed of belastend zijn om te wonen en leert hoe je ze kunt helen en met Licht opladen. Ook leer je communiceren met planten en dierenspirits en soundhealing geven. Heel praktisch kun je na de Elohim E-beroepsopleiding naast mensen ook huizen en gebieden ontstoren en in het Licht zetten.
 • Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin, Moeder Natuur, Lemurische e.a. healingstools en bewustzijnsgroei, schenkt.
 • Lichtmeesters, engelen, genezende Gaven en creatiekracht komen in je hart, lichaam en aarding en zetten je in je (Liefdes-)Kracht, levensbestemming. Het schenkt je vitaliteit en helderheid. Liefde voor jezelf, het Leven, bezieldheid, leven in eenheid met anderen en de natuur verruimen zich.
 • Meer voorspoed en subtiel kristallijn leren voelen en helder Weten worden geactiveerd.
 • Je zult inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en therapeutische praktijk) ervaren. Ook zul je veel vertrouwen ontwikkelen in je healingskwaliteiten.
 • Je leert over deva's, genezende planten, hun overzielen, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen, voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren. Ook in je eigen huis, tuin, werkplek hoeft geen donkere energie meer te blijven hangen door alle multidimensionale healingsgereedschappen en opgedane creatiekrachten en inzichten die je meekrijgt in deze opleiding tot Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan.    

Een greep uit de vele Tools waarmee je leert werken

 • Kleurenacupunctuur channelen in je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing.

 • Kristallijnen licht installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen.

 • Gechannelde kristallen en halfedelstenen voor een bepaalde tijd in iemand lichaam plaatsen bij ziekte of voor innerlijke ontwikkeling, maar ook in een gebouw om de sfeer positief te maken.

 • Een gechannelde chakra-kristal-legging van diverse edelsteensoorten, inclusief Merlin healing in het lichaam plaatsen welke weken door kan werken als nodig.

 • Homeopatische e.a. natuur-medicijnen van overal ter wereld en in elke samenstelling kunnen channelen en inzetten bij een probleem. In iemand  lichaam ïnstalleren en de healing aan laten staan zolang als nodig.

 • Een engelenjas channelen en rondom iemand aanbrengen ter bescherming, tegen negatieve beïnvloeding, voor liefde, harmonie en geborgenheid. Ook deze tool kun je voor een langere tijd plaatsen en ontvang je ook zelf.

 • Feng shui met harmonische energie channelen en installeren in je tuin, woning, organisatie, aura of chakra's voor zolang als nodig. Dit kun je ook op afstand voor anderen doen en aan laten staan of op een bepaalde tijd weer vanzelf laten weghalen.

 • Gechannelde edelstenen etherisch in een gebouw of op de behandeltafel plaatsen om de sfeer van een cliënt, kamer, school, werkplek of organisatie) positief en voelbaar te veranderen.

 •  De bijzondere energie van andere bekende krachtplekken of het Lemurisch bos energetisch in je eigen omgeving installeren. Vakanties, mensen en krachtplaatsen bezoeken kosten geen geld en reistijd meer!

 • Toverdraden voor diepere integratie van merlins healingstools in weefsel en DNA.

 • Dolfijnenenergie leren channelen en installeren.


Op de Elohim Krachtplaats

De E-opleiding vindt voor een deel plaats op de Elohim Krachtplaats in haar Helende Tuinen als week retreat. Je ontvangt daar heling van Moeder Natuur en Lichtcodes voor je volledig potentieel. De Krachtplaats en het eenheidsbewustzijn zijn ook werkzaam onder de audio opnames van de E-cursussen. De Divine Krachtplaats energie is minstens zo sterk als duizend healers. Zij verbindt je dieper met Moeder Aarde, je ziel en Godsvonk. Maar ook met Merlin, Sekinah en de Lemurische engelen. Op de Elohim Krachtplaats daalt jouw volledige potentieel, je hoogste Licht en oorspronkelijke Zelf gaandeweg in je persoonlijkheid in. Ook de natuur opent er zich in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. Ze spreekt er door al jouw zintuigen en je ware Natuur. De Krachtplaats en Helende Tuinen ondersteunen ieders diepgang en versterken de E-opleiding “Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan.”

Het is nu de tijd dat wij op nieuwe wijze met de Aarde (sjamanen) wijsheid werken als Earthkeeper

Als een hedendaags Sjamaan, Merlin Healer en Earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuurSpirits, werken met de krachten van bomen, planten en edelstenen en zul je vanuit je ware Zelf de eenheid met de natuur ervaren. Ook leer je helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur. Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten.

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde Lichaam waarmee je vanuit je oorspronkelijk Zelf één bent! Het Liefdeslicht dat ook door jou nog meer belichaamd gaat worden tijdens de E-opleiding “Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan”. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met de Bron (of oneindig Bewustzijn-Liefde). Het drukt zich uit in bomen, bloemen, mensenharten, engelen contacten, grote Elementale Krachten, krachtplaatsen en Divine Beïngs en in jouw afgestemde samenwerking daarmee.


Wat kun je nog meer aanbieden als Merlin Healer, Heilige Magiër en Sjamaan

 • Oude en nieuwe bedrijfspanden, praktijk of winkel zuiveren en zegenen
 • Negatieve energie in bedrijf ontstoren, bijvoorbeeld: afgunst van anderen, slechte energieplek, aardstraling, disharmonie in sfeer, bedrijfsleiding draagt oorzaak in onderbewustzijn mee
 • Aardstraling e.a. straling ontstoren
 • Krachtplaats, vortex of meditatieplaats in je tuin creëren
 • Natuurplek of gebied healen, opladen en harmoniseren
 • Communiceren met bomen, engelen, het landschap en natuurwezens
 • Communiceren met deva's van een gebied, plant of tuin
 • Huis, gebouw, centrum blijvend in het Licht zetten
 • Na ontstoring Christusbewustzijnsveld, universeel Liefdesveld aanbrengen overmensen, een gebouw of gebied
 • Wichelroede lopen
 • Kristallen instralen voor mens, gebouw, tuin of gebied
 • Feng Shui en uitlijningen met het landschap aanbrengen in een gebouw, huis, wijk of straat.
 • Met Moeder Aarde, haar wateren en Draken communiceren
 • Kristallen Krachtwielen en Medicijnwielen leggen voor een bepaalde intentie.


Natuurspirits en Moeder Aarde leren voelen en ermee communiceren

Elfentuin – Innerlijk kind.jpg [1]Tijdens je Elohim retreat zullen trollen, kabouters, engelen en elfen voelbaar en zichtbaar zijn voor je ziel, zodat je verstand het niet langer kan afwijzen. Eigen innerlijke Rijken en de uiterlijke Rijken vinden eenheid in deze Sjamanen opleiding waarin Moeder Aarde zo warm Levend nabij zal zijn. Na afloop van deze bijzondere E-beroepsopleiding zul je haar en de natuurwezens voortaan altijd gewaar blijven. Ze is er altijd en vervult je met dankbaarheid en warmte. Je leert vele sferen waarnemen, readen, healen of ontstoren. Ook kom je in aanraking met de geometrische vormen en hun genezende eigenschappen en leer je tevens edelstenen te openen, programmeren, activeren, 'dichtdraaien' en adviseren. Je leert invoelen om voor mens en natuur een passende edelsteen, kruidentinctuur of healing te adviseren.


Honderden afgestudeerde studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor zichzelf, Nederland, België en de nieuwe Aarde.

Ervaringen van cursisten:

Het volgen van deze opleiding heeft me enorm veel gebracht. Ik ervaar vooral dankbaarheid voor alle kennis en het energiewerk dat ik heb mogen opdoen!
Hillene

De opleiding heeft het proces van mijn hoofd en denken loslaten versneld. Daarnaast is ook de laatste twijfel aan de hogere dimensies en mogelijkheden daarin losgelaten. Er komt steeds meer overgave. Ik gebruik de Merlin tools dagelijks voor mezelf en regelmatig voor anderen. De energie op de Krachtplaats is waar ik mijn hele leven naar op zoek ben en op multidimensionaal niveau ervaar ik dit op het Elohim Centre. De krachttuin speelt dan ook een grote rol.

Colinda

"Wat  geweldig mooi is dit geweest! Woorden er aan geven doet de ervaring echt tekort. Wat een eenheid en verbondenheid voel ik nu met de natuur en de natuurwezens. Een geheel nieuwe kennismaking en ervaring met de natuur en het bos. Spontane healingen ontvangen en geven, het contact en de gesprekken met Merlijn, de natuurwezens, vriendschappen en inzichten en hulp... echt zo mooi! Dank je wel hiervoor."

Boudewijn


Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]
De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis voor zichzelf, in het bedrijf waarvoor ze werken of in een eigen praktijk. Tevens volgen afgestudeerden na de eerste opleiding regelmatig ook een tweede of zelfs derde Elohim opleiding voor verdere verdieping en innerlijke groei.

joke2022.jpgDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen.


E: info@elohim-centre.org

Contact en route

Volg je meerdere opleidingen

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen en natuurretraites te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen